Download nu je Free Mini Goaldigger, Make it Workguide met 8 essentiële stappen om je goals te bereiken

Hoe stel je goals die je ook daadwerkelijk bereikt? Hoe vergroot je de kans om deze te behalen? Hoe zorg je ervoor dat je gefocust aan je goals blijft werken en hoe voorkom je dat je wordt afgeleid van jouw goals? Zet vandaag nog een stap dichterbij jouw goals en download de Free Mini Goaldigger, Make it Workguide met 8 essentiële stappen om jouw zakelijke goals te bereiken.

Als goaldigger droom jij groot en heb jij goals die je graag wil bereiken. Maar zoals de quote “A goal without a plan is just a wish” al zegt. Zonder concreet actieplan blijft het vaak bij dromen. Met de juiste tips en tricks gaat het jou lukken om je goals te bereiken!

Meet de expert: Gerlinde van der Struijk, coach voor creatieven en influencers


In de Goaldigger, Make it Workguide met een gameplan om je zakelijke goals te bereiken delen The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski en de expert van de worksheet: coach voor creatieven en influencers Gerlinde van der Struijk exclusief voor de members van The Goaldiggers Club een stappenplan met tips, hand-on tools en opdrachten om je goals te bereiken.
Eve Tomaszewski: “Het stellen van goals en het bereiken ervan is voor mij een grote learning curve. Een weg waarop ik niet alles zelf heb gedaan, maar ook hulp heb gehad van anderen waaronder mijn coach Gerlinde van der Struijk, de expert van deze worksheet. Samen creëerden we het afgelopen jaar een strategie die voor mij heeft gewerkt om mijn goals te behalen en met de members delen we een compleet stappenplan dat we hebben ontwikkeld op mijn weg naar succes met failures en leermomenten. ”

Wat daarin terugkomt?

-Hoe je inzicht en overzicht creëert door je activiteiten te tracken en jij op basis daarvan je goals efficiënt en effectief kunt inplannen
-Hoe je een Goaldigger routine creëert die de basis vormt voor het bereiken van je goals en jouw kans op succes vergroot
-Op welke goals jij je het aankomende jaar gaat focussen.
-Hoe je de kans vergroot om die goals ook daadwerkelijk te bereiken.
-Waarom je jouw goals het beste SMART formuleert en hoe je dat doet.
-Hoe je alle stappen en acties die je moet doen om jouw goal te bereiken helder krijgt.
-Waarom en hoe je in chunks van 90 dagen aan je goals werkt met wekelijkse top 3 goals.
-Welke vragen je jezelf stelt om je voortgang te evalueren.

Download nu je free mini Goaldigger, Make it Workguide

In de Free Mini Goaldigger, Make it Workguide helpen we je op weg met 8 essentiële stappen om je zakelijke goals te bereiken en hiermee geven we een sneak peek van de gehele workguide die wij onze members aanbieden. Download Free Mini Goaldigger, Make it Workguide nu via de link in bio en zet vandaag nog een stap dichterbij je goals!

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu