Bestel nu het boek Goaldigger Mindset en krijg een membership cadeau!

Eindelijk is het zo ver. Het boek Goaldigger Mindset van The Goaldiggers Club founder komt op 9 december uit en is vanaf nu hier te pre-orderen!

Heb jij een doel voor ogen? Dan kun je vast wel wat hulp gebruiken om dat doel te bereiken. Want hoe doe
je dat eigenlijk, een realistisch goal stellen? Hoe omring je je met mensen die je écht verder kunnen helpen? En hoe ga je om met tegenslagen, als iedereen om je heen succesvoller lijkt te zijn?

In Goaldigger Mindset krijg je antwoord op al deze vragen en meer. Dit boek staat boek boordevol praktisch advies én persoonlijke verhalen van Eve en een inspirerend rijtje vrouwen uit haar netwerk als Rens Kroes, Annic Ten Duis, Sanny Verhoeven, Elisah Jacobs en meer. Tijd om jezelf de juiste mindset aan te leren en jouw route uit te stippelen naar een succesvol leven – on your own terms!

Een boek vol praktische tips, opdrachten en inzichten om carrièregoals écht te bereiken! – Sanny Verhoeven, founder van feelgood blog Sanny Zoekt Geluk, presentatrice en YouTuber

Een boek dat jouw carrière naar een next level helpt. Met advies en tips van succesvolle vrouwen die jij in je netwerk wil hebben, binnen handbereik! – Suzanne Arbeid, Deputy Editor in Chief Grazia

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand