5 must-have apps voor Instagram

Vliegen de meest mooi opgemaakte Instagram feeds van andere vrouwelijke ondernemers je om de oren en blijf je je maar afvragen met welke apps ze dat voor elkaar krijgen? Open je app store maar alvast en download deze 5 musthave apps voor Instagram.

1. Later
Met Later kun je heel gemakkelijk je posts voor Instagram inplannen.   Zo kun je bijvoorbeeld checken hoe je feed eruit komt te zien, kun je naar kleuren of terugkerende patronen kijken en in een oogopslag zien of je feed een geheel is. Erg handig en overzichtelijk. 

2. Hype-Type
Beweging trekt de aandacht in Instagram stories. Dat is dan ook precies wat je krijgt met Hype-Type. Met deze app kun je teksten als ‘Swipe up!’ of ‘New post’ over je foto laten bewegen. Dit ziet er gegarandeerd professioneler uit dan een stuk droge tekst. 

3. Over
De naam verklapt het al: met deze app kan je foto’s over elkaar heen plaatsen. Dit is enorm handig wanneer je een foto met een bijschrift wil plaatsen, zonder dat het geheel er te druk uitziet. Kies een rustige achtergrond, plak hier de foto in een kleiner formaat overheen en voilà.

Goaldigger-Mindset

4. Phonto
Sinds de optie voor hoogtepunten bestaat, kiezen veel bedrijven ervoor om de covers van hoogtepunten hetzelfde thema te geven. Met de app Phono kun je zelf op zoek gaan naar verschillende icoontjes die het thema aanduiden en deze op één achtergrond plaatsen. 

5. Unfold

Twee video’s in een story, hoe doet iedereen dit toch? Met de app Unfold dus. Naar deze functie heeft de app kant-en-klare templates die je alleen maar hoeft in te vullen met foto’s en tekst. Ideaal voor als je geen tijd hebt om uren te besteden aan je Instagram Stories. En laten we eerlijk zijn, wie heeft dat wel? 

Dit zijn een paar apps om je alvast op weg te helpen. Om je verder te helpen in je proces van jezelf zichtbaar maken op Social Media gaan we in ons boek ‘Goaldigger Mindset’ nog verder in op hoe je jezelf kan presenteren. Je stelt  jouw socialmediaplan op aan de hand van opdrachten en we delen ook hoe je jezelf in de kijker speelt.

Benieuwd naar The Goaldigger Mindset? Bestel hem via deze link!

 

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu