Member van de maand: Ibtissam, founder Miss Smile Photogaphy

Ibtissam is founder van Misssmilephotography en member van de maand. In dit interview deelt ze haar goals en tips, maar ook wat ze toevoegt aan het membership en er zelf uit haalt.

Ibtissam omschrijft zichzelf als ondernemer, fotografe, optimist, doorzetter, moeder, partner, wanderluster, romanticus, introvert en nog en veel meer. Ze is founder van Misssmilephotography en legt speciale momenten zoals bruiloften op een tijdloze manier vast, zodat ze elke keer opnieuw beleefd kunnen worden.

Wat is je goal?

Ibtissam: “Mijn missie is ervoor te zorgen dat iedereen , zowel voor als achter de camera, plezier heeft en geweldig voelt. Kort samengevat ben ik trouw- en portretfotografe. Mijn focus ligt op intieme bruiloften, bruiloften in het buitenland en shoots. Naast zelf fotograferen, schrijf ik blogs en maak ik Youtube video’s in het Engels over fotografie, het runnen van je eigen bedrijf en persoonlijke ontwikkeling. Hierin deel ik onder andere tips voor bruidsparen, tips over hoe je beter kan fotograferen, welke gewoontes je leven en bedrijf een boost kunnen geven en meer.”

Waar sta je nu?

Ibtissam:  “Ik fotografeer al jaren, maar ruim een jaar geleden heb ik mijn bedrijf helemaal omgegooid. Ik was de passie voor het fotograferen kwijt en ben er door veel te lezen en te luisteren, maar ook het bijwonen van workshops ontdekt waardoor dat komt. Ik heb toen besloten om me alleen nog maar te richten op het soort bruiloften waar ik veel energie van krijg. Dat zijn intieme bruiloften en bruiloften in het buitenland. Hierdoor moest ik helemaal opnieuw beginnen. Heel spannend, maar ik ben super blij dat ik het gedaan heb.”

Wat trekt je aan The Goaldiggers Club?

Ibtissam: “Het zijn allemaal power vrouwen die hard aan hun goals werken. Als je een ‘ondernemens brain’ hebt matcht het soms niet met iedereen . Ik miste like-minded vrouwen in mijn omgeving. Daarnaast het van elkaar leren, elkaar helpen en kennis delen. Ik geloof daar 100% in. En dat past precies bij de visie van The Goaldiggers Club.”

Wat kan jij voor andere members betekenen?

Ibtissam: “Naast het hebben van leuke gesprekken vind ik het heerlijk om anderen te motiveren, van gedachten te wisselen, te ondersteunen en uiteraard te praten over fotografie, ondernemerschap, reizen en persoonlijke ontwikkeling.”

Deel de beste tip vanuit jouw expertise die elke goaldigger verder helpt

Ibtissam: “Beter leren fotograferen kan je leren! Stop met het fotograferen op automatische stand, maar stap over op Manual mode. Dit zal je foto’s zo veel beter en mooier maken. Vragen hierover? Neem een kijkje op mijn blog of Youtube kanaal. Of stuur me een e-mail via info@misssmilephotography.com. Ik help graag!

Wat is je meest recente succesmoment?

Ibtissam: “Het jaar 2019 staat in teken van zichtbaarder worden en hiervoor heb ik al mooie stappen gezet. Er zijn daardoor leuke samenwerkingen tot stand gekomen. Ook heb ik al geweldige shoots gehad met koppels in het buitenland. Dit was een van mijn dromen. Echt, een vision board, concrete doelen en hard werken is key!”

Wat voegt The Goaldiggers Club toe aan je carrière en wat voor effect heeft het tot nu toe gehad?

Ibtissam: “Het geïnspireerd raken door andere vrouwelijke onderneemsters die al geweldige dingen hebben bereikt.  Hierdoor blijf ik zelf gemotiveerd om door te gaan en te werken aan mijn doelen. Ondernemen is niet altijd makkelijk en soms eenzaam. Door met anderen daarover te praten en hulp te krijgen zorg je ervoor dat je het ondernemen super leuk voor jezelf houdt.”

Noem een actie die je hebt ondernomen geïnspireerd door The Goaldiggers Club?

Ibtissam: “Dit zijn verschillende acties eigenlijk. Twee daarvan zijn nieuwe thema’s voor mijn Instagram feed. Om mijn feed en stories leuk te houden ook voor mijzelf, heb ik thema’s gemaakt. Dit was naar aanleiding van de tips in de Instagram worksheet van Joyce Nafzger & Jennie Gielen. Daarnaast ben ik zichtbaarder aan het worden. Hiervoor heb ik veel tips gekregen van de worksheet met PR-tips. Ik ben al jaren bezig zonder The Goaldiggers Club, maar sinds ik actief de tips en acties van de Club toepas gaat alles zo veel sneller en besef ik hoeveel tijd ik eigenlijk ‘verloren’ ben.”

Psst…Wil nog meer tips en je omringen met like-minded vrouwen net zo ambitieus als jij?

Word member -Zet inspiratie om naar actie met exclusieve content -waaronder de alle talks van The Goaldiggers Club Session en onze Goaldigger, Make It Work! Worksheets- uit onze digital library en een besloten netwerk Goaldigger vrouwen die je ontmoet in de besloten Facebook groep voor members en tijdens borrels. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar bereik je samen met The Goaldiggers Club je goals. Lees hier alles over het membership en meld je meteen aan als member.

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu