Member van de maand: Joyce Schoenmaker, founder Daily Models en bundleofjoyce.nl

Joyce Schoenmaker is co-founder van Daily Models en member van de maand. In dit interview deelt ze haar goals en tips, maar ook wat ze toevoegt aan het membership en eruit haalt.

Joyce Schoenmakers startte vorig jaar samen met een vriendin Daily Models, een uniek modellenbureau dat zich specialiseert op het gebied van kinderen. Daarnaast blog en vlogt ze over haar leven op haar website Bundle of Joyce. Door haar liefde voor fashion en haar hulpverleners verleden is ze onlangs tevens gestart met het coachen van moeders om beter in hun vel te komen doormiddel van kleding. In dit interview lees je over haal goals en wat ze aan het membership toevoegt en wat het haar oplevert.

Wat is je goal?

Joyce: “Daily Models laten groeien en zowel meer klanten als modellen werven. Wij zijn een bureau die een persoonlijke benadering en direct contact met onze klanten en modellen heel erg belangrijk vindt. Wij geloven dat een persoonlijke en eerlijke manier van werken altijd het langste duurt en daarbij ook het meest waardevol is. Ik zou het heel tof vinden als we binnen de Nederlandse markt voor grote ketens als Wehkamp, Hema, Tommy Hilfger, Nike en ga zo maar door de modellen kunnen leveren. Een ander goal voor 2019 is een eigen kantoor en het aannemen van stagiaires. Hiervoor moeten we eerst doorgaan met de groei die wij nu al doormaken, maar we zijn al een heel eind op weg. Nieuwe een grote klanten zijn van belang, maar ook het blijven vernieuwen en aanvullen van ons modellenbestand is belangrijk. Zonder hen, zijn wij nergens. Ik wil ook mijn personal brand opbouwen en doormiddel van mijn blogs, vlogs. Met coaching wil ik graag moeders inspireren zichzelf te prioriteren, want geloof het of niet maar daarmee is iedereen binnen en buiten het gezin uiteindelijk het gelukkigst. Hiervoor zou ik graag meer zichtbaarheid en bereik op social media willen creëren zodat ik veel meer vrouwen en moeders kan helpen en inspireren.’”

Waar sta je nu bij het bereiken van je goal?

Joyce: “Inmiddels hebben we een aantal hele toffe klanten die met regelmaat modellen bij ons boeken. Dit klantenbestand willen we graag verder uitbreiden en daarbij ook inspelen op de huidige markt. Dit hebben we met de start van het nieuwe jaar gedaan door ook een nieuwe tak binnen Daily models op te zetten met modellen die heel erg herkenbaar en toegankelijk zijn voor de Nederlandse markt. We noemen hen onze Daily Faces. Eigenlijk zijn we constant en elke dag bezig met het vernieuwen, aanscherpen en laten groeien van onze business. Dit is een heel proces. We zijn heel erg uit de losse pols begonnen, maar werken nu echt toe naar doelen en creëren strategieën om die doelen te bereiken.”

Wat is je meest recente succesmoment?

Joyce: “Afgelopen maand hebben we een hele grote klant binnen gehaald. Daar ben ik echt mega trots op. Ook onze huidige klanten hebben weer nieuwe boekingen gedaan. Ik zie de aanvragen steeds verder toenemen en dat is zo gaaf.”

Hoe ben je met The Goaldiggers Club in aanraking gekomen?

Joyce: “Vorig jaar zag ik The Goaldiggers Club op Social Media bij Jennifer van BlogbyJenn voorbijkomen en toen heb ik het opgezocht. Uiteindelijk ben ik naar een The Goaldiggers Club Session gegaan en ben ik meteen super enthousiast member geworden.”

Wat trekt je het meest aan aan The Goaldiggers Club?

Joyce: “Wat mij vooral aantrekt is de onwijze inspirerende spirit en drive van alle vrouwen. En dat iedereen er zo open voor staat om elkaar verder te helpen. Het is echt geven en nemen! Geen afgunst maar allemaal vrouwen die erin geloven dat we heel veel voor elkaar kunnen betekenen en elkaar ondersteunen op de weg naar onze goals. Dat heb ik nog nergens anders gezien.”

Wat kan jij voor andere members betekenen?

Joyce: ‘”Voor andere members hoop ik inspiratie en raadgeving te kunnen betekenen. Tijdens de netwerk events voor members, maar ook online in de besloten Facebook-groep hoop ik dat ik hen kan inspireren om te gaan voor goud. Gaan voor waar jij echt gelukkig van wordt. En daarbij is niets te gek, alles kan zolang je maar bereid bent de moeite te doen die het kost om er te komen! Voor een styling advies kunnen anderen ook altijd bij mij terecht.’”

Wat voor effect heeft The Goaldiggers Club tot nu toe op jouw carrière gehad?

Joyce: ‘”Het heeft mij vooral heel erg gemotiveerd om te durven. Het is namelijk best spannend om uit je comfortzone van een vaste en goede betaalde baan te stappen en dan in een hele andere richting opnieuw te beginnen. En dat ook nog eens als ondernemer. Maar het is vooral ook heel erg gaaf! In mijn omgeving heb ik al genoeg mensen die de moeilijkheid en de risico’s belichtten dus het is heel erg fijn om me te omringen met een groep like-minded vrouwen die allemaal het vertrouwen hebben dat het kan en de drive om er ook echt voor te gaan. Dat werkt enorm aanstekelijk.’”

Noem een actie die je hebt ondernomen geïnspireerd door The Goaldiggers Club?

Joyce: “Het heeft alle bovenstaande acties in een stroomversnelling gebracht. Kort geleden hebben we ook alle algemene voorwaarden en belangrijke papieren voor Daily Models heel goed laten bekijken. Hierover werd een workshop gehouden tijdens de eerste session die ik bijwoonde. Dit maakte mij bewust van wat er nog beter kon!’”
Deel de beste tip vanuit jouw expertise die elke goaldigger verder helpt.
Joyce: “Alles is mogelijk zolang je maar bereid bent de moeite te doen die het kost om er te komen! Vaak stellen we dingen uit, nee nu kan het nog niet want.. En dan kunnen we allemaal wel minstens tien dingen opnoemen. Eigenlijk weet je al een langere tijd wat je wilt, alleen ben je nog niet bereid om nu de moeite, tijd en energie erin te stoppen die het kost. Dus doe het.”

Psst…Wil nog meer tips en je omringen met like-minded vrouwen net zo ambitieus als jij?

Word member -Zet inspiratie om naar actie met exclusieve content -waaronder de alle talks van The Goaldiggers Club Session en onze Goaldigger, Make It Work! Worksheets- uit onze digital library en een besloten netwerk Goaldigger vrouwen die je ontmoet in de besloten Facebook groep voor members en tijdens borrels. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar bereik je samen met The Goaldiggers Club je goals. Lees hier alles over het membership en meld je meteen aan als member.

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu