Eve's Learning of the Month: dit is dé tip om je leven voor 8.00 uur succesvoller te maken

In deze learning of the Month deelt The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski haar ervaringen met de Miracle Morning en haar andere learnings.

In de Learning of the Month deelt Eve Tomaszewski haar learnings die jou verder helpen en inspireren bij het bereiken van je carrièregoals. Deze en meer van dit soort learnings deelt Eve ook tijdens haar maandelijkse Q&A met de members die elke maand hun persoonlijke vragen aan The Goaldiggers Club founder kunnen stellen. Deze keer deelt ze -voor het eerst op video!- hoe je de Miracle Morning toepast en jezelf voor 8.00 gewoontes aanleert om succesvoller in het leven te staan. Ook vertelt ze hoe belangrijk het is om als ondernemer het voortouw te nemen in het najagen van je goals.

1. Start je dag met een goede morning routine

Eve: “Ik ben er afgelopen maand achter gekomen hoe belangrijk een morning routine is. Omdat ik graag een morning person wil worden, ben ik begin deze maand begonnen in het boek Miracle Morning. Dit is een methode om het meeste uit je ochtend te halen door het uitvoeren van een aantal handelingen voordat je dag begint. Door deze routine elke ochtend toe te passen, merk ik dat ik  veel positiever ga denken gedurende de dag en productiever ben. Benieuwd naar hoe een Miracle morning eruitziet? Bekijk dan de video!

2. Blijf evalueren en durf keuzes te maken

Eve: “Nu het nieuwe jaar is aangebroken, is het heel erg belangrijk om goed te evalueren. Je gaat kijken wat je in het nieuwe jaar wellicht ander kan gaan doen. Zo heb ik ook een nieuwe strategie voor The Goaldiggers Club geïmplementeerd waarbij we ons volledig gaan richten op het membership. Als ondernemer ben jij diegene die de keuzes moet durven maken.”

3. Vind de juiste balans die voor jou werkt

Eve: “Je moet zelf goed aanvoelen wanneer het handig is om te stoppen of om juist door te gaan.” Benieuwd naar Eve’s ervaring hiermee van de afgelopen maand? Bekijk de video.

4. Maak je goals meetbaar met deadlines en resultaten

Eve: ” Hang duidelijk deadlines aan je goals en deel deze ook met anderen. Wanneer ik niet duidelijk met de mensen om mij communiceer welke acties er ondernomen moeten worden en wat het gewenste resultaat is komen dingen niet op tijd af. Als je een eigen business hebt wil je natuurlijk dingen bereiken, daarom is het belangrijk dat dit wel gebeurt. Stippel de acties die verbonden zijn aan je goal dus duidelijk uit.”

Psst…Wil nog meer tips en je omringen met like-minded vrouwen net zo ambitieus als jij?

Word member -Zet inspiratie om naar actie met exclusieve content -waaronder onze Goaldigger, Make It Work! Worksheets maandelijkse Q&A’s met Eve Tomaszewski en experts- uit onze digital library en een besloten netwerk Goaldigger vrouwen die je ontmoet in de besloten Facebook groep voor members en tijdens borrels. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar bereik je samen met The Goaldiggers Club je goals. Lees hier alles over het membership en kom erachter wat het membership voor jou kan betekenen.
 

Laat een reactie achter

Sluit Menu
×
×

Winkelmand