Het programma Q4

In dit unieke membership vind je de kennis van experts en toepasbare tools online op één plek en krijg je het netwerk van vrouwelijke ondernemers om je bedrijf goed neer te zetten en te laten groeien om het leven te leiden on your own terms. 

MASTERCLASS: Find your Brand Story door Laura Smit, oprichter The Brandfolk

Jouw Brand Story vormt de basis voor jouw personal branding. Tijdens de masterclass Find Your Brand Story leg je hier de basis voor. Verschijnt op donderdag 3 oktober in de digital library. 

meet-up: The Goaldiggers Club member Drinks

Op woensdag 9 oktober (17:00) meeten we elkaar tijdens de The Goaldiggers Club Drinks Kom jij de aftrap van Q4 en de lancering van de membership omgeving vieren?

Q&A: Laura Smit, oprichter The Brandfolk

Op maandag 14 oktober om 19:00 is er een online Q&A naar aanleiding van haar masterclass Find your Brand Story en kan je jouw vraag stellen om de lessen toepasbaar te maken op jouw bedrijf.

MASTERCLASS: Opvallen met een online content strategie door Anouk van Vliet, oprichter The Social Brand

Online is de plek om de kwaliteiten van jou en je bedrijf te benadrukken. Hoe trek je de aandacht van jouw ideale klant? Vanaf woensdag 16 oktober is deze masterclass te volgen in de digital library. 

 

Q&A: Anouk van Vliet, oprichter The Social Brand

In de masterclass doorloop je de stappen om jouw verhaal om te zetten naar een content strategie. Op woensdag 30 oktober om 19:00 is er een online Q&A naar aanleiding van Anouk’s masterclass en kan je de vragen stellen die je nog hebt. 

MASTERCLASS: Speel jezelf in de picture door Iep Bergsma, dé fotograaf voor vrouwelijke ondernemers

Hoe je de juiste fotograaf voor jouw shoot vindt? Waar je op kan letten als je voor de camera staat en foto’s selecteert en deelt op social media? Op maandag 4 november wordt de masterclass van Iep Bergsma gelanceerd.

Persfoto shoot: Iep Bergsma, dé fotograaf voor vrouwelijke ondernemers.

Laat op locatie een persfoto van jezelf maken door dé fotograaf voor vrouwelijke ondernemers. Je wordt uitgenodigd voor een shoot met Iep en krijgt na afloop een mooie shot.

MASTERCLASS: van vindbaar met je naam tot conversie Door Marjet Wullink, oprichter Minimalist Marketing

Zodra jij steeds overal oppopt op Facebook, LinkedIn en in Google met jouw naam en brandname als men zoekt op de expertise die jij bezit, dan zet je jezelf daarmee goed op de kaart. Hoe je ervoor zorgt dat men op je website terecht komt en de kans op conversie vergroot? Deze masterclass verschijnt op maandag 18 november in de digital library. 

Q&A: Marjet Wullink, oprichter Minimalist Marketing

Heb je de masterclass van Marjet gevolgd en heb je nog vragen om de lessen toepasbaar te maken op jouw bedrijf? Op donderdag 28 november om 17:00 wordt er een Q&A gehouden worden met Marjet Wullink naar aanleiding van haar masterclass.

 

 

MASTERCLASS: Spreken met Impact Door Joni Bais, oprichter Great Communicators

Wat jouw uniek maakt als spreker? Hoe je jouw verhaal opbouwt om je doel te bereiken, maar ook omgaan met je sprekersangt en handige tools die je voor en na het spreken kan gebruiken? Op maandag 2 december zal de masterclass spreken met impact beschikbaar zijn.

 

 

MASTERCLASS: Creëer je (em)powerlook en behaal je goals Door Selina Martin, oprichter This is Alter

Hoe je een look creëert die jouw kracht geeft en  je tegelijkertijd op een aantrekkelijke wijze kracht uitstraalt? In deze masterclass krijg je bewustwording rondom de ‘echte’ kracht van kleding en praktische tips en oefeningen om dit voor je te laten werken en je look in te zetten om je doelen te bereiken. Op maandag 16 december kan je met deze masterclass aan de slag.

meet-up: The Goaldiggers Club member drinks

Op maandag 16 december (17:00) gaan we tijdens de The Goaldiggers Club Drinks voor de laatste keer dit jaar proosten op onze goals die we bereikt hebben en die we hebben gesteld voor volgend jaar! Ben je erbij?

Sluit Menu
×
×

Winkelmand