Wil jij met jouw merk bijdragen aan de successen van ondernemeemsters?

Samen met onze partners  geven we onderneemsters kennis, toepasbare tools en vergroten we jouw bereik en zichtbaarheid met de boodschap die je wil uitdragen.

"We presenteren en koppelen onze partners aan onze community van ondernemende vrouwen met crossmediale content die bijdraagt aan hun succes."

Om de samenwerking voor zowel onze partners en community succesvol te maken werken we met met geselecteerde partners die de missie van The Goaldiggers Club delen. We presenteren en koppelen onze partners aan onze community van ondernemende vrouwen met crossmediale content die bijdraagt aan hun succes.

De Goaldiggers Club werkt met kwartaal thema’s. Het thema van Q4 is Personal Branding en zal gefocust zijn op zichtbaarheid en presentatie. Q1 van 2020 zal zich richten op het thema ‘Goaldigger Mindset’ met topic als money mindset, samenwerken en mindset. Door deze focus toe te passen geloven we dat we meer impact creëren en meer waarde toevoegen aan onze community en partners.

Spreken op onze events

Wordt onderdeel van de events van The Goaldiggers Club als spreker en deel kennis over een onderwerp dat de bezoekers helpt om hun bedrijf te laten groeien.

Activaties op onze events

Kom direct in contact met onze community van ondernemende vrouwen met een activatie rondom storytelling, campange of productlancering.

Een event voor jouw brand

We produceren The Goaldiggers Club branded events met sprekers/panels voor storytelling rondom de volgende campagne van jouw merk.

social media posts

Geef je merk een boost  via ons Instagram-account met 10.000 volgers van ondernemende vrouwen. We delen een mix van tips, kortingen, winacties en artikelen.

give aways

Met winacties geef je jouw product en socials visibility bij onze 10.000 volgers en geven we hen de mogelijkheid om jouw merk te ervaren.

Content creatie membership

We bieden onze members tools zoals member meet-ups, online masterclasses en online expert Q&A’s die hen helpen om hun bedrijf te laten groeien.

member perks

Wij bieden onze members kortingen op brands die niet in het leven van een ondernemende vrouw mogen ontbreken en geven de mogelijkheid om jouw producten uit te proberen.

gesponsorde artikelen

Onze gesponserde artikelen zijn gemaakt voor, door en met vrouwen en zijn bedoeld om onze community te inspireren, informeren, empoweren en verder te helpen.

gesponsorde nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief komt rechtstreeks in de mailbox van onze community. We bieden mogelijkheden voor een mention in onze nieuwsbrief tot een gesponserde nieuwsbrief.

Samen ondernemende vrouwen empoweren?

Neem contact met ons op om jouw merk te boosten bij ondernemende vrouwen en bij te dragen aan elkaars successen.

Sluit Menu