Member van de maand: Romany Tite

Ro titre

Romany Tite (32) is senior consultant, psycholoog en founder van Pretty Beautiful Life en helpt creatieven en ambitieuze professionals met het optimaliseren van hun welzijn en het realiseren van persoonlijke en professionele groei. Als member van de maand deelt ze haar goals, haar ervaringen met The Goaldiggers Club en haar tips: “Denk bij het opzetten van je business goed na over hoe je jouw leven vorm wilt geven en wat voor business model daar bij past.”

 

Wat is je goal? 

Romany: “Het is mijn doel om meer bewustzijn te creëren over het belang van het werken aan ons psychologisch welzijn. Want we willen allemaal gezonder leven, gezonder eten en gaan minstens een paar keer per week naar de sportschool maar als het gaat om ons “psychologisch welzijn” dan besteden we daar veel minder aandacht aan. In Amerika is het al heel normaal om een ‘shrink’ te hebben en ik denk dat we onszelf en ons welzijn meer aandacht mogen gunnen.” 

 

Wat heeft je gemotiveerd om je business te starten en hoe ben je tot dit punt gekomen?

Romany: “Als psycholoog heb ik honderden klanten mogen helpen met het verbeteren van hun welzijn door het behandelen van o.a. depressie, angst en burn-out. En terwijl een behandeltraject in de geestelijke gezondheidszorg stopt als een klant niet meer aan een ‘diagnose’ voldoet, zie ik juist op dat moment veel potentie voor groei, positieve verandering en een diepere laag van van bewustwording. Door het hele spectrum van klinische psychologie en positieve psychologie te bedienen, kun je bij mij in welke fase dan ook terecht.”

 

Welke stappen in het bouwen van je onderneming hebben goed voor je uitgepakt?

Romany: “Bij het opzetten van Pretty Beautiful Life heb ik kennis ingezet uit eerdere werkervaring als senior consultant, waarbij ik adviseerde aan multinationals en NGO’s. Deze kennis heb ik gebruikt om een mijn branding, marketing en social strategie te ontwikkelen en om mijn mijn ideale klantpersona uit te werken. Hierdoor kan ik met mijn aanbod en content goed aansluiten bij de wensen en behoeften van mijn ideale doelgroep.” 

 

Wat is je meest recente succesmoment?

Romany: “De ontwikkeling die ik heb doorgemaakt op het gebied van zichtbaarheid en de leuke en enthousiaste reacties die ik hierop heb gekregen van mijn volgers, zoals ‘je post kwam echt op het juiste moment’ of ‘dit is precies wat ik nu nodig heb’. Dit heeft me doen realiseren hoe waardevol het is als je doelgroep je kunt vinden, want je kan iemand pas helpen als ze weten dat je bestaat.”

Wat voegt The Goaldiggers Club toe aan je ondernemerschap?

Romany: “De Goaldiggers Club Session en de alle topvrouwen die ik daar heb zien spreken, hebben me enorm geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan en mijn missie verder uit te dragen. Daarnaast heb ik veel waardevolle contacten opgedaan en mijn netwerk verder uit kunnen breiden.”

 

Kan je een actie noemen die je hebt ondernomen geïnspireerd door The Goaldiggers Club? 

Romany: “Het advies van Anouk van Vliet van The Social Brand over het opzetten van je social strategie heeft me geholpen om mijn strategische kennis ook tactisch te maken en op de juiste manier, het juiste moment en met de juiste content met mijn doelgroep te connecten.”

 

Wat is voor jou het meest waardevol aan The Goaldiggers Club?

Romany: “De online membership omgeving met toegang tot de kennis van experts en de mogelijkheid om ook offline kennis en ervaringen uit te wisselen met andere like-minded vrouwelijke ondernemers.”

 

Wat kan jij voor andere members betekenen?

Romany: “Ik kan je helpen met een sterke basis leggen voor een succesvol bedrijf door eerst met je te werken aan je psychologische welzijn (door bijvoorbeeld te werken aan belemmerende overtuigingen of onverwerkte gebeurtenissen) en je persoonlijke en professionele groei door middel van therapie en positieve psychologie.”

 

Deel jouw beste ondernemerstip die elke goaldigger verder helpt…

Romany: “Denk bij het opzetten van je business goed na over hoe je jouw leven vorm wilt geven en wat voor business model daar bij past. Door niet alleen naar de markt en de behoeften van je doelgroep te kijken maar ook naar die van jezelf, voorkom je dat je de verkeerde prioriteiten stelt en kun je een future proof business creëren die echt bij je past en bijdraagt aan je welzijn in plaats van ten koste gaat hiervan.”

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu