Member van de maand: Cheryl Mauer

Cheryl, CFJ Productions, The Goaldiggersclub, Membership

Cheryl Mauer (29) is founder van CFJ Productions. Naast modellenwerk en presentatrice te zijn geweest bij RTL 4, heeft ze zich nu volledig gefocust op het ondernemerschap en heeft ze haar eigen videomarketing bedrijf. Als member van de maand deelt ze haar goals, haar ervaringen met The Goaldiggers Club en haar tips: “Gewoon doen!’ Actie ondernemen en leer tijdens je Journey’. Denk niet: ‘Later start ik ooit mijn eigen bedrijf’. Nee, ‘Later is Nu!’. De time is ‘now’.”

 

Wie ben je en wat doe je?

Cheryl: “Elf jaar geleden besloot ik te gaan studeren aan de HBO-opleiding Media Entertainment Management, die ik succesvol afrondde. Hierin heb ik een specialisatie in TV-, Video- en Film-management. Na mijn studie heb ik diverse projecten gedraaid in de productie, redactie en presenteerde ik RTL 4 programma’s. Veel dromen jaagde ik na, maar eentje bleef altijd borrelen en dat was het hebben van mijn eigen bedrijf. Eind januari heb ik dan ook mijn eigen video-marketing-bedrijf officieel gelanceerd.”

 

Wat is je goal?

Cheryl: “Bij het opstarten van mijn eigen bedrijf komen mijn passie en ondernemingsdrang samen. Hierbij is het mijn goal om altijd kwalitatieve pakkende producties op te leveren. Op ondernemingsniveau zou ik CFJ Productions dolgraag willen laten groeien naar een bedrijf dat veel groter is dan ik zelf. Op termijn wil ik met mijn bedrijf vernieuwende video- formats voor een groter publiek ontwikkelen. Een bijkomstige droom is het hebben van een inspirerend, creatieve werkplek waar in de pauze ook ruimte is om lekker te relaxen in de lounge of even te bewegen middels het spelen van een potje tafeltennis. Deze ‘goal’ ligt nog heel ver voor in de toekomst, maar heej, dromen mag toch?”

 

Wat heeft je gemotiveerd om je business te starten en hoe ben je tot dit punt gekomen?

Cheryl: “Ik ben blij dat ik de eerste tien jaar keihard werkte om diverse competenties te ontwikkelen en vooral ook een hecht netwerk op bouwde. Ik merkte dat ik naast mijn freelance opdrachten ook vanuit m’n netwerk werd benaderd om diverse videoproducties op te zetten. Dit was voor mij een bevestiging en een extra push om het bedrijf te gaan lanceren.”

 

Welke stappen in het bouwen van je onderneming hebben goed voor je uitgepakt?

Cheryl: “Het was altijd al een droom om een eigen video-marketing bedrijf te starten. Alleen durfde ik dit idee nooit eerder door te zetten. In mijn twintigere jaren werkte ik dan ontzettend hard om mijn doelen en dromen na te streven en diverse competenties te ontwikkelen. Het is niet zo bescheiden om dit te vertellen, maar al deze dromen zijn zonder een 9 tot 5 mentaliteit te hebben en soms maar 4 uur slaap, allemaal uitgekomen.”

 

Wat is je meest recente succesmoment?

Cheryl: “Een aantal recente succesmomenten zijn het presenteren & zakelijk vloggen voor RTL, de LXRY Fair & het maken van een vlog-serie voor de optiekbranche. Voor dat laatste mocht ik tijdens de Fashion Week in Parijs op pad om de nieuwste trends op het 

 

Cheryl, CFJ Productions, The Goaldiggers Club, Membership

 

Wat voegt The Goaldiggers Club toe aan je ondernemerschap?

Cheryl: “The Goaldiggers Club brengt me in contact met energieke, jonge, ambitieuze vrouwen. Ik kan niets anders zeggen dan dat ze me allemaal op hun eigen manier ontzettend inspireren. Deze club vrouwen hebben allemaal een andere achtergrond en kunnen je een frisse blik geven op bepaalde ‘struggle’-punten, die je gaande weg tegenkomt. Door elkaar te helpen sta je er niet alleen voor! Achter een succesvolle vrouw, staat een club vol succesvolle vrouwen!”

 

Kan je een actie noemen die je hebt ondernomen geïnspireerd door The Goaldiggers Club?

Cheryl: “Graag verrijk ik mezelf met kennis over het ondernemen en over mindset.
Naast het ontmoeten van nieuwe experts, delen we ook graag kennis en boekentips.
Veel boeken heb ik naar aanleiding van diverse aanbevelingen van de members al aangeschaft.”

 

Wat is voor jou het meest waardevol aan The Goaldiggers Club?

Cheryl: “Het meest waardevolle aan The Goaldiggers Club voor mij zijn de ‘club sessions’. Dit zijn sessies waarin een aantal vrouwelijke ondernemers en experts aan het woord zijn en lezingen geven. Zij vertellen over hun ‘journey’, hun valkuilen en geven je tips. Nadat ik twee keer een session bijwoonde, was ik zo enthousiast, dat ik meteen lid wilde worden. Ook de ‘Digital Library’ vind ik erg ideaal.”

 

Wat kan jij voor andere members betekenen?

Cheryl: “Ik kan andere members vooral helpen om hun boodschap met impact over te laten brengen. Dit kan middels een pakkende presentatie of door video als marketingmiddel in te zetten om jouw doelstellingen te bereiken. Dit kan zowel op het gebied van coaching van de presentatie als op het gebied van een videoproductie met kwalitatief beeld, geluid en editing.”

 

Deel de beste tip vanuit jouw expertise die elke goaldigger verder helpt

Cheryl: “Wanneer je bijvoorbeeld een lezing hebt en je moet een pakkende presentatie neerzetten. Zorg er dan altijd voor dat je goed voorbereid bent. Weet wat je wil zeggen en voel je lekker comfortabel in de kleding die je aan hebt, zodat je zelfverzekerd voor het publiek staat. Oefen desnoods in de spiegel. Dat voelt misschien een beetje gek, maar oefening baart kunst.”

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu