Goals bereik je niet alleen!

Wil jij je bedrijf goed neerzetten en sneller succes? Groeien om het leven kunnen leiden zoals jij dat wenst?

Over The Goaldiggers Club

Met de kennis van experts, toepasbare tools en het juiste netwerk helpen we jou als onderneemster jouw bedrijf goed neer te zetten en te laten groeien.

The Goaldiggers Club is de shortcut op de weg naar jouw succes met de kennis van experts, toepasbare tools en het juiste netwerk. Je hoeft als ondernemer op jouw weg naar succes niet alles zelf uit te zoeken, dat kan ook samen. Samen zijn we sterker. We helpen elkaar, overwinnen onze angsten, moedigen elkaar aan en vieren onze successen. Terwijl we ook nog eens lol hebben.

Want goals bereik je niet alleen!

Meet de Founder

Ik ben Eve Tomaszewski, founder van The Goaldiggers Club.

Het heeft me veel tijd en geld gekost voordat ik me besefte dat ik het niet alleen hoef te doen en dat de breakthroughs kwamen doordat ik me wist te omringen met extra ogen van experts en ervaren ondernemers die me met hun kennis hielpen en me op het juiste moment de peptalks gaven die ik nodig had om door te zetten. Dat waren de mensen die ervoor zorgden dat ik er niet te lang in bleef hangen, maar me ook keihard lieten werken . Actie en niets uitstellen. Geen excuses! OMG, wat heb ik veel geleerd. En als ik het kan, kan jij het ook!

Misschien had ik dat allemaal ook kunnen weten en leren als ik alles zelf had proberen uit te zoeken, maar was ik in mijn eentje dan al gekomen tot waar ik nu ben? Ik ben nog geregeld onzeker hoor. Als we een groot event organiseren of als we moeten investeren om door te ontwikkelen en nieuwe wegen in te slaan. Maar die kanjers om me heen? Die laat ik nooit meer gaan en met The Goaldiggers Club hoef jij niet dezelfde fouten te maken als ik…

Welkom bij de club!

Sluit Menu