Wil jij ook meteen aan de slag met de Goaldigger Mindset?

Je kunt nu het nieuwe jaar vliegend beginnen zonder alles maar zelf uit te moeten zoeken.

Kom op 26 januari in The Student Hotel in Amsterdam naar de Goaldigger Mindset Session en creëer jouw Mindset om het nieuwe jaar vliegend te beginnen en je zakelijke voornemens voor 2020 ook echt te bereiken.

Een nieuw jaar, nieuwe voornemens. Ook op zakelijk gebied. Maar hou je ze ook vol en bereik je je doelen?

Miljoenen zo niet miljarden mensen gaan het nieuwe jaar in met goede voornemens. Vaak ontbreekt helaas de juiste Mindset en komt er weinig of niets van terecht.

Komt dit je bekend voor? Ook in jouw business? Kom dan naar de Goaldigger Mindset Session op zondag 26 januari in TSH Collab in Amsterdam.

Deze middag staat helemaal in het teken van ons recent gelanceerde boek: Goaldigger Mindset. Samen met experts ga je hard aan de slag en er dus alles aan doen om die middag de juiste Mindset te creëren om dit jaar wel je doelen te bereiken.

Wat kan je verwachten tijdens deze Goaldigger Mindset Session?

Een Goaldigger bepaalt haar goals

Je gaat samen met The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski jouw doelen voor dit jaar scherp stellen.

Een Goaldigger begrijpt haar finances

Kim de Jong is founder van House of Tax en deelt haar stappenplan voor beter inzicht in je geldstroom waardoor jouw financiën blijven aansluiten bij je doelen.

Een Goaldigger heeft een toegang tot een netwerk van experts

Stel je businessvragen aan Manon van Essen, founder van Magioni Pizza die als geen ander weet hoe je een succesvolle business runt. Het merk maakt gezondere pizza’s, is bij alle grote supermarkten te verkrijgen en is nog geen vier jaar na oprichting vorig jaar overgenomen door Dr. Oetker.

Een Goaldigger onderneemt actie


Coach voor Creatieven Gerlinde van der Struijk helpt o.a. Eve om haar ideeën in simpele stappen te realiseren. Na de live coaching sessie met Gerlinde weet je welke 3 acties je binnen 24 uur kan nemen.

Een Goaldigger leert van valkuilen en fouten van anderen

Tijdens het ‘panel’ delen succesvolle vrouwen die ook in ‘Goaldigger Mindset’ voorkomen hun belangrijkste ondernemerslessen, zodat jij dezelfde valkuilen of fouten kunt vermijden.

Een Goaldigger spart met like-minded ondernemers

Ontmoet jouw sparringpartner tijdens de netwerkborrel onder de andere aanwezige ambitieuze ondernemers

Het programma

13.00 Aanvang

13.30 Succesvol doelen stellen met The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski

14.00 Word je eigen money manager met Kim de Jong, founder House of Tax

14.30 Van goal naar concrete acties met coach voor creatieven Gerlinde van der Struijk

15.00 Break

15.45 Expert Q&A met Manon van Essen, founder Magioni Pizza

16.15 Panel over learnings met vrouwen uit Goaldigger Mindset

17.00 - 18.00 Borrel

De locatie

TSh Collab en The Commons in The Student Hotel, Wibautstraat 131D in Amsterdam

sponsors

Toegang tot een online omgeving en offline meet-ups om jou te voorzien van de kennis en conecties om je bedrijf te laten groeien naar een succesvol leven on your own terms.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE SESSION

Als je een ticket hebt gekocht dan krijg je een bevestiging in de mail. Zodra je aankoop is voltooid verschijnt jouw naam op de gastenlijst. Je hoeft je ticket niet uit te printen. Wel vragen we bij aanvang van de Session om een screenshot van jouw aankoop en een identiteitsbewijs om je aanwezigheid te bevestigen. Je krijgt ook regelmatig updates via de e-mail over de Session om op de hoogte te blijven.

Na aankoop is het niet mogelijk om je ticket te retourneren. Je kunt je ticket aan een goaldigger uit je netwerk of via Ticketswap verkopen. Wij ontvangen in dat geval wel graag de juiste contactgegevens die we aan het ticket kunnen linken via: hello@test.local

We zijn er voor vrouwen die hun ondernemerskansen aan het onderzoeken zijn en een duwtje in de rug nodig hebben, voor onderneesters die net begonnen zijn, maar ook voor vrouwen die al langer onderweg zijn met hun onderneming en hun bedrijf goed willen neerzetten en laten groeien. 

We kunnen van tevoren niet met 100% zekerheid garanderen dat alle sprekers aanwezig zijn, omdat we hier helaas geen invloed op hebben. We zullen ons best doen om een waardige opvolger te vinden. In het uitzonderlijke geval dat een spreker onverhoopt verhinderd is kunnen we het ticket dan ook niet retourneren.

Er vindt elk kwartaal een editie van The Goaldiggers Club Session plaats. De volgende staat gepland voor januari 2019. Houd onze website, nieuwsbrief en social media goed in de gaten om op de hoogte te blijven.