PERSONAL BRANDING SESSION

Kom op zondag 29 september in TSH Collab van The Student Hotel in Amsterdam voor een middag vol masterclasses waarmee je jouw zichtbaarheid een flinke boost geeft en werk aan je personal branding met 100 andere goaldiggers. Tijdens de Session komt de kennis die we digitaal delen en de connecties die online worden gemaakt tot leven en krijg je concrete tips en de  kennis van experts en succesvolle zakenvrouwen om personal branding voor jou en je bedrijf te laten werken.

DIT LEVERT PERSONAL BRANDING OP:

  • Wordt zichtbaar en vergroot je naamsbekendheid waardoor anderen sneller aan je denken..
  •  Ga opvallen binnen jouw markt als go-to expert, zodat anderen precies weten wanneer en waarvoor ze je moeten vragen als een mogelijkheid zich voordoet
  • Je vergroot het vertrouwen in jou en je bedrijf en daarmee de kans dat juist jij het wint van jouw concurrentie.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Find your story

Anno nu worden we online en offline constant gebombardeerd met verhalen. In de vorm van boeken, artikelen of brand story’s en ook vanuit individuen. We zijn allemaal storytellers geworden. Heb jij jouw ‘story’ eigenlijk wel goed op een rij? Tijdens de Session gaan we op zoek naar jouw verhaal. Wanneer je authentiek bent in jouw storytelling creëer je alignement tussen jouw bedrijf en je doelgroep. Het resultaat? Een business die flowt.

Spreken met impact

Je gaat naar een netwerkborrel, spreken voor een grote groep of je hebt een pitch voor een nieuwe klant. Hoe zorg je ervoor dat je jouw verhaal in real life op de juiste manier overbrengt zodat je een onuitwisbare indruk maakt? Tijdens de Session gaan we aan de slag met hoe je je boodschap authentiek en helder overbrengt. Als je jezelf goed presenteert word je onthouden, willen mensen verder met je in gesprek en vergroot je de kans op nieuwe mogelijkheden.

Speel jezelf in de picture

Als je beelden kloppen met jouw verhaal, met wie jij bent en wat je uitstraalt, is de impact ervan veel groter en vergroot je de kans op meer klanten. Tijdens de Session kom je er niet alleen achter waar een foto aan moet voldoen en waar je zelf op kan letten als je voor de camera staat om jou en je merk in de picture te spelen. Breng de tips in praktijk en vergroot je zichtbaarheid achter de lens van dé fotograaf voor vrouwelijke ondernemers

Opvallen met een online content strategie

Online is de plek om jouw verhaal met een grote groep te delen en je expertise te claimen. Personal Branding en social media gaan hand in hand. Maar hoe bereik je je doelgroep via social media? Hoe lukt het steeds weer om unieke en leuke content te bedenken en te maken? En hoe zet je volgers om in klanten?  Tijdens de Session delen we de onmisbare elementen uit een online content strategie. Als ondernemer kun je met social branding de kwaliteiten van jou en je bedrijf benadrukken en online zichtbaar worden zodat je meer klanten bereikt en flink kan groeien.

De sprekers

ANOUK VAN VLIET

Founder The Social Brand

Met social branding de kwaliteiten van jou en je bedrijf benadrukken en online zichtbaar worden zodat je meer klanten bereikt en flink kan groeien? Na een aantal jaar als grafisch ontwerper en branding specialist te hebben gewerkt ontdekte Anouk van Vliet dat veel ondernemers het lastig vinden om hun stijl online door te voeren en zichzelf met hun verhaal te laten zien. Met The Social Brand helpt ze ondernemers samen met haar zus Manon van Vliet online op te vallen en op een authentieke manier hun verhaal te delen. Tijdens haar Session “Onmisbare elementen voor een opvallende online content strategie” deelt ze hoe jij je je verhaal omzet in unieke en converterende content strategie waarmee je op de juiste kanalen zichtbaarder wordt voor jouw doelgroep.

JONI BAIS

Founder Great Communicators

Beter spreken en vanuit je volle kracht communiceren? Joni is expert public speaking en richtte met Bas Janssens Great Communicators op. Jaarlijks helpen ze honderden mensen om impact te maken met presentaties. Van ondernemers tot TEDx-sprekers en politici tot werknemers bij L’Oréal & RTL. Samen met haar team coacht ze captains of industry als David Allen en ontwikkelde ze het jaarprogramma Spreken met Impact. Tijdens de Session leer je snel door aan de slag te gaan en uit je comfortzone te gaan. Door Joni’s interventies leer je stress omzetten in focus, een boodschap authentiek en helder overbrengen,  je eigen identiteit verweven in je verhaal en een boodschap krachtig overbrengen zodat deze blijft hangen.

IEP BERGSMA

Fotograaf voor vrouwelijke ondernemers & Auteur Picture Perfect

Waar moet een foto aan voldoen? Waar kun je zelf op letten als je voor de camera staat? Welke feeling en vibe wil ik in mijn foto en hoe creëer ik dat? Iep Bergsma heeft al veel vrouwelijke ondernemers geholpen om meer impact te maken en klanten aan te trekken door met haar foto’s uit te stralen wie ze zijn en waar ze voor staan. Haar nieuwe boek ‘Picture Perfect’ kwam onlangs uit. Tijdens haar ‘In de Picture Session’ Session deelt ze hoe jij je als ondernemer in de picture speelt en daarnaast krijg je de kans om achter haar lens te kruipen voor een Goaldigger Shot.

LAURA SMIT

Brand Marketeer, Brand Coach & Founder brand agency The Brand Folk

Hoe zorg je ervoor dat jouw merkverhaal en  personal identity sterk genoeg zijn om de aandacht te vangen én lang genoeg vast te houden? Na 10 jaar in de corporate wereld volgde Laura haar eigen verhaallijn en begon The Brand Folk. Een brand agency met een sustainable outlook.  Ze helpt haar klanten hun unieke verhaal te vinden en het te gebruiken als de foundation voor een herkenbaar en consistent merk. Tijdens de ‘Find Your Story Session’ geeft ze jou kennis om jouw unieke verhaal te vinden en te gebruiken. Door dit in kaart te brengen kun je zelf bouwen aan de rest van een uniek, sterk en helder merk.

 

De locatie

TSh Collab en The Commons in The Student Hotel, Wibautstraat 131D in Amsterdam

sponsors

Toegang tot een online omgeving en offline meet-ups om jou te voorzien van de kennis en conecties om je bedrijf te laten groeien naar een succesvol leven on your own terms.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE SESSION

Als je een ticket hebt gekocht dan krijg je een bevestiging in de mail. Zodra je aankoop is voltooid verschijnt jouw naam op de gastenlijst. Je hoeft je ticket niet uit te printen. Wel vragen we bij aanvang van de Session om een screenshot van jouw aankoop en een identiteitsbewijs om je aanwezigheid te bevestigen. Je krijgt ook regelmatig updates via de e-mail over de Session om op de hoogte te blijven.

Na aankoop is het niet mogelijk om je ticket te retourneren. Je kunt je ticket aan een goaldigger uit je netwerk of via Ticketswap verkopen. Wij ontvangen in dat geval wel graag de juiste contactgegevens die we aan het ticket kunnen linken via: hello@test.local

We zijn er voor vrouwen die hun ondernemerskansen aan het onderzoeken zijn en een duwtje in de rug nodig hebben, voor onderneesters die net begonnen zijn, maar ook voor vrouwen die al langer onderweg zijn met hun onderneming en hun bedrijf goed willen neerzetten en laten groeien. 

Er vindt elk kwartaal een editie van The Goaldiggers Club Session plaats. De volgende staat gepland voor januari 2019. Houd onze website, nieuwsbrief en social media goed in de gaten om op de hoogte te blijven.

 

We kunnen van tevoren niet met 100% zekerheid garanderen dat alle sprekers aanwezig zijn, omdat we hier helaas geen invloed op hebben. We zullen ons best doen om een waardige opvolger te vinden. In het uitzonderlijke geval dat een spreker onverhoopt verhinderd is kunnen we het ticket dan ook niet retourneren.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand