Dé formule om je salaris op 1 te zetten binnen je bedrijf

Goaldiggersclub Kim de Jong House of Tax

Als ondernemer begin je je bedrijf met een bepaalde reden. Staat vrijheid er bij jou ook tussen? Vrijheid om je eigen keuzes te kunnen maken en je uren te kunnen indelen met wat je het liefst doet. Voldoende omzet halen met je bedrijf is een belangrijke factor om dit verlangen te laten uitkomen.  In de masterclass ‘Jouw financieel plan’ in het membership deelt Kim de Jong van House of Tax hoe je dat plan opstelt dat past bij jouw levensstijl, omstandigheden en langere termijn doelen. In dit artikel delen we de formule die Kim in de videomasterclass en workguide deelt om jouw salaris te bepalen.

Omzet- winst= kosten
Door als ondernemer eerst je winst (dus jouw salaris) van je omzet af te trekken in plaats van de kosten, dwing je jezelf om keuzes te maken die bijdragen aan een gezonde onderneming, levensstijl en het behalen van je doelen! Hierbij hanteer je de volgende regel: Omzet – Winst = Kosten. In plaats van wat de meeste ondernemers doen, namelijk: Omzet – Kosten = Winst.

Als je hebt berekend hoeveel geld jij wil verdienen en waarom, dan kan je aan jezelf verantwoorden waarom het belangrijk is dat je dat bedrag verdient en leg je de focus juist op dat bedrag in plaats van dat je maar afwacht wat er aan het einde van de maand is binnen gekomen.

Word member van The Goaldiggers Club
Hoe je bepaalt hoeveel je wil verdienen? Kim deelt in de video masterclass in de membership omgeving en workguide haar stappenplan tot het komen van jouw financieel plan waarin wat jij wil verdienen op nummer één staat. In de masterclass leer je hoe je een financieel plan maakt dat aansluit op je doelen, hoe de opbouw en planning van jouw ideale omzet en verkopen eruit ziet en bijvoorbeeld hoe je ervoor zorgt dat je jezelf een vast salaris uitkeert en waarom dit juist zo belangrijk is. Ben jij benieuwd naar deze masterclass en wil je deze bekijken? Word member! Lees hier wat het membership jou oplevert.

 

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu