Dit moet je weten over Goaldigger Mindset

Goaldigger-Mindset-boek

Heb je dromen die je graag wil verwezenlijken? Zonder concreet actieplan blijft het vaak bij dromen. Wat als je een mindset kunt creëren waarmee je jouw pad naar een succesvol leven kunt uitstippelen waarin jij je dromen wél bereikt? Het boek Goaldigger Mindset  van The Goaldiggers Club founder staat vol met praktische tips, quotes, opdrachten en inzichten die je op weg helpen. Lees snel verder om erachter te komen wat het boek je gaat brengen en bestel hier jouw exemplaar.

1. Elk hoofdstuk is een vuistregel voor een vrouw die haar doel wil behalen
De hoofdstukken van Goaldigger Mindset zijn: een goaldigger bepaalt goals, een goaldigger heeft de juiste mindset, een goaldigger gebruikt haar tijd efficiënt, een goaldigger presenteert zichzelf, een goaldigger verdient het, een goaldigger weet dat tegenslagen erbij horen, een goaldigger investeert, een goaldigger werkt samen. Goaldigger Mindset gaat in op topics als goals stellen, mindset, geld verdienen, productiviteit, personal branding, work-life balance en elkaar versterken.

2. Je hebt tips van meer dan 25 vrouwen in handen
Met alle vergaarde kennis van zichzelf en de vrouwen uit haar netwerk schreef Eve het boek. Eve stelt zich kwetsbaar op en deelt openhartig haar eigen successen en lessen als The Goaldiggers Club founder. Daarnaast deelt ze ook de meest bijgebleven tips van succesvolle zakenvrouwen uit het The Goaldiggers Club netwerk. Met Goaldigger Mindset heb je tips in handen van 25 succesvolle vrouwen die jij in je netwerk wil hebben als Rens Kroes, Sanny Verhoeven, Elisah Jacobs, Annic ten Duis in handen.

3. Het boek overtreft verwachtingen
Louella van fitaddict.nl las Goaldigger Mindset en deelde dat het haar verwachting overtroffen heeft. Louella: “Ik twijfelde bij de aanschaf van dit boek. Zouden er echt nieuwe inzichten in staan? Zou dit me verder kunnen helpen? Is het niet weer zo’n standaard ‘tips’ boek? Nee, dat is het zeker niet. Dit boek overtreft al mijn verwachtingen! Er staan veel handige, praktische tips en voorbeelden in van experts, verwijzingen naar apps, websites en andere tools en daarbij is Eve zeer openhartig over haar persoonlijke journey en ervaringen. Veel waardevolle kennis uit opgedaan, bedankt hiervoor!”

4. Hét handboek voor vrouwen die hun dromen wel willen verwezenlijken
De reden dat Eve het boek schreef? Eve: Ik hoor en zie om me heen dat vrouwen zich nog te vaak laten tegenhouden om hun dromen om te zetten in goals die ze daadwerkelijk bereiken, omdat het hen aan de juiste tools en kennis ontbreekt. Ik hoop dat dit boek helpt om dromen wél te verwezenlijken. Het boek staat vol met quotes, tips, opdrachten, praktische lijstjes met handige websites, apps en methoden die je helpen je goals te bereiken.

5. Je krijgt een membership cadeau
Als je het boek aanschaft vind je in het boek instructies om jouw gratis proefabonnement te starten t.w.v. €24,95.

6. Bekijk het inkijkexemplaar
Bekijk hier het inkijkexemplaar bekijken met uitleg van de mindmap methode die Eve gebruikt om goals te bepalen en meer.

Wil je het boek Goaldigger Mindset bestellen?
Je bestelt Goaldigger Mindset hier.

Laat een reactie achter

Sluit Menu
×
×

Winkelmand