Download jouw free mini guide met tips uit de Goaldigger, Make it Work! Worksheet: Zo kom je in de media

The Goaldiggers Club lanceert de Goaldigger, Make It Work! worksheet: zo kom je in de media. Ben je geen member, maar wil je wel in de media komen en tips die je daarbij gaan gaan helpen?  Vraag dan onderaan het artikel de free mini guide aan!

Goaldigger, make it work! worksheet: zo kom je in de media.

Als member van The Goaldiggers Club membership krijg jij maandelijks toegang tot de ‘Goaldigger, Make It Work! Worksheet’  met een stappenplan, tips en hand-on tools en opdrachten om je goals te bereiken op dit gebied. Het thema van de eerste Goaldigger, Make It Work! worksheet van 2019 is: zo kom je in de media. Of je nu een merk, dienst of product lanceert: PR is onmisbaar voor een succesvolle carrière. Jij bent je eigen merk. Hoe zorg je ervoor dat jouw verhaal wordt opgepikt door media? Wat zijn onmisbare ingrediënten van een sterk persbericht? En hoe bouw je een sterk medianetwerk op? Je doorloopt een stappenplan en krijgt tips van experts Suzanne van Duijn en Chantal Schram (founders PR-cursus.nl)Dorien Camps (founder We Are Bossy) en Simone Sassmannshausen (co-founder Ganbaroo PR)Exclusief voor members van The Goaldiggers Club!
Nadat je met de Goaldigger, Make It Work!-worksheet: Zo kom je in de media aan de slag bent gegaan weet je:

 • Waarom het belangrijk is om in de media te verschijnen
 • Waarom het zo belangrijk is om je doel te bepalen voordat je media benadert
 • Op welke 6 manieren het mogelijk is om (gratis!) in de media te verschijnen
 • Welke media bij jou en je doelgroep passen
 • Welke basics je nodig hebt wanneer je de media benadert
 • Wat er in je mediakit moet terugkomen
 • Met welke e-mail The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski de media benadert en wat er in haar biografie staat
 • Welke hacks je kunt toepassen om achter de contactgegeven van redacties te komen
 • Wat jou van toevoegde waarde maakt om te worden gefeatured in de media
 • Hoe jij media het beste kan benaderen
 • Welke mindswitch je moet maken als je wil opvallen in een overvolle mailbox
 • Welke acties je vandaag al kunt nemen om in de media te komen

De Goaldigger experts van de Goaldigger, Make it Work! Worksheet: Zo kom je in de media

Suzanne van Duijn en Chantal Schram, founders PR-cursus.nl

Beter zichtbaar worden? Vaker gratis in de media komen? Meer bekendheid voor jouw bedrijf? Dan ben je bij PR-cursus.nl aan het juiste adres. Ervaren PR-adviseurs Suzanne van Duijn en Chantal Schram zijn de founders van deze succesvolle dienst en delen exclusief met members van The Goaldiggers Club 7 hands-on tips om (gratis!) in de media te verschijnen.

Fotografie: Anouk Fotografeert

Dorien Camps, founder We Are Bossy

Sinds haar aanwezigheid bij The Goaldiggers Club Session is er een hoop veranderd voor goaldigger Dorien Camps. Was ze vorig jaar nog freelance tekstschrijver voor uiteenlopende merken, heeft ze inmiddels het eerste(!) magazine voor Belgische vrouwelijke ondernemers gelanceerd: We Are Bossy. Inclusief feestelijke lancering en de nodige media-aandacht. We Are Bossy founder Dorien Camps weet dan ook als geen ander what it takes om een sterk persbericht te schrijven. Exclusief met The Goaldiggers Club members deelt ze 11 onmisbare zaken waar ieder sterk persbericht aan moet voldoen.
dorien camps
 
Simone Sassmannshausen, co-founder Ganbaroo PR
Ganbaroo PR is met cliënten als Topshop, Vans en Fabienne Chapot één van de leading lifestyle- en fashion PR-bureaus in Nederland. Dit succes is co-founder Simone Sassmannshausen echter beslist niet komen aanwaaien. Exclusief met members van The Goaldiggers Club deelt deze PR-experts haar insiders tips voor het opbouwen van een sterk medianetwerk, haar gouden netwerktips en absolute PR do’s en don’ts.
Simone Sassmannshausen
 
De interviews met onze Goaldigger Expert zijn alleen toegankelijk voor The Goaldiggers Club members en zijn gebundeld in het Goaldigger, Make It Work! Worksheet: zo kom je in de media. Hierbij krijg je aanvullende tips, inspirerende inzichten en praktische opdrachten van eerdergenoemde experts om je PR-strategie naar the next level te tillen. Aan de hand van specifieke opdrachten leer je de exacte stappen om een succesvol PR-plan op te stellen voor jouw business. Van hands-on tips om (gratis!) in de media te verschijnen tot gouden netwerktips.

the goaldiggers club femke kamps
Fotografie: Mariska van der Haven

Femke Kamps, editor The Goaldiggers Club

De interviews en Goaldigger, Make It Work! worksheet: Zo kom je in de media, zijn samengesteld door The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski en Femke Kamps, freelance content creator voor o.a. Apple en Cosmopolitan, auteur van Fuck the quarterlife crisis en spreker – oftewel de ultieme goaldigger. Sinds haar ondernemersavontuur in 2015 is begonnen, weet ze de vragen, uitdagingen en learnings die het ondernemerschap met zich meebrengt. Exclusief voor members van The Goaldiggers Club gaat ze op onderzoek uit en interviewt ze dé experts binnen hun vakgebied om hun kennis en inzichten te delen. Zo ontvang jij, als member, exclusieve tools om van jouw business en sky high succes te maken.

Download hier je free mini guide met tips die je gaan helpen als je in de media wil komen

In de free mini guide delen we 4 tips uit de Goaldigger, Make it Work! Worksheet: zo kom je in de media die jou op weg helpen als je in de media wil komen.

Vraag hier jouw free mini guide aan >>

Laat een reactie achter

Sluit Menu
×
×

Winkelmand