Vacature: Content & Community Stagiaire

The Goaldiggers Club zoekt een enthousiaste en veelzijdige fulltime stagiaire die ons komt versterken op het gebied van content creatie & Community voor onze community via de website, nieuwsbrieven en social media

Je zal nauw met The Goaldiggers Club-founder Eve Tomaszewski samenwerken en je gaan bezighouden met het maken van toffe content voor onze community. Je hebt contact met onze members over interviews voor rubrieken op de website. Je maakt posts voor onze facebook groep voor members, maar ondersteunt ook met het maken van content voor onze social media kanalen en blog en het delen ervan op Instagram, Stories, Facebook en LinkedIn. Andere werkzaamheden zijn het samenstellen van onze algemene nieuwsbrieven en membership updates. Ook ben je het aanspreekpunt voor vragen van members! Als je kan werken met Photoshop of Canva is dat een pre!

Je skills
-Je doet een HBO opleiding gericht op communicatie.
-Je hebt ervaringen met Photoshop of Canva
-Je hebt een sterke feeling voor tekst en beeld en bent een ware social media junkie.
-Je bent georganiseerd en gestructureerd en neemt graag initiatief.
-Je schrijft foutloos Nederlands, bent een communicatie mastermind. Je bent op de hoogte van nieuwe media en weet hoe deze in te zetten voor een merk.
-Daarnaast ben je een kei in het bijhouden en afstrepen van to-do lijstjes en heb je een ondernemende mindset.
-Je kunt snel schakelen tussen verschillende taken en bent hands-on.
-Tot slot barst je van de creatieve idee├źn en ben je niet bang om te netwerken en te interviewen.
-Je bent vriendelijk, geduldig en klantgericht.

Ben jij de goaldigger voor deze job? Stuur dan een email met je motivatie, CV en portfolio naar hello@thegoaldiggerclub.com.

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu