Suzanne van Duijn en Chantal Schram van PR-cursus.nl delen dé tip om in de media te verschijnen

Suzanne van Duijn en Chantal Schram, founders PR-cursus.nl delen een van hun belangrijkste tip als je in de media wil verschijnen.
Deze tip komt uit de Goaldigger, Make It Work! worksheet: Zo kom je in de media met een stappenplan en tips van experts waaronder Suzanne van Duijn en Chantal Schram, founder PR Cursus hun tips exclusief met de members delen van The Goaldiggers Club. Ben je nog geen member, maar wil je wel meer tips? Download dan onderaan het artikel jouw free mini guide!

Fotografie: Anouk Fotografeert

“Eén van de belangrijkste zaken die wij als PR-adviseurs aan onze opdrachtgevers meegeven, is dat het belangrijk is om een win-win situatie voor beide partijen te creëren. Zij een waardevolle gastblog, jij een platform voor jouw dienst of product”, aldus Suzanne van Duijn en Chantal Schram.

Download hier je free mini guide met tips die je gaan helpen als je in de media wil komen

Ook The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski bevestigt dit in de free mini guide: “Ik zie overal kansen en bruis van de ideeën die ik regelmatig neerleg bij media en merken. Dat begint bij het geloof dat jij met jouw expertise echt iets kan toevoegen.” In de free mini guide delen we 4 tips uit de Goaldigger, Make it Work! Worksheet: zo kom je in de media die jou op weg helpen als je in de media wil komen.

Vraag hier jouw free mini guide aan >>


 

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu