Member van de maand: Gerlinde van der Struijk, coaching creatieven

Gerlinde van dr Struijk Coach Creatieven

Gerlinde van der Strujik (39) is coach voor creatieven. Ze helpt hen om hun ideeën in simpele stappen te realiseren met meestal een concreet plan dat hen in vier maanden van A naar B helpt. Als member van de maand deelt ze haar goals, haar ervaringen met The Goaldiggers Club en haar tips: “Offline mijn netwerk vergroten en dat online bij te houden door me aan te sluiten bij netwerken zoals The Goaldiggers Club. Me laten coachen zodat ik me kan laten spiegelen, kan sparren en samenwerken.”

Wie ben je en wat doe je?
Gerlinde: “Ik help creatieven en experts hun ideeën in simpele stappen te realiseren. Meestal help ik hen in een periode van vier maanden van A naar B met een concreet plan dat we gaan killen. Tweewekelijks spreken we elkaar en krijgen ze simpele acties mee die ze gaan uitvoeren. Het is echt te gek om die voortgang dan te zien en het effect op de dames en hun omgeving.”

Wat is je goal?

Gerlinde: “Om nu met name de dames die social impact willen maken te versnellen in het realiseren van hun idee en oplossing. In 2020 wil ik ook een aantal impact-makers werkzaam binnen grotere organisaties helpen meer realisatiekracht te genereren.”

Wat heeft je gemotiveerd om je business te starten en hoe ben je tot dit punt gekomen?

Gerlinde: “Tijdens mijn studie Sociale- en Gedragswetenschappen vond ik het menselijk gedrag altijd al interessant, maar ik had nooit het idee dat ik dit ermee zou kunnen doen. Ik ben hiermee begonnen omdat ik zoveel dames om me heen hoorde vertellen over de geweldige ideeën en oplossingen waarmee ze impact kunnen maken. En er vervolgens niets mee deden…Mijn brein bedenkt bij het horen van een mooie oplossing, direct een plan en stappen om dat te realiseren. Toen bleek dat ik creatieven concreet verder kon helpen, waarvan ik eerst dacht: iedereen denkt toch zoals ik? Ik kwam erachter dat we elkaar nodig hebben om verder te komen. Iedereen denkt namelijk op een andere manier.”

Welke stappen in het bouwen van je onderneming hebben goed voor je uitgepakt?
Gerlinde: “Offline mijn netwerk vergroten en dat online bij te houden door me aan te sluiten bij netwerken zoals The Goaldiggers Club. Me laten coachen zodat ik me kan laten spiegelen en kan sparren en het samenwerken.”

Wat is je meest recente succesmoment?
Gerlinde: “Samen met een andere coach Glancy  die ik via The Goaldiggers Club ken organiseer ik verschillende themadagen. Dat werkt heel goed.”

Wat voegt The Goaldiggers Club toe aan je ondernemerschap?
Gerlinde: “Het levert me mooie klanten op, de samenwerkingsmogelijkheden met dames die ik er ontmoet heb, de inspiratie tijdens de events. Het geeft echt een boost. Het netwerk van positief gestemde dames die elkaar oprecht verder willen helpen is heel waardevol.”
Kan je een actie noemen die je hebt ondernomen geïnspireerd door The Goaldiggers Club?
Gerlinde: “Ik ben daardoor echt gaan samenwerken. Ik heb altijd gedacht: ik doe het wel alleen, gaat sneller en  dan ben ik niemand tot last. Dat was echt een misvatting.”
Wat kan jij voor andere members betekenen?
Gerlinde: “Als je voor een keuzemoment staat óf het idee heb dat je niet echt vooruit komt, kan je mij altijd benaderen om een kwartiertje te sparren. Vaak kan ik in korte tijd overzicht en simpele stappen meegeven, waardoor je weer voortgang maakt.”
Deel de beste tip vanuit jouw expertise die elke goaldigger verder helpt…
Gerlinde: “In beweging krijg je antwoorden. Als je in je hoofd blijft nadenken over de verschillende opties, kom je er niet uit. Start met iets en je krijgt door de praktijk vanzelf de antwoorden die je nodig hebt.”
Psst…The Goaldiggers Club helpt jou als vrouwelijke ondernemer met de kennis, toepasbare tools en het netwerk om je bedrijf goed neer te zetten en succesvol te laten groeien voor een succesvol leven on your own terms
Want Goals bereik je niet alleen! Lees hier wat het membership jou oplevert.

 

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu