Eve's Learnings van de Maand: spar met andere ondernemers voor waardevolle inzichten

In deze learnings van de maand deelt The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski haar ervaringen met de Miracle Morning en haar andere learnings.
In de learnings van de maand deelt Eve Tomaszewski haar learnings die jou verder helpen en inspireren bij het bereiken van je carrièregoals. Deze en meer van dit soort learnings deelt Eve ook tijdens haar maandelijkse Q&A met de members die elke maand hun persoonlijke vragen aan The Goaldiggers Club founder kunnen stellen. Deze keer geeft deelt Eve dat het belangrijk is om je mindset te focussen op doen en deelt ze inspirerende inzichten uit haar sparringsessie met Zarayda Groenhart. Ze vertelt hoe ze deze maand uit haar comfort zone gaat en geeft tips om productiever te werken.
Locatie: TSH Collab
Video en vormgeving: Lonneke Noordeloos

1. Gewoon doen

Eve: “Ik had een hele inspirerende afspraak met Zarayda Groenhart. We hebben gespart over haar business en mijn business. We raakten in gesprek en kwamen op het punt dat we het hadden over hoe belangrijk het is om uit de modus van je ideeën te breken en gewoon te doen. Het is belangrijk om een strategie te hebben en deze te volgen, maar wees ook niet bang om daarnaast dingen uit te proberen.”

2. Vraag anderen om hulp

Eve: “Ik spar bijna elke week wel met een ondernemer die ik inspirerend vind. Wees niet bang dat mensen nee zeggen. Vaak willen anderen je juist helpen.”

3. Durf uit je comfortzone te gaan

Eve: “Ik liep al een tijdje rond met het idee om The Goaldiggers Club Academy te starten en nu is het zover. Ik ben hartstikke trots om aan te kondigen dat we de Business Basics Content Workshop gaan lanceren waarin ik je meeneem in een stappenplan voor content die jouw bedrijf in de basis nodig heeft om jouw droomklanten aan te trekken en de kans op conversie te verhogen. Ik neem je stap voor stap mee in mijn ontwikkelde aanpak op basis van mijn ervaring als editor van magazines als Elle, Cosmopolitan en L’Officiel. Daarnaast heb ik voor grote merken als SuperTrash content strategieën uitgewerkt en tientallen ondernemers geholpen met de focus op conversie en sales. Alle learnings en successen heb ik gebundeld in een aanpak die ik graag met je wil delen tijdens de Business Basics Content Workshop op 25 april. Vind hier alle informatie!

4. Deel je week op in blokken

Dit is één van de tips die wij delen in de Goaldigger, Make it Workguide  met een gameplan om je zakelijke goals te bereiken. Als jij je week proactief in blokken opdeelt zorg je ervoor dat jouw agenda voor jou gaat werken en dat je je niet laat leven door je agenda. Daarnaast zorgvuldig van tevoren de blokken te verdelen in topics waar je binnen jouw onderneming aan wil werken zorgt ervoor dat jij aan elk aspect wat nodig is om jouw bedrijf succesvol te maken werkt. Op het moment dat jij de blokken als administratie en social media inplant op het moment van de dag waarop jij deze blokken het meest effectief kan doen zorgt het ervoor dat je ook productiever wordt. Download hier jouw Free Mini Guide met 8 essentiele tips om je goals te bereiken.

Psst…Wil nog meer tips en je omringen met like-minded vrouwen net zo ambitieus als jij?

Word member -Zet inspiratie om naar actie met exclusieve content -waaronder onze Goaldigger, Make It Work! Worksheets maandelijkse Q&A’s met Eve Tomaszewski en experts- uit onze digital library en een besloten netwerk Goaldigger vrouwen die je ontmoet in de besloten Facebook groep voor members en tijdens borrels. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar bereik je samen met The Goaldiggers Club je goals. Lees hier alles over het membership en kom erachter wat het membership voor jou kan betekenen.

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu