Dit zijn de highlights van de Goaldigger Mindset Session

Tijdens de Goaldigger Mindset Session van afgelopen zondag, kwam een zaal vol goaldiggers inspiratie opdoen voor hun onderneming. Tijdens deze middag kwamen de onderwerpen als mindset, financiën en ondernemerslessen uit ons recent gelanceerde boek Goaldigger Mindset tot leven met allerlei sprekers, masterclasses, een Q&A, paneltalk en netwerkborrel. Dit zijn alle highlights!

Tekst: Wiam LK Roo, @wiamwiamwiam
Beeld: Marie Broeckman, @marie.broeckman

Zondag 26 januari was het zover! In de TSH Collab van The Student Hotel in Amsterdam werden goaldiggers welkom geheten door het The Goaldiggers Club team met drankjes. Er is een door Bolt Amsterdam gestylede fotowall van de Goaldigger Mindset Cover waar je op een roze fluffy stoel op de foto wordt gezet door The Greater Concept.

Een goaldigger bepaalt goals
De masterclasses zelf vinden plaats in Het Parool theater waar The Goaldiggers Club founder Eve de Session opent. Ze vertelt hoe na een eerdere session het boek, die je hier kan kopen, is ontstaan en een masterclass Goals bepalen. De Session begon met een visualisatie oefening. Eve: “Als je jouw goals voor je kan zien, dan vergroot je de kans om ze te bereiken.” Gevolgd door tips hoe je de kans vergroot om je goals te behalen en waarom het zo belangrijk is om te weten waarom je jouw goals wil bereiken.

 

Word je eigen moneymanager

De volgende spreker is Kim de Jong van House of Tax. Ze legt uit hoe je jouw eigen money manager wordt door jouw inkomsten te verdelen onder verschillende potjes. Verder legt Kim ons ook uit waarom omdenken zo belangrijk is voor je finances en dat je in de plaats van je kosten af te trekken van je inkomsten, je het beste je winst eerst kan aftrekken. In de videomasterclass in het membership vertelt Kim hoe dit precies zit en hoe je jouw financieel plan opstelt voor je onderneming.

En actie!
Gerlinde van der Struijk is de volgende inspirerende spreker van de dag. Gerlinde is coach voor creatieven en vertelt hoe je van een idee naar concrete acties gaat door juist stap per stap te denken, wat een overweldigend gevoel juist kan kalmeren en waardoor je in actie kan komen. Ook geeft ze mee dat een accountability partner waarmee je elke week inbelt om je voortgang te bespreken je scherp houdt en gefocust op je doelen.

Goaldigger Mindset session event

Tijd om te netwerken!
Na al die inspiratie is het tijd voor een break! Alcoholvrije gin en tonic van The Duchess, waarvan de goaldiggers genieten terwijl ze hun exemplaar van het boek ‘Goaldigger Mindset’  kopen én laten signeren door niemand minder dan Eve Tomaszewski zelf. Je kan ook bij de membership terecht waarover Eve vertelt:  “Wist je dat 50% van de startende ondernemers in de eerste vijf jaar van het ondernemerschap stopt? Ik snap dat wel want ik  heb zelf ook de struggles, tegenslagen en onzekerheden ervaren. Hoe fijn zou het zijn als jou dat bespaart blijft? Daarom heb ik The Goaldiggers Club opgericht. In het membership staan experts voor je klaar en is er een tribe van like-minded ondernemers die jouw supporten om je bedrijf goed neer te zetten en te laten groeien.”

Goaldigger Mindset session event

Goaldigger Mindset session event

Alles is mindset
Tijdens het tweede deel van de middag krijgt Manon van Essen het woord, founder en CEO van Magioni Pizza. Na amper vier jaar werd haar bedrijf overgekocht door Dr. Oetker en is alles in een stroomversnelling gegaan. In deze Q&A met onze founder Eve, beantwoordt ze vragen van de members en krijgen we inzicht in hoe haar start-up avontuur gelopen is. Ze vertelt ons dat alles mindset is en ondanks ze heel veel fouten heeft gemaakt, ze nooit de moed heeft laten zakken. Manon: “Als je gelooft in iets, dan moet je ervoor gaan!” Wanneer ze de vraag krijgt over hoe ze prioriteiten stelt, antwoordt ze met een heel mooie quote: “Where money goes, where energy flows.”

Goaldigger Mindset session event

Leren van de lessen van anderen
Daarna is het panelgesprek met learnings van vrouwen die in het boek Goaldigger Mindset voorkomen. Onderhandel Coach Merel van der Wouden, Selina Martin (founder ALTER) en Snappr-founder Suzanne van Duijn delen hun ervaringen en beantwoorden verschillende vragen van moderator Esra Buke, co-writer van het Goaldigger Mindset-boek. Waarom ze gestart zijn met ondernemen, wat ze graag hadden geweten voor ze gestart waren met hun onderneming en hoe zij kijken naar het ondernemerschap. “Laat je vooral niet tegenhouden om te beginnen!”, verzekert Suzanne ons.

Goaldigger Mindset session event

Membership programma
Voordat we doorgaan naar de borrel vertelt Eve over de masterclasses die je kan verwachten in het membership. In de online membership omgeving wordt elke maand een video masterclass gelanceerd en je kunt hier bekijken welke dat zijn.

Goaldigger Mindset session event

Goaldigger Mindset session event

Proosten op Goaldigger Mindset
Na onze sessie een bedankje voor onze partners bedanken we iedereen graag en nemen we onze goaldiggers mee naar The Commons restaurant voor de netwerkborrel. Hier krijgen onze vrouwen niet alleen de kennis van experts, maar ook het netwerk met like-minded ondernemers.Er wordt geproost op Goaldigger Mindset en we genieten van de nootjes van We Love Bites en champagne! Wat een geslaagde dag!

Goaldigger Mindset session event

Goaldigger Mindset session event

Tekst: Wiam LK Roo, @wiamwiamwiam

 

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu