Kom op 25 april naar Business Business Basics Content Workshop!

Heb je veel ideeën maar kan je het nog niet altijd goed onder woorden brengen? Zorgt jouw content nog niet altijd tot de gewenste conversie? Lukt het jou nog niet om jouw ideale droomklant te bereiken? Dan is de Business Basics Content Workshop echt voor jou!
Yes! Het is zover. The Goaldiggers Club Academy is live. En we trappen af met…. De Business Basics Content Workshop! Deze inspirerende workshop zal Donderdag 25 april in The Student Hotel Amsterdam plaatsvinden. Een leerzame middag waar jij als ondernemer zeker bij wil zijn!

Waarom de Business Basics Content Workshop?

Content is belangrijker dan ooit. En dat weet jij als ondernemer natuurlijk maar al te goed. Jouw potentiële klanten komen tegenwoordig vaak voor de eerste keer in aanraking met jouw bedrijf via de teksten op je website & social media. Het is belangrijk dat teksten over je merk, jou als founder & je producten je business weerspiegelen en de juiste indruk geven. De kunst van copywriting is dat je met jouw geschreven teksten een connectie maakt met jouw droomklanten en ervoor zorgt dat zij tot sales overgaan. En dat is natuurlijk het uiteindelijk doel!

Wat ga jij leren?

Tijdens de Business Basics Content Workshop op 25 april geven krijg jij de handvaten voor content die jouw bedrijf in de basis nodig heeft om jouw droomklanten aan te trekken. Eve neemt je mee in haar ontwikkelde aanpak. Hoe ziet dit plan er in grote lijnen uit?:
Stap 1: Wie is je droomklant? Met wie zou je nou echt willen werken?
Stap 2: Verwerk in je teksten de waarde en impact voor je droomklanten
Stap 3: Tips & Tricks om je potentiële droomklanten te triggeren
Stap 4: Bepaald het doel van je tekst
Stap 5: Schrijftips om de kans op conversie te verhogen
Stap 6: Het recept voor je about pagina
Stap 7: Creëer pakkende testimonials om jou ideale klant aan te trekken

Van wie ga je het leren?

Eve Tomaszewski is founder van The Goaldiggers Club en content creator. Door de jaren heen heeft ze voor magazines als ELLE, Grazia, Cosmopolitan en L’Officiel gewerkt en branded content gemaakt, content strategieën uitgewerkt voor merken waaronder SuperTrash en tientallen ondernemers geholpen met hun copywriting met als doel conversie en sales. Op basis van haar successen en learnings als content creator door de jaren heen ontwikkelde ze een aanpak voor het maken van content die jouw bedrijf in de basis nodig heeft om jouw droomklanten aan te trekken en dat verwerkte ze in een stappenplan die ze met jou gaat delen tijdens de Business Basics Content Workshop.
Naast al deze waardevolle tips & tricks ga je ook naar huis met de Goaldigger, Make it Work! Workguide waarin de beste tips en opdrachten gebundeld zijn zodat je ze op een later moment kan teruglezen. ⠀
Datum: Donderdag 25 april 2019
Tijd: 13:00 – 17:00 uur
Locatie: The Student Hotel, Wibautstraat, Amsterdam
Prijs: €135,- excl. btw (als member van The Goaldiggers Club krijg je 30% korting).
Waar wacht je nog op? Het is nu de tijd om jouw business een echte content boost te geven met copywriting basics waar jij altijd iets aan zal blijven hebben! Zie ik jou donderdag 25 april?
KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN!

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand