Download nu je Free Mini Guide met 6 copywriting tips om je droomklant aan te trekken

Hoe zorg je ervoor dat je jouw droomklanten aanspreekt met jouw teksten? Wat kan je toevoegen aan jouw teksten om de kans op conversie te verhogen? En hoe vertaal je feedback van jouw klanten naar pakkende testimonials die jouw droomklanten activeren?  Download de Free Mini Goaldigger, Make it Workguide met 6 copywriting tips om jouw droomklanten aan te trekken en de kans op conversie te verhogen! 
 

 

Jouw potentiële klanten komen tegenwoordig vaak voor de eerste keer in aanraking met jouw bedrijf via de teksten op je website en social mediakanalen. De kunst van copywriting is dat je met jouw geschreven teksten een connectie maakt met jouw droomklanten en hen motiveert om tot sales overgaan.

Meet de expert: Eve Tomaszewski, founder van The Goaldiggers Club en Content Creator

Eve Tomaszewski is founder van The Goaldiggers Club en content creator. Door de jaren heen heeft ze voor magazines als ELLE, Grazia, Cosmopolitan en L’Officiel gewerkt en branded content gemaakt, content strategieën uitgewerkt voor merken waaronder SuperTrash en tientallen ondernemers geholpen met hun copywriting met als doel conversie en sales.
 
Op basis van haar successen en learnings als content creator door de jaren heen ontwikkelde Eve een aanpak voor het maken van content die jouw bedrijf in de basis nodig heeft om jouw droomklanten aan te trekken en dat verwerkte ze in een stappenplan die ze deelt in de Goaldigger, Make it Workguide: Copywriting basics om met jouw teksten droomklanten aan te trekken exclusief met de members van The Goaldiggers Club!
 

Wat je daar van kan leren?

 • Wie jouw droomklanten zijn die je met jouw teksten wil aanspreken en waarom het belangrijk is om dit helder te krijgen
 • Waarom je jouw teksten niet om jouw product, dienst of merk laat draaien, maar met de spotlight op jouw droomklant + hoe je dat doet.
 • Hoe je in jouw teksten laat overkomen waarom jij de go-to person bent voor jouw droomklant
 • Wat er in jouw biografie terugkomt
 • Waar een about tekst aan moet voldoen inclusief een recept om deze te schrijven
 • Hoe je de pijnpunten in je teksten verwerkt en welke vragen je jouw droomklant kan stellen om een connectie te maken
 • Hoe je een aansprekende oneliner creëert
 • Welke vragen je helpen om het doel van je tekst helder te krijgen
 • Welke schrijftips je kan toepassen op je teksten
 • Hoe je jezelf laat weerklinken in je teksten en een connectie met jouw droomklant maakt
 • Hoe je de feedback van jouw klanten verwerkt in pakkende testimonials die nieuwe klanten aantrekken

Download nu je free mini Goaldigger, Make it Workguide

In de Free Mini Goaldigger, Make it Workguide helpen we je op weg met 6 copywriting tips om je droomklanten aan te trekken en de kans op conversie te verhogen. Hiermee geven we een sneak peek van de gehele workguide die wij onze members aanbieden. Download de Free Mini Goaldigger, Make it Workguide nu via de link in bio en zet vandaag nog een stap dichterbij je goals!

 

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu