Dit zijn de highlights van de Personal Branding Session

Tijdens de Personal Branding Session werkten bijna 100 goaldiggers aan hun bedrijf tijdens een middag vol masterclass, sprekers en headshots voor een flowerwall. Dit zijn alle highlights!

Zondag 28 september was het tijd voor de Personal Branding Session in het TSH Collab van The Student Hotel in Amsterdam. De session geeft een preview van de content, masterclasses en video’s waarmee je dit kwartaal als member aan de slag gaat. Een aantal experts die masterclasses verzorgen gaven een masterclass. Eve Tomaszewski opent de Session en daarna volgden inspirerende sprekers als Laura Smit founder van The Brand Folk, Joni Bais founder van Great Communicators, de fotograaf voor vrouwelijke ondernemers Iep Bergsma en auteur van het boek Picture Perfect.  Anouk van Vliet, founder van The Social Brand sloot de dag af met haar talk! Wat er werd besproken en wat er die dag nog meer op de planning stond? Lees snel verder voor alle highlights!

Tekst: Hatice Tekin
Beeld: Kelly van Rooijen Fotografie
Video: Lonneke Noordeloos

1. The Goaldiggers Club headshots

De gasten werd in de TSH Collab van The Student Hotel ontvangen met een headshot bij de flower wall door Iep Bergsma. Enthousiaste bezoekers, die al meteen met elkaar in gesprek raken. Het belooft een inspirerende dag te worden.

The Goaldiggers Clun Session Personal Branding The Student Hotel Tsh Collab The Commons

 

2. Het eerste en enige online en offline membership voor vrouwelijke ondernemers

“The Goaldiggersclub is het eerste en enige online & offline membership voor startende vrouwelijke ondernemers waarbij wij jouw helpen met toepasbare tools, kennis van experts zodat jij de basis goed kan neerzetten en kan groeien” opent Eve de session. Eve vertelt kort het proces dat ze heeft gehad met The Goaldiggers Club om te staan waar we nu staan. “We zijn het ondernemerschap allemaal met de reden begonnen om ons leven vol vrijheid in te richten, maar we weten ook allemaal dat dit niet altijd vanzelfsprekend is en dat we blijven rondcirkelen op verschillende vlakken. Het draait om ‘life on your own terms zodat jij de dingen kan doen die je graag wilt. Ik geloof dat de juiste kennis van experts en het netwerk essentieel is om je bedrijf goed neer te zetten en te laten groeien om dat leven voor jezelf te creëren. In het membership vind je alle kennis van experts online op een plek en zijn er member-meet ups om je netwerk uit te breiden en te versterken.’ Daarna kondigt Eve de eerste spreker aan…

The Goaldiggers Clun Session Personal Branding The Student Hotel Tsh Collab

3. Find your story

“Een goed verhaal is een authentiek verhaal, blijf consistent jouw verhaal vertellen en jouw doelgroep zal je vinden”, vertelt Laura Smit, founder van branding agency The Brand Folk. Waarom het belangrijk is om je brand story op orde te hebben voordat je aan je personal branding gaat werken? Laura: “Jij bent het visitekaartje van je merk.” Als je jouw brand story helder hebt kan je beter bepalen welke persoonlijke boodschappen je kan uitzenden. Tijdens haar Session gaf Laura waardevolle tips en tijdens de video masterclass in het membership legt ze stap voor stap uit hoe jij een brandstory voor je bedrijf uitwerkt.

4. Spreken met impact

Na een informatieve sessie van Laura om jouw verhaal te vinden was het tijd voor de interactieve sessie met Joni Bais van Great Communicators. Joni is Great Communicators begonnen om verhalen te bevrijden zoals ze dat zelf zo mooi zegt. De drie key’s voor het maken van impact met je verhaal zijn performance, psychology en presence. Joni nam ons mee in het presence door het publiek actief mee te laten doen in onstspanningsoefeningen, een geleide meditatie en presentaties. In haar video masterclass die je in de membership omgeving kan volgen gaat Joni nog dieper op het onderwerp in en leert ze jou erachter te komen wat je uniek maakt als spreker, hoe je jouw verhaal zo opbouwt dat je jouw doel bereikt, hoe je jezelf emotioneel kan voorbereiden en om kunt gaan met je spreker angst als je dat hebt en hoe je ervoor zorgt dat je verhaal niet stopt nadat je jezelf hebt gepresenteerd.

5. Speel jezelf in de picture

“Zonder foto geen goed verhaal” vertelt  Iep Bergsma, de fotograaf voor vrouwelijke ondernemers en auteur van Picture Perfect. Iep vertelt hoe je een shoot goed kan aanpakken en dat het van belang is om de juiste fotograaf te kiezen maar ook de locatie en je eigen styling. De grote vraag is vaak, hoe moet je poseren? Tip van Iep: ‘Beeld je het moment in dat je een super grote klant hebt binnengehaald, die lach wil je op de foto ’. In de masterclass Speel Jezelf in de Picture deelt Iep ook nog hoe je een moodboard voor je shoot maakt, waar je op moet letten als je op zoek gaat naar een fotograaf, ze deelt een lijstje met favoriete locaties om te fotograferen en geeft tips voor als je foto’s selecteert en op social media deelt.

6. Break

Na drie inspirerende sprekers met heel veel om over na te denken is het tijd voor een break in de TSH Collab van The Student Hotel. Tijdens de break kunnen er nog steeds headshots geschoten worden door Iep voor de prachtige flower wall van Bridal Blush. En uiteraard wordt er goed gezorgd voor de gasten met heerlijke hapjes van de The Commons Retaurant en Alcoholvrije Gin & Tonic door The Duchess. Yes je leest het goed, niet de kater wel het heerlijke drankje.

7. Breaking news

Na de break geeft The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski een update over het membership: Eve: “Breaking news: de online membership omgeving is LIVE! Per kwartaal wordt de membership omgeving gevuld met video masterclasses rondom het topic. Dit kwartaal dus personal branding.” Eve deelt wanneer de member meet-ups staan gepland en vertlet over de masterclasses die allemaal online komen. “Want Goals bereik je niet alleen en The Goaldiggers Club is er om jou verder te helpen!” Bekijk hier het programma.

8. Content on fleek

Anouk van Vliet, founder van Social Media Bureau The Social Brand vertelt in de laatste sessie alles over hoe je van je brand story naar concrete content gaat met een vier stappen strategie. Ze deelt met ons thema’s, creatief met rubrieken, content on fleek & social content hacks. En het meest belangrijke check altijd de QVCA van je content, oftewel deel kwaliteit en waarde, wees consistent en authentiek. Benieuwd naar de masterclass van Anouk waarin ze hier nog dieper op in gaat en je met haar tips aan de slag kan?

The Goaldiggers Clun Session Personal Branding The Student Hotel Tsh Collab Anouk van Vliet

9. Goals bereik je niet alleen

Voordat de The Goaldiggers Club Netwerkborrel van start gaat, bedankt Eve de bezoekers: Eve: “En remember, je bent al lid voor nog geen twee haverlatte’s per week! Join the club!”

10. The Goaldiggers Club Drinks

Met pink cocktails en Bites We Love wordt de dag afgesloten in The Commons Restaurant waar de netwerkborrel plaatsvindt. Het was inspirerende dag vol leerzame sessies, nieuwe learnings en waardevolle connecties. En hier konden alle tips in de praktijk worden gebracht en worden genetwerkt met elkaar. Cheers en smile voor de camera van fotograaf van Kelly van Rooijen en videographer Lonneke Noordeloos die deze dag vol learnings vastlegden!

The Goaldiggers Clun Session Personal Branding The Student Hotel Tsh Collab The Commons

The Goaldiggers Clun Session Personal Branding The Student Hotel Tsh Collab The Commons Bites We Love

The Goaldiggers Clun Session Personal Branding The Student Hotel Tsh Collab The Commons

Psst…The Goaldiggers Club helpt jou als vrouwelijke ondernemer met de kennis, toepasbare tools en het netwerk om je bedrijf goed neer te zetten en succesvol te laten groeien voor een succesvol leven on your own terms
Want Goals bereik je niet alleen! Lees hier wat het membership jou oplevert. Benieuwd naar het programma van dit kwartaal? Dat bekijk je hier.

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu