Bossy Magazine-founder Dorien Camps deelt één onmisbaar element waar ieder sterk persbericht aan voldoet

Dorien Camps is founder van Bossy Magazine en deelt een van haar belangrijkste tips als je in de media wil verschijnen.
Deze tip komt uit de Goaldigger, Make It Work! worksheet: Zo kom je in de media met een stappenplan en tips van experts die hun tips exclusief met de members delen van The Goaldiggers Club. Ben je nog geen member, maar wil je wel meer tips? Download dan onderaan het artikel jouw free mini guide!

dorien camps bossy

Dorien: “Heb je foto’s van je dienst of product? Neem deze dan op in een bijlage door middel van een link. Denk bijvoorbeeld aan WeTransfer, Dropbox of Google Drive. Zorg ervoor dat de beelden die je beschikbaar stelt voor ieder type medium bruikbaar zijn of maak desnoods verschillende beelden op voor verschillende type media. Voor journalisten kan het een drempel zijn om aanvullend beeld op te vragen. Door zelf beeld aan te bieden voor verschillende type media vergroot je de kans dat ze aandacht schenken aan jouw dienst of product.”

Download hier je free mini guide met tips die je gaan helpen als je in de media wil komen

In de free mini guide delen we 4 tips uit de Goaldigger, Make it Work! Worksheet: zo kom je in de media die jou op weg helpen als je in de media wil komen.

Vraag hier jouw free mini guide aan >>


 

Laat een reactie achter

Unable to communicate with Instagram.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand