Ik ga maar meteen met de deur in huis vallen, ik stop met het membership van The Goaldiggers Club.

In het hoofdstuk over investeren van Goaldigger Mindset deelde ik een vragenlijst die je bewuster laat nadenken over jouw langetermijnaanpak richting jouw goals. De antwoorden op sommige vragen zijn er om je te motiveren op momenten dat de motivatie ontbreekt of je het even niet weet. Maar ik deel ook dat je moet nadenken over de antwoorden op vragen als “Welke offers ben ik bereid te brengen voor dit goal en voor hoelang ben ik bereid om deze offers te brengen?” Ik heb er tot nu toe steeds voor gekozen om door te gaan met het membership. Anderen helpen boven mezelf helpen gesteld. Maar nu voel ik dat het tijd is om te stoppen. The Goaldiggers Club membership levert voor mij niet meer op alle vlakken genoeg op om ermee door te gaan.

Ik heb de laatste vijf jaar keihard gewerkt aan The Goaldiggers Club en het laten uitgroeien tot wat het vandaag de dag is. En daar ben ik onwijs trots op. In januari organiseerden we met The Goaldiggers Club ons tiende event. Wat in een klein zaaltje begon met 15 bezoekers is uitgegroeid tot een event met 100 ambitieuze vrouwen in de zaal. Tijdens onze events stonden succesvolle vrouwelijke ondernemers op het podium als healthy lifestyle expert Rens Kroes, Sanny Zoekt Geluk van de feel good blog sannyzoektgeluk en Manon van Essen, oprichter van het gezondere pizzamerk met groentebodems Magioni. En niet te vergeten het schrijven van Goaldigger Mindset.

"Ik ben heel erg trots op de bovenstaande successen!"

En dan tel ik niet eens de persoonlijke successen mee van al die ambitieuze vrouwelijke ondernemers zoals jij die hun mooie stappen met mij hebben gedeeld. Horen dat iemand door The Goaldiggers Club de moed heeft verzameld om een business te starten of door de masterclasses in het membership zichtbaarder is geworden op Instagram is onbetaalbaar. Het is echt te gek om alle samenwerkingen en contacten te zien die zijn ontstaan vanuit het The Goaldigger Club netwerk.

Maar het is tijd voor een nieuwe koers....

“Ik wil meer impact maken met een persoonlijkere aanpak en werkwijze.”
“Krachtigere keuzes maken op basis van mijn eigen dromen, doelen en verlangens.”
“Mijn krachten beter, gerichter en effectiever inzetten om anderen te helpen.”

Ik heb mooie nieuwe plannen die ik momenteel aan het uitwerken en bijschaven ben. Op dit moment is het nog niet helder voor mij of en hoe The Goaldiggers Club als bedrijf verder gaat en of de events nog terug komen. Wat ik wel weet is dat intuïtie mijn beste raadgever is en dat ik veel vertrouwen heb in mijn nieuwe weg. Ben je benieuwd naar mijn ontwikkelingen en verdere stappen? Volg me dan via mijn Instagram account @evetomaszewski. De komende tijd neem ik je mee en houd ik je op de hoogte van mijn ontwikkelingen…

Eve Tomaszewski
The Goaldiggers Club founder

Sluit Menu