Eve's Learnings van de Maand: zo blijf je in jezelf geloven

In de learnings van de maand deelt The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski haar ervaringen van deze maand.

In de learnings van de maand deelt Eve Tomaszewski haar learnings die jou verder helpen en inspireren bij het bereiken van je carrièregoals. Deze en meer van dit soort learnings deelt Eve ook tijdens haar maandelijkse Q&A met de members die elke maand hun persoonlijke vragen aan The Goaldiggers Club founder kunnen stellen. Deze keer geeft Eve tips om in jezelf te blijven geloven en een positieve mindset te behouden terwijl je je goals najaagt. Daarnaast geeft ze eyeopeners over het minimaliseren van afleiding, deelt ze tips als je in media wil komen en creëert ze in check in momentje om je bewust te maken waar je dankbaar voor bent.

1. Geloof in jezelf en bereik een positieve mindset

Eve: “Ik doe er hard mijn best voor om een positieve mindset te bereiken. Dat doe ik door te visualiseren en te affirmeren. Ja, ik praat elke ochtend tegen mezelf. Wat ik nu tegen mezelf zeg is: ik heb alles in me om succesvol te worden. Het is een reminder om mezelf eraan te herinneren dat echt succes in jezelf zit. Het is belangrijk om in jezelf te blijven geloven, want als jij in jezelf gelooft dan kan je alles bereiken wat je wil en daarom is het belangrijk om je mind te trainen voor dat succes.

2. Minimaliseer afleidingen

Eve: “Je wordt vaak super erg afgeleid door mails en binnenkomende telefoontjes. Dit zijn vaak taken waarbij jij aan iemand anders zijn agenda werkt. Iemand heeft iets van jou nodig. Op het moment dat je vooral druk bent met dit soort taken zal het je afleiden van de dingen die juist belangrijk zijn om te doen. Ik heb het boek van Stephen Covey gelezen, de zeven eigenschappen van effectief leiderschap en de tijdmanagement matrix die daarin stond was een eyeopener. Deze is onderverdeeld in taken die belangrijk zijn om je goals te belangrijk en taken die je afhouden van het bereiken van je goals. Telefoontjes stonden in de matrix onder dringend want je wordt opgepiept met een signaal, maar het zijn dingen die vaak niet belangrijk zijn. Je kunt je er makkelijk in verliezen en ze zorgen ervoor dat je wordt afgeleid van taken die wel belangrijk zijn, maar niet dringend. Zoals het maken van planningen en strategieën. Wees je hier bewust van.”

3. PR begint bij het geloof dat jij expertise kan toevoegen

Eve: “Ik geloof dat het heel belangrijk is om pr voor jezelf en je business te generen. Naar mijn mening super waardevol. Hoe meer mensen van je weten, hoe beter. Daarnaast is het een mooie tool om te laten zien wat je in huis hebt. Op het moment dat jij je exeprtise inzet in PR vertrouwen mensen je meer. Dan zullen potentiële klanten ook sneller bij je aankloppen. Het is super belangrijk om in de media te komen en daarom hebben we met The Goaldiggers Club een worksheet gelanceerd voor onze members met een stappenplan om in de media te komen. Voor niet-members creëerden we een free mini guide die je hier kan downloaden.”

4. Wees dankbaar

Eve: “Sta je eigenlijk wel eens stil bij de dingen waar je dankbaar voor bent of raas je door? Vier je je successen of ben je eigenlijk alleen maar bezig met wat je nog meer wil bereiken. Het is superbelangrijk om dankbaar te zijn en de dingen die je wel hebt te zien. Ik ben begonnen op een nieuwe werkplek TSH collab waar ik word omringd door super inspirerende mensen en zelf ook nog gemotiveerder raak. Ook ben ik dankbaar voor berichtjes van members die delen dat het netwerk dat we hen bieden en de content die we bieden hen echt helpt om hun bedrijf te laten groeien. Tuurlijk wil ik nog zoveel bereiken en zijn er ook nog veel dingen die ik niet heb. Maar waar ga je je op focussen?”

Psst…Wil nog meer tips en je omringen met like-minded vrouwen net zo ambitieus als jij?

Word member -Zet inspiratie om naar actie met exclusieve content -waaronder onze Goaldigger, Make It Work! Worksheets maandelijkse Q&A’s met Eve Tomaszewski en experts- uit onze digital library en een besloten netwerk Goaldigger vrouwen die je ontmoet in de besloten Facebook groep voor members en tijdens borrels. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar bereik je samen met The Goaldiggers Club je goals. Lees hier alles over het membership en kom erachter wat het membership voor jou kan betekenen.

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu