Dit zijn 25 Goaldiggers To Watch in 2019!

Dit zijn 25 veelbelovende goaldiggers uit ons The Goaldiggers Club netwerk die je in 2019 zeker in de gaten moet houden en de spotlight verdienen!

Wij organiseerden dit jaar voor het eerste de Goaldigger of The Year Awards. De bekroning voor ondernemende vrouwelijke rolmodellen die hun zakelijke goals stellen en bereiken. We geven vrouwelijk talent maar al te graag een platform, omdat we geloven dat ondernemende vrouwen al hun carrière goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren. De winnaars van de Goaldigger of the Year Awards kan je hier bekijken. Voor de categorie Goaldigger to Watch konden vrouwen zichzelf of een ander opgeven. Er werden er vijf genomineerd, maar er zijn wat ons betreft meer dan vijf Goaldiggers to Watch in 2019 uit ons netwerk met een flinke dosis ambitie en talent. Daarom presenteren we een lijst met 25 Goaldiggers to Watch in 2019. Deze lijst is samengesteld op basis van de ingezonden stemmen en aangevuld met goaldiggers waarvan wij geloven dat ze in 2019 veelbelovend zijn. De lijst is opgesteld in willekeurige volgorde. Go!
 

Ciska Grootveld, founder I am Groots

I am Groots is een persoonlijk groei bureau voor de binnen- en buitenkant. Het gaat hier om het verbinden van jouw grote ambities aan een duidelijke uitstraling die jouw doelen en boodschap ondersteunen.
 

Delia, founder Delia Skin Clinic

Delia is huidspecialiste, skin master en girlboss, die mega hard werkt aan haar dromen. Afgelopen jaar is haar beautysalon Delia Skin Clinic uitgeroepen tot populairste salon van Nederland.
 

Nathalie van Wingerden, founder MeetCute 

Met MeetCute coacht Nathalie vrouwen waarbij in het leven eigenlijk alles lukt, behalve de liefde. Met blogse-bookstrainingenworkshops en personal coaching helpt ze vrouwen op weg naar een leuke relatie.
 

Jip Isabel, lifestyle blogger en ‘vrouwen’ influencer

Jip Isabel is actief op social media. Ze schrijft op een kwetsbare toon vooral over vrouwelijke energie, mindset, zelfliefde én het vrouwelijke geslachtsdeel en alles wat daarbij komt kijken om vrouwen in hun kracht te zetten.
 

Femke Kamps, content creator

Femke werkt sinds 2015 als freelance editor voor toffe merken als Apple en Cosmopolitan. Al ruim tien jaar runt ze een persoonlijke blog en in 2017 bracht ze haar eigen boek uit: Fuck The Quarterlife Crisis. Van 4 tot 10 februari kun jij deelnemen aan haar Instagram cursus Masterclass Ondernemen.
 

Amanda Griffioen, founder Nomads Photo

Nomads Photo creëert een mooie tastbare herinnering. Ze maken professionele kwaliteit foto’s op jouw event met aandacht en liefde, die direct worden geprint.
 
 

Chanel Lodik, founder Marketingvrouw en Meer Kleur in de Media

Ze zet zich met haar marketingkennis in voor meer kleur in de media. Met haar opgerichte platform zorgt zij ervoor dat de gekleurde groep van de samenleving ook gerepresenteerd wordt in de media.
 

Cindy van Rees is fotograaf en grafisch vormgever

Cindy is fotograaf en grafische vormgever en haar werk is gericht op ecologische en sociale duurzaamheid. Ze neemt daarom alleen projecten aan met duurzame initiatieven.
 

Daphne Gerritse, founder Rain Couture

Ze zette zeven jaar geleden haar eigen rainwear label genaamd Rain Couture op. Met de items van Rain Couture blijf je droog in ons natte kikkerlandje én kom je stijlvol voor de dag. Inmiddels Rain Couture het een waar succes en niet meer uit het straatbeeld weg te denken.
 

Eva Mangal, business Medium

Ze heeft haar eigen YouTube kanaal waar ze haar dagelijkse inzichten geeft. Heeft een onlineprogramma ontwikkeld om grote stappen te gaan maken met je bedrijf of je droom voor je bedrijf en bracht onlangs het boek ‘De waarheid’ uit over haar inzichten en lessen die ze als medium heeft geleerd.
 
Marjan Heemskerk, founder The Happy Financial
Met 10 jaar ervaring als accountant maar ook vanuit persoonlijke ervaringen, blogt en vlogt ze sinds 2016 op the happy financial. Met dit platform wil ze laten zien dat financiën helemaal niet zo saai en ingewikkeld zijn als je denkt.
 

Shima Zeroual, founder Business Women in Heels

Hier geeft ze carrière tips en mentor sessies om het beste uit jezelf te halen en zo de beste versie van jezelf te worden. Daarnaast werkt ze ook nog als sales consultant. Shima is fulltime Head of Sales voor een data bedrijf waar ze verantwoordelijk is voor 6 markten.
 

Jelena Krstic, founder MissJPR

Ze ondersteunt bedrijven op het gebied van marketing, events en PR. Jelena heeft veel ervaring met uiteenlopende klanten en door haar passie en motivatie is zij niet alleen succesvol met haar bedrijf maar ook een inspiratie voor andere vrouwen.
 

Kiki Rigters en Karen Duijvenbode, founders Kee & Kee

Samen vormen zij een fotografenduo met een frisse, vrolijke, speele en toegankelijke stijl. Ze hebben gewerkt voor onder andere Marie Clair, Cosmogirl en Glamour.
 

Annelien Schuldink, founder van IVY LOISE Legal & Consultancy

Ruim twee jaar geleden richtte ze dit label op waarmee ze onder meer juridische diensten verleend. Het is een platform speciaal voor vrouwen waar legal en business samenkomen dat onlangs is uitgebreid met The IVY LOISE Spumante Rosato. Een succesfles met roze sparkles voor vrouwen om hun zakelijke successen mee te vieren.
 
 

Denise de Wolf, founder Unleash The Wolf

Ze stapte uit de corporate marketing wereld en vertrok voor een maand naar Bali om haar bedrijf Unleash the Wolf op te zetten. Met haar business zet de marketingcoach zich in voor vrouwelijke ondernemers.
 

Nadja van Osch, mindfulnesscoach

Nadja is expert op het gebied van zelfliefde, mama en schrijver die er alles aan doet om je te helpen de liefde weer in je leven te laten heersen. De liefde voor het leven, de liefde voor je doel, de liefde voor alle wezens maar vooral de liefde voor jezelf staat hierbij centraal.
 

Iresh Soekhoe, founder van Beauty by Iresh

Beauty by Iresh is een beauty academy voor manicures en pedicures. De focus ligt op opleidingen geven aan stylisten en behandelingen zoals micropigmentatie (permanente make up), wimperextensions, wenkbrauwen wimperlifting, waxen, luxe manicures en pedicures.
 
 

Merel van der Wouden, founder Blackbird Negotiations

Waarmee ze vrouwen helpt  om succesvol te onderhandelen. Dit doet ze door middel van workshops, coaching en een online cursus die in januari van start gaat. Dit doet ze als digital nomad vanaf het zonnige Bali.
 

Tineke Zwart, founder Simply Consulty

Sinds haar veertiende heeft ze al een obsessie voor menselijk gedrag. Met name online koopgedrag. Met Simply Consulty helpt ze bedrijven met het bouwen van een succesvolle online marketing strategie en meer omzet te genereren via online kanalen.
 

Sharon de Rooij, founder Lady Lawyer

Sharon is nu bijna een jaar geleden officieel van start gegaan met Lady Lawyer. Ze helpt ondernemers met juridische dienstverlening. Haar doel is om het formele op een informele manier mogelijk te maken is dat waar zij het afgelopen jaar voor is gegaan.
 

Jennifer Rijs, founder Blogbyjenn

Ze is mama-lifestyle blogger en vlogger voor onder andere Viva mama, partner én trotse moeder van haar twee dochters. The Goaldiggers Club gaf haar het laatste zetje om haar parttime baan aan de kant te zetten en voor haar eigen blog te gaan.
 

Iep Bergsma, fotograaf voor creatieve vrouwelijke ondernemers

Ze helpt deze vrouwen om hun personal branding te versterken met toffe beelden, zodat ze én meer ideale klanten aantrekken én meer impact kunnen maken.
 

Hatice Tekin, jurist en founder Ana Dyla sieraden

Hatice is mode liefhebber, globetrotter, dromer en waarnemer. Ana Dyla is een sieradenlabel dat zich richt op het actief werken aan een betere en mooiere wereld door eerlijke sieraden van een transparante duurzame herkomst.
 

Laura Linschoten, founder Ondernemersbende

Op haar platform bieden ondernemers ​hun ​diensten aan op productniveau. Je vind dus geen designer per uur, maar een logo. En geen jurist​,​ maar een aandeelhoudersovereenkomst. ​Kortom, ​ondernemingen die voor elkaar van betekenis kunnen zijn.​
 

Charlotte Charpentier, founder Vaeneti

Charlotte heeft een gekwalificeerde kapsalon waar je deskundig haaradvies op maat krijgt. Ze is verantwoordelijk voor de jaloersmakende lokken van onder andere Yara Michels.
 

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand