Goaldigger Talk met Jelena Krstic, founder MISSJ.theAgency

Elke maand vragen we een Goaldigger wat er allemaal komt kijken bij het najagen van haar goals. Deze keer: Jelena Krstic, founder MISSJ.theAgency.

Wie ben je en wat doe je?

Jelena: “Ik ben Jelena Krstic, eigenaresse van MISSJ.theAgency. Ik help bedrijven en merken met marketing, communicatie, branding en social media. Ik ontwikkel concepten, campagnes, events en creatieve content voor verschillende opdrachtgevers.”

Wat is op dit moment je goal?

Jelena: “Mijn goal dit jaar is om mijn omzet te verdubbelen en om mijn bedrijf dat ik onlangs opnieuw gepositioneerd heb van freelancer en projectmanager naar een agency, onder de aandacht te brengen bij mijn netwerk en opdrachtgevers. Daarnaast wil ik graag duidelijke kaders aanbrengen, zodat mijn netwerk ook precies weet waar ze mij voor moeten benaderen.”

Wat heeft je gemotiveerd om je business te starten?

Jelena: “Ik werkte voorheen voor grote corporate bedrijven zoal Microsoft, Nuon en Harman waar ik heel veel gave projecten heb mogen doen. Ik kwam erachter dat de creatieve invulling of de extra dingen waardoor een idee next level werd altijd vanuit mijn eigen koker kwam en toen ik me dat besefte begon het te kriebelen. Ik dacht als ik zulke mooie events of projecten kan organiseren voor verschillende merken, dan moet ik dat toch ook zelf kunnen doen!”
Welke stappen in het bouwen van een business hebben goed voor je uitgepakt?
Jelena: “Mocht je in het begin nog niet veel budget hebben,  kun je ook bij partijen waarmee je wilt samenwerken kijken of je bepaalde uren kunt barteren of tegen elkaar kunt wegstrepen. Jij helpt een andere ondernemer vanuit jouw expertise en andersom. Win-win!”

Wat zie jij als jouw grootste uitdaging bij het bereiken van je goals?

Jelena: “Als agency moet je je natuurlijk anders oriënteren en komen er ook andere kosten en organisatorische vraagstukken bij kijken als je uiteindelijk met vast personeel gaat werken. Ik wil de mensen met wie ik werk ook helpen om zelf op een bepaald professioneel level te komen zodat zij op dezelfde manier met klanten kunnen werken.”

Het is belangrijk om je successen te vieren. Op welke prestatie tot nu toe ben je het meest trots?

Jelena: “Ik ben trots op het feit dat ik een heel mooi appartement heb kunnen kopen 9 jaar geleden en dat nu al best veel overwaarde heeft. En op mijn porfolio en CV! Ik heb voor veel leuke merken mogen werken zoals Microsoft, JBL, Styledry en natuurlijk ook voor The Goaldiggers Club vorig jaar. Ik merk dat door mijn ambitie en drive ook heel vaak dingen lukken en daar krijg ik wel echt power van om er nog meer voor te gaan.”

Wat is je grootste failure en wat heb je ervan geleerd?

Jelena: “Starten met werken zonder dat alles contractueel is vastgelegd. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik bijvoorbeeld niet betaald heb gekregen. Of dat men terug is gekomen op bepaalde voorwaarden die wel waren afgesproken. Dat doe ik nooit meer. Zonder contract en algemene voorwaarden te hebben meegestuurd doe ik niets meer.”

Wat is jouw favoriete work look?

Jelena: “Een mooi pak, of een mooi jasje met een hele goeie jeans. Het lijkt alsof ik me dan extra powerful voel als businessbabe en het idee dat ik de hele wereld kan veroveren.”

Wie zie jij als goaldiggers?

Jelena: “Er zijn zoveel meiden om me heen die echt ass kicken en hele mooie dingen neerzetten. Wat ik het meest inspirerende vind is als iemand from scratch iets weet op te bouwen en dat overal aandacht aan is besteed. Dan denk ik wauw, zo zou ik het zelf ook gedaan hebben. Een aantal voorbeelden zijn concepten zoals de Ibrowbar van Nina Nurian, Styledry van MDV Europe en Evelien de Vries, Magioni Pizza van Manon van Essen.”

Wat is het beste advies dat je ooit gekregen hebt?

Jelena: “Om m’n hart te volgen. Als iets goed voelt: go for it! Als het niet goed voelt dan niet. En dus ook afscheid nemen als iets niet werkt. Als er een deur dicht gaat, dan gaat er een andere deur open.”

Wat doe je als je het even niet zit zitten?

Jelena: ” Ik probeer daar niet te lang in te blijven hangen en mag dan max 1-2 dagen mokken. Daarna gaat het leven wel weer verder. Ik probeer mezelf ook te overtuigen dat hetgene wat ik wil pas komt als ik nog even door push.”

Hoe zorg jij voor peace of mind terwijl je een druk leven leidt?

Jelena: “Ik ga 3 x per week naar de gym en ben sinds kort verslaafd aan PLTS. Dat is high intensity pilates. Ik word daar echt heel happy van. Daarnaast helpt het echt als je voldoende slaapt om lekker in je vel te blijven zitten.”

Hoe belangrijk is jouw vrouwelijke innercircle bij het bereiken van je goal?

Jelena: “Ik heb veel vriendinnen die een eigen beauty salon hebben en als ik daar ben kletsen we ook vaak over het ondernemerschap en dingen waar we tegenaan lopen. Die gesprekken zijn soms net therapie. Love it  De support van mijn vriend is ook belangrijk. Hij helpt me ook vaak met het op en afbouwen van events of door even om te sparren.”

Wat is jouw definitie van succes?

Jelena: “Blij zijn met wie jij bent als persoon en financieel zo goed zitten dat je alles wat je wilt kunt doen. Financiële onafhankelijkheid is wel een doel wat ik nastreef.”

In het kader van sharing is caring, heb je nog tips voor andere goaldiggers?

Jelena: “Vertrouw op je gutfeeling! Je weet zelf meestal wel wat voor jou werkt en durf ook Nee te zeggen. Dit is iets wat ik zelf ook moest leren maar nee is ook zeker een antwoord. En voelt heel goed om voor jezelf op te komen en af en toe dus nee te kunnen zeggen.”

Psst…The Goaldiggers Club is jouw shortcut naar succes met de kennis, tools en connecties voor vrouwelijke entrepreneurs!

Word member – Laat je business groeien met exclusieve content -waaronder onze Goaldigger, Make It Workguide- uit onze digital library en een besloten netwerk Goaldigger vrouwen die je ontmoet in de Facebook groep voor members en tijdens borrels. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar bereik je samen met The Goaldiggers Club je goals. Lees hier alles over het membership en meld je meteen aan als member.

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu