FAQ

Op deze pagina staan een aantal veelgestelde vragen over The Goaldiggers Club en over het membership van The Goaldiggers Club.

Toegang tot een online omgeving en offline meet-ups om jou te voorzien van de kennis en conecties om je bedrijf te laten groeien naar een succesvol leven on your own terms.

Algemene vragen

The Goaldiggers Club deelt kennis en tools van experts en succesvolle vrouwen in de vorm van content, video’s, masterclasses, workguides gericht op vrouwelijke entrepreneurs die hun bedrijf willen laten groeien. Dat doe je omringt door een club van krachtige, gedreven en ambitieuze vrouwen met wie jij aan je business bouwt door kennis, ervaringen, learnings en connecties  uit te wisselen. 

“Eve Tomaszewski is founder van The Goaldiggers Club. Voordat ze in 2015 The Goaldiggers Club startte werkte ze meer dan tien jaar in de media als freelance redacteur voor bladen als Grazia, ELLE, L’Officiel, Cosmopolitan, Glamour en LINDA.meiden en bij Vanity Fair in New York. Haar missie is om vrouwen met TGC van kennis te voorzien om hun bedrijf te laten groeien en hen te connecten zodat zij samen aan hun business bouwen door kennis, ervaringen, learnings en connecties uit te wisselen. Eve werd als founder van The Goaldiggers Club gementioned in de Viva-400 lijst en verscheen in de media met onder andere een interview in de Harper’s Bazaar.” 

Je kunt de privacy policy hier bekijken

We hebben een nieuwsbrief waarin we updates rondom The Goaldiggers Club, kortingen en tips delen. Je kunt je op onze homepage www.thegoaldiggersclub.com inschrijven voor de nieuwsbrief.

Je kunt ons volgen op Instagram via ons account @thegoaldiggersclub en onze Facebook-pagina The Goaldiggers Club. Hier delen we updates, artikelen, tips en inspiratie. 

Als member geven we jou de spotlight in terugkomende features waaronder member van de maand die wij verspreiden via onze blog, social media kanalen en nieuwsbrief. Ook kun je als member altijd content ideeën bij ons pitchen.

Vragen over het membership

 Het membership biedt jou toegang tot een online omgeving en offline meet-ups om jou te voorzien van de kennis, tools en conecties om je bedrijf te laten groeien naar een succesvol leven on your own terms. Je kunt hier meer te weten komen over het membership.

Meld je aan als member voor maandelijks slechts €24,95 excl. btw per jaar via automatische incasso. Betaal je het bedrag in een keer dan betaal je €249 excl. btw per jaar via automatische incasso.

 Je kunt de algemene voorwaarden van het membership hier vinden.  

Toegang tot een online membershipomgeving met een smoelenboek en Digital Library waarin je content als video’s, masterclasses en worksheets terug vindt die we maandelijks updaten. Denk aan topic als onderhandelen, je goals bereiken en hoe je in de media komt, maar ook exclusieve video’s van succesvolle zakenvrouwen als Rens Kroes en Magioni Pizza founder Manon van Essen. Er vinden maandelijks online Q&A’s plaats met experts aan wie jij vragen kan stellen en je krijgt toegang tot een besloten netwerk van like-minded ondernemers met wie je in contact staat via de exclusieve Facebook-groep en je ontmoet tijdens onze exclusieve member meet ups. 

Het is waanzinnig om te zien hoeveel resultaten er geboekt worden en geweldig om van members te horen dat hun carrière met behulp van het membership in een stroomversnelling is geraakt. Megan Lloyd, social media specialist en schrijver: “Ik dacht dat ik wist hoe het ondernemen in elkaar stak, maar het kan zoveel makkelijker en effectiever als je meer kennis in huis hebt en de juiste mensen ontmoet. Door de kennis die ik opdoe creëer ik kansen die ik anders misschien pas later had ontdekt.”

The Goaldiggers Club is voor jou als je een vrouw bent die een bedrijf willen starten of al ondernemer bent. 80% bevindt zich in het eerste tot het vijfde jaar van het ondernemerschap.

Als member bieden we je online en offline waarde. Je krijgt toegang tot de online membership omgeving met een Digital Library die maandelijks aanvullen met online masterclasses, video’s en worksheets en je wordt uitgenodigd voor online Q&A’s die je vanaf je huis of kantoor kunt volgen. Ook sta je dagelijks via de Facebook-groep voor members in contact met andere goaldiggers met wie je kan sparren. De member meet-ups vinden plaats in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en in Eindhoven.

 De meet-ups van het membership vinden minimaal zes keer per jaar plaats en bestaan momenteel uit twee breakfasts en 4 borrels. in 2019 zijn er drie meet-ups in Amsterdam, twee in Rotterdam, één in Den Haag en één in Eindhoven. 

Je ontvangt meteen informatie over het membership en een stappenplan. Daarna kan je een account aanmaken voor de online membership omgeving en je aanmelden voor toegang in de Facebook groep. Na goedkeuring van ons team krijg je toegang tot alle voordelen van het membership. 

Ja, het membership kan het hele jaar door afgesloten worden.

 Je betaalt de kosten van het membership eenmalig en daarna wordt het maandelijks of jaarlijks afgeschreven via automatische incasso.

Het membership sluit je af voor een duurtijd van minimaal één jaar en is daarna maandelijks opzegbaar.  

Toegang tot een online omgeving en offline meet-ups om jou te voorzien van de kennis en conecties om je bedrijf te laten groeien naar een succesvol leven on your own terms.

Vragen over events van The Goaldiggers Club

Tijdens de events van The Goaldiggers Club komt de kennis die we digitaal delen en de connecties die online worden gemaakt tot leven in real life. The Goaldiggers Club organiseert netwerkborrels en breakfasts voor members. Maar ook workshops en Session’s met masterclasses voor niet members.

 

Als je een ticket hebt gekocht dan krijg je een bevestiging van in de mail. Zodra je aankoop is voltooid verschijnt jouw naam op de gastenlijst. Je hoeft je ticket niet uit te printen. Wel vragen we bij aanvang van de Session om een screenshot van jouw aankoop en een identiteitsbewijs om je aanwezigheid te kunnen bevestigen. Je krijgt ook regelmatig updates via de e-mail over de Session om op de hoogte te blijven.

Na aankoop is het niet mogelijk om je ticket te retourneren. Je kunt je ticket aan een goaldigger uit je netwerk of via Ticketswap verkopen. Wij ontvangen in dat geval wel graag de juiste contactgegevens die we aan het ticket kunnen linken via: hello@test.local

Als je member bent van The Goaldiggers Club krijg je altijd 30% korting op de reguliere ticketprijs.

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over wanneer onze events plaatsvinden of bekijk  onder het kopje events op onze website de laatste updates. 

We zijn er voor vrouwen die hun ondernemerskansen aan het onderzoeken zijn en een duwtje in de rug nodig hebben, voor onderneesters die net begonnen zijn, maar ook voor vrouwen die al langer onderweg zijn met hun onderneming en hun bedrijf goed willen neerzetten en laten groeien. 

We kunnen van tevoren niet met 100% zekerheid garanderen dat alle sprekers aanwezig zijn, omdat we hier helaas geen invloed op hebben. We zullen ons best doen om een waardige opvolger te vinden. In het uitzonderlijke geval dat een spreker onverhoopt verhinderd is kunnen we het ticket dan ook niet retourneren.

 

 Er vindt elk kwartaal een editie van The Goaldiggers Club Session plaats. Houd onze website, nieuwsbrief en social media goed in de gaten om op de hoogte te blijven.

 
Sluit Menu