5x lessen van onze members van de maand

Terugkijkend op het vorige jaar hebben we stuk voor stuk ambitieuze en getalenteerde  members in de spotlight gezet. In dit artikel kijken we terug op de lessen van deze 5 vrouwelijke ondernemers en delen we hun beste tips om 2020 goed te beginnen.

 

Megan Lloyd, online marketeer
Richt zich op content creatie en het bedenken van strategieën, targetten en het draaien van campagnes voor festivals.

Megan: “Probeer echt af en toe afstand te nemen en goed na te denken over je doelgroep, wat zij zouden willen zien. Ik kom heel vaak tegen dat een klant alleen maar aangeeft wat ze willen overbrengen, maar niet echt weet hoe de doelgroep er naar kijkt. Door The Goaldiggers Club is het ondernemen voor mij een stuk leuker geworden. Het heeft er vooral voor gezorgd dat ik veel meer durf. Risico’s nemen en uit mijn comfort zone gaan. ”

 


Britt Jacobs, vertegenwoordiger van sprekersbureau A Cup of Ambition
Het platform met events, workshops en bijeenkomsten voor ambitieuze en ondernemende vrouwen op één plek.

Britt:Rule #1 is that you gotta have fun! Dat klinkt lekker simpel, maar ik meen het echt. Vergeet niet dat jíj je bedrijf niet bént, dus als je er achter komt dat iets in jouw bedrijf niet werkt, dan zegt dat helemaal niks over jou als ondernemer. Ik vind het zo leuk dat bij The Goaldiggers Club real life events worden afgewisseld met digitale updates en leesvoer. Ik ben tijdens de real life events in contact gekomen met zo veel leuke ondernemende vrouwen, waardoor de stappen die ik als ondernemer zet veel minder als ”alleen” voelen. Ik heb een heel netwerk om mij heen waar ik advies aan kan vragen, dat voelt zo fijn!”

 

 

Gerlinde van der Struijk, coaching creatieven
Helpt creatieven om hun ideeën in simpele stappen te realiseren met meestal een concreet plan dat hen in vier maanden van A naar B helpt.

Gerlinde: “In beweging krijg je antwoorden. Als je in je hoofd blijft nadenken over de verschillende opties, kom je er niet uit. Start met iets en je krijgt door de praktijk vanzelf de antwoorden die je nodig hebt. Ik heb altijd gedacht: ik doe het wel alleen, gaat sneller en dan ben ik niemand tot last. Dat was echt een misvatting. Het netwerk van positief gestemde dames van The Goaldiggers Club die elkaar oprecht verder willen helpen is heel waardevol. Ik ben daardoor echt gaan samenwerken. Het levert me mooie klanten op, de samenwerkingsmogelijkheden met dames die ik er ontmoet heb, de inspiratie tijdens de events. Het geeft echt een boost.”

 

 

Karlijn Kwint, coach en adviseur voor ondernemers met vogelvrijondernemen.nl
Helpt klanten bij het (her)ontwikkelen van hun strategie

 

Karlijn: “Bedenk elke ochtend: wat kan ik vandaag doen om een stap dichter bij mijn doelen te komen? Ik merk zelf dat ik vaak zó veel ideeën heb en tientallen acties wil ondernemen, waardoor ik niet weet waar ik moet beginnen en wat prioriteit heeft. In dit proces leer ik ook weer van anderen. Wat mij betreft is een sterk netwerk de sleutel tot een succesvolle onderneming, The Goaldiggers Club geeft toegang tot beide: tussen de members zitten gelijkgestemden én experts in vakgebieden die niet de mijne zijn, en daarbij zijn er natuurlijk de live session’s en de online databank met kennis en adviezen van externe experts. Het effect dat dit voor mij heeft, is dat het makkelijker dan ooit is om mijn netwerk uit te bouwen.”

 

 

Lotte Schoots, Digital Business Consultant & Founder van Sparkle Digital
wil zoveel mogelijk ondernemers inspireren, motiveren en in staat te stellen hun bedrijf succesvol te laten groeien

Lotte: “Elke succesvolle strategie begint bij… DATA. Verzamel website statistieken met informatie over verkeersbronnen, website gebruik en conversies en aankopen op je website. Zorg dat je zelf 100% eigenaar bent van al je gegevensbronnen. De Session heeft ervoor gezorgd dat mijn ondernemersdroom weer aangewakkerd werd. Vervolgens ben ik lid geworden van The Goaldiggers Club als stok achter de deur. Uiteindelijk heeft dit een half jaar later geleid tot de start van mijn onderneming. Ik vind de meet-ups met andere members te gek, omdat je in real life kan connecten met elkaar. Leren van elkaar, elkaar empoweren, motiveren en sámen onze dromen verwezenlijken.”

Psst…The Goaldiggers Club helpt jou als vrouwelijke ondernemer met de kennis, toepasbare tools en het netwerk om je bedrijf goed neer te zetten en succesvol te laten groeien voor een succesvol leven on your own terms
Want Goals bereik je niet alleen! Lees hier wat het membership jou oplevert.

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu