Ben jij een onderneemster die haar bedrijf goed wil neerzetten en laten groeien?

In dit unieke membership staan experts voor je klaar, krijg je toepasbare tools en is er een tribe van like-minded ondernemers die jouw supporten om je bedrijf goed neer te zetten en te laten groeien om het leven te leiden on your own terms. 

Ben jij een vrouwelijke ondernemer en wil je...

  • Jouw bedrijf vanuit de basis goed neerzetten met de kennis van experts die je kan toepassen om succesvol te groeien.
  • Niet bij de 50% van de ondernemers horen die in de eerste vijf jaar van het ondernemerschap stopt. ​
  • Een eigen club like-minded onderneemsters die jou begrijpt en support tijdens de tegenslagen en successen die bij het ondernemerschap horen.
  • De vrijheid en het plezier gaan ervaren waarvoor je ondernemer bent geworden. Vrijheid van beslissen en hoe jij je leven wil leiden. On your terms!

Eve Tomaszewski, Founder The Goaldiggers Club

Voor wie is het?

Onderneemsters die hun bedrijf goed willen neerzetten en laten groeien met dé kennis van experts, toepasbare tools en het juiste netwerk.

Het heeft me veel tijd en geld gekost om erachter te komen dat het super belangrijk is om  je in de beginfase van je bedrijf, maar ook in de jaren die volgen te beschikken over de kennis van experts en toepasbare tools die jou en je onderneming laten groeien.

Als ik eerder had geweten wat ik de laatste jaren heb opgepikt en begrepen dat ik het allemaal niet alleen hoef te doen was ik veel sneller gegaan. Wil jij niet onnodig veel tijd verliezen en met meer plezier en focus aan je onderneming bouwen vanuit de juiste mindset? Hier bij The Goaldiggers Club doe je dat omringt door een netwerk van krachtige, gedreven en ambitieuze vrouwen die jou verder helpen, vindingrijk zijn en samen leren, leren, leren.

De club bestaat uit fotografen, VA’s, accountants, social media editors, stylisten, marketeers, juristen, copywriters, webshop owners, bloggers, ontwerpers, coaches en founders.  Werkzaam in branches als legal, fashion, financiën, digital, interieur, marketing, food, PR, branding, travel, sport, media, tech, gezondheid en beauty. 80% bevindt zich in het eerste tot het vijfde jaar van het ondernemerschap.

Ik zeg niet dat het makkelijker wordt. Je zal er keihard voor moeten werken, volop in actie moeten komen en bereid moeten zijn om in jezelf te investeren. Maar als ik het kan dan kan jij het ook. En vanaf nu hoef je het niet meer alleen te doen!

Toegang tot een online omgeving en offline meet-ups om jou te voorzien van de kennis en conecties om je bedrijf te laten groeien naar een succesvol leven on your own terms.

Dit krijg je als member

In ons unieke membership krijg je de kennis van experts om je bedrijf goed neer te zetten en te laten groeien en is er een tribe van like-minded vrouwen die jou in het ondernemerschap supporten. Je krijgt toegang tot exclusieve content met masterclasses, video’s en worksheets die je waar en wanneer je maar wil kan volgen. En invites voor exclusieve Q&A met experts en succesvolle zakenvrouwen aan wie je jouw persoonlijke vragen kan stellen om meteen toe te passen in jouw bedrijf. Bouwen aan je bedrijf doe je als member van The Goaldiggers Club niet meer alleen, maar samen met een groep van like-minded onderneemsters die je spreekt in de online community en  offline ontmoet om ervaringen uit te wisselen tijdens meet-ups die we organiseren in steden als Amsterdam, Eindhoven, Den Haag en Rotterdam.

Wat zit er in het membership?

Maandelijks aangevulde Digital Library met masterclasses, video's, sheets en opdrachten.

Dagelijks in contact met een netwerk van meer dan 100 vrouwelijke like-minded ondernemers.

Maandelijks Online Q&A's met experts & succesvolle zakenvrouwen Aan wie je vragen stelt.

Jaarlijks minimaal 6 member meet-ups in o.a A'dam, R'Dam, Den HaaG

Kortingen op producten van THe Goaldiggers Club & partners

Exposure via online kanalen van The Goaldiggers Club

"Ik haal veel uit de content en tips van experts"

“Ik had behoefte aan een groep like-minded vrouwen die al je ondernemers struggles begrijpen en je ook verder kunnen helpen. Ik haal veel uit de content met tips van experts en de vrouwen om me heen.”

Sharon de Rooij

oprichter Ladylawyer.nl

"Ik wilde meer ondernemende vrouwen ontmoeten"

“Ik ben lid geworden van The Goaldiggers Club omdat ik meer ondernemende vrouwen wilde ontmoeten en tips & tricks van anderen wilde leren.”

Linda Baart

oprichter leeratelier & Ownedby.nl

"Ik heb mijn sales coach via The Goaldiggers Club ontmoet."

“Ik had behoefte aan een groep vrouwen die dezelfde mindset hebben en elkaar helpen groeien. Ik heb geleerd hoe ik goede content kan schrijven en heb mijn sales coach via The Goaldiggers Club ontmoet.”

Myrte Paris

Loopbaancoach voor young professionals

Investering

Maandelijks

€24,95 Exclusief btw
  •  

Jaarlijks

€249,- Exclusief btw
  •  
extra voordelig!
Toegang tot een online omgeving en offline meet-ups om jou te voorzien van de kennis en conecties om je bedrijf te laten groeien naar een succesvol leven on your own terms.

Veelgestelde vragen over het membership

Toegang tot een online membershipomgeving met een smoelenboek en Digital Library waarin je content als video’s, masterclasses en worksheets terug vindt die we maandelijks updaten. Denk aan topic als onderhandelen, je goals bereiken en hoe je in de media komt, maar ook exclusieve video’s van succesvolle zakenvrouwen als Rens Kroes en Magioni Pizza founder Manon van Essen. Er vinden maandelijks online Q&A’s plaats met experts aan wie jij vragen kan stellen en je krijgt toegang tot een besloten netwerk van like-minded ondernemers met wie je in contact staat via de exclusieve Facebook-groep en je ontmoet tijdens onze exclusieve member meet ups.

Je ontvangt meteen informatie over het membership en een stappenplan. Daarna kan je een account aanmaken voor de online membership omgeving en je aanmelden voor de Facebook groep. Na goedkeuring van ons team krijg je binnen 24 uur toegang tot alle voordelen van het membership.

The Goaldiggers Club is voor jou als je een vrouw bent die een bedrijf willen starten of al ondernemer bent. 80% bevindt zich in het eerste tot het vijfde jaar van het ondernemerschap.

Als member bieden we je online en offline waarde. Je krijgt toegang tot de online membership omgeving met een Digital Library die maandelijks aanvullen met online masterclasses, video’s en worksheets en je wordt uitgenodigd voor online Q&A’s die je vanaf je huis of kantoor kunt volgen. Ook sta je dagelijks via de Facebook-groep voor members in contact met andere goaldiggers met wie je kan sparren. De member meet-ups vinden plaats in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en in Eindhoven.

Het is waanzinnig om te zien hoeveel resultaten er geboekt worden en geweldig om van members te horen dat hun carrière met behulp van het membership in een stroomversnelling is geraakt. Megan Lloyd, social media specialist en schrijver: “Ik heb inspirerende vrouwen leren kennen die mij veel leren. Ik dacht dat ik wist hoe het ondernemen in elkaar stak, maar het kan zoveel makkelijker en effectiever als je meer kennis in huis hebt en de juiste mensen ontmoet. Door de kennis die ik opdoe creëer ik kansen die ik anders misschien pas later had ontdekt.”

Als je niet in actie komt dan zal je dit gaan herkennen...

  • De ene dag voel je je 'on top of the world' en de andere dag angstig en onzeker. Je voelt je ook wel eens stuck, overwhelmed en weet soms niet meer wat je moet doen.
  • Je geloof in actie en doen, maar je merkt dat je in cirkels blijft ronddraaien en niet altijd keuzes durft te maken omdat de juiste kennis en strategie ontbreekt.
  • Je bent je business gestart omdat je vrijheid wilde ervaren, maar je voelt je gevangen en overwhelmed door je to-do lijst of lege bankrekening.
  • Je bent super enthousiast over jouw business, maar niet iedereen in jouw omgeving begrijpt wat je doet en waarom of ze vragen zich hardop af of het jou wel gaat lukken

Kom in actie!

Ga ervoor en haal alles uit je business met de juiste kennis van experts, toepasbare tools en een groep like-minded onderneemsters met wie je kan sparren en groeien. Je onderneemt met meer focus en plezier en bereikt je goals in een stroomversnelling. Zodat je uiteindelijk kan doen waarom je met het ondernemerschap begonnen bent:  jouw leven vol vrijheid inrichten on your own terms.  Twijfel je nog of het The Goaldiggers Club membership iets voor jou is of is er nog iets niet helemaal duidelijk?

 

×
×

Winkelmand