Goals bereik je niet alleen!

Wil jij je bedrijf goed neerzetten en sneller succes? Groeien om het leven kunnen leiden zoals jij dat wenst?

Herken jij dit als goaldigger?

  • Je bent super enthousiast over jouw business, maar niet iedereen in jouw omgeving begrijpt wat je doet en waarom of ze vragen zich hardop af of het jou wel gaat lukken ...
  • De ene dag voel je je 'on top of the world' en de andere dag angstig en onzeker. Je voelt je ook wel eens stuck, overwhelmed en weet soms niet meer wat je moet doen.
  • Maar je bent jouw business juist gestart omdat je vrijheid wilde ervaren. Vrijheid van beslissen, onafhankelijkheid. Maar ook de vrijheid hoe jij je leven wilt leiden. On your terms!

Over The Goaldiggers Club

Met de kennis van experts, toepasbare tools en het juiste netwerk helpen we jou als onderneemster jouw bedrijf goed neer te zetten en te laten groeien.

The Goaldiggers Club is de shortcut op de weg naar jouw succes met de kennis van experts en succesvolle zakenvrouwen, toepasbare tools en het juiste netwerk.

In ons unieke membership krijg je de beste tips en staan experts voor je klaar met kennis om je bedrijf goed neer te zetten en te laten groeien. Daarnaast bieden we je een netwerk dat bestaat uit een club van krachtige, gedreven en ambitieuze vrouwen die jou supporten en samen willen groeien, vindingrijk zijn en leren, leren, leren. Vrouwen die in zichzelf durven te investeren, want als je niet in jezelf investeert waarom zou iemand anders dat dan doen door jouw product of service te kopen? Kom volop in actie en streef naar succes door je talenten, passie en doorzettingsvermogen optimaal in te zetten!

Je hoeft als ondernemer op jouw weg naar succes niet alles zelf uit te zoeken, dat kan ook samen. Samen zijn we sterker. We helpen elkaar, overwinnen onze angsten, moedigen elkaar aan en vieren onze successen. Terwijl we ook nog eens lol hebben.

Want goals bereik je niet alleen!

The Goaldiggers Club membership

Toegang tot een online omgeving en offline meet-ups om jou te voorzien van de kennis en conecties om je bedrijf te laten groeien naar een succesvol leven on your own terms.

personal branding session

The Goaldiggers Club organiseert op 29 september 2019 de Personal Branding Session in de TSH Collab van The Student Hotel in Amsterdam. 

Meet de Founder

Ik ben Eve Tomaszewski, founder van The Goaldiggers Club.


Wist je dat 50% van de startende ondernemers in de eerste vijf jaar van het ondernemerschap stopt?  Ik heb struggles, tegenslagen, frustraties, ontmoedigingen, angsten en onzekerheden ervaren en moeten overwinnen. Geregeld heb ik er aan gedacht het bijltje er bij neer te gooien.

Het heeft me veel tijd en geld gekost voordat ik me besefte dat ik het niet alleen hoef te doen en dat de breakthroughs kwamen doordat ik me wist te omringen met extra ogen van experts en ervaren ondernemers die me met hun kennis hielpen en me op het juiste moment de peptalks gaven die ik nodig had om door te zetten. Dat waren de mensen die ervoor zorgden dat ik er niet te lang in bleef hangen, maar me ook keihard lieten werken . Actie en niets uitstellen. Geen excuses! OMG, wat heb ik veel geleerd. En als ik het kan, kan jij het ook!

Misschien had ik dat allemaal ook kunnen weten en leren als ik alles zelf had proberen uit te zoeken, maar was ik in mijn eentje dan al gekomen tot waar ik nu ben? Aan het bijltje er bij neergooien denk ik niet meer, maar ik ben nog geregeld onzeker hoor. Als we een groot event organiseren of als we moeten investeren om door te ontwikkelen en nieuwe wegen in te slaan. Maar die kanjers om me heen? Die laat ik nooit meer gaan en met The Goaldiggers Club hoef jij niet dezelfde fouten te maken als ik…

Welkom bij de club!

Sluit Menu
×
×

Winkelmand