Deze tip van Selina Martin helpt elke goaldigger bewuster nadenken over kleding

Selina-Martin-Alter

Een goede outfit is onderdeel van hoe jij je voelt en hoe je overkomt op anderen. En daarmee een belangrijk middel om in te zetten bij het bereiken van jouw goals. In haar video masterclass ‘Creëer je empowerlook en behaal je goals’ in de membership omgeving deelt Selina Martin van style consultancy bureau ALTER hoe je tot jouw empowerlook komt die bijdraagt aan het bereiken van je goals. Deze tip helpt je alvast op weg.

Dé tip: stel jezelf de vraag of jouw kleding bijdraagt aan het behalen van je goals
Een goede outfit is onderdeel van hoe jij je voelt en hoe je overkomt op anderen. En daarmee een belangrijk middel om in te zetten bij het bereiken van jouw goals. Selina: “Om te weten hoe jouw toekomstige jij eruit mag zien is het belangrijk om eerst zicht te hebben op je toekomstdromen en doelen. Door helderheid te hebben in waar je heen wilt, kun je vervolgens je kleding inzetten om die toekomstige jij versneld naar het hier en nu te brengen. Door middel van kleding kun je haar letterlijk en figuurlijk aantrekken. Denk na over wat wil je overbrengen op de ander en over hoe jij je wil voelen in kleding. Je wil een look die je een innerlijke ‘kick of confidence’ geeft, die je van binnenuit laat stralen en die je uplifting energie geeft, die je ware zelf zichtbaar maakt en die jou helpt je doelen te behalen.Kleding is een te gekke tool om jou die ‘kick of confidence’ te geven om je toekomstige jij compleet te ‘ownen’ en zo je doelen moeiteloos te behalen. Het mag je helpen om je doelen te bereiken en het mag jou laten voelen als de ‘kick-ass girlboss’ die je bent.”

Word member van The Goaldiggers Club
Selina deelt in de video masterclass voor de members en workguide haar stappenplan tot het komen van jouw empowerlook. In de masterclass leer je hoe met jouw look kracht kan bijzetten in het bereiken van jouw goals. Wat je met je kleding wilt uitstralen en welke kledingstukken daarbij passen. Hoe je een kledingkast scan doet en welke kledingstukken terugkomen in jouw empower look. Lees hier wat het membership jou oplevert.

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu