Dit zijn alle winnaressen van de Goaldigger of the Year Awards 2018

Dit zijn de winnaressen van de Goaldigger of The Year Awards 2018.

The Goaldiggers Club organiseerde voor het eerst de Goaldigger of the Year Awards. De bekroning voor ondernemende vrouwelijke rolmodellen die hun zakelijke goals stellen en bereiken. Wij geven vrouwelijk talent maar al te graag een platform omdat we geloven dat ondernemende vrouwen al hun carrière goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en vandaag maken we de winnaressen bekend.

Wendy Bogers (founder Ligo) wint Goaldigger of the Year Award in de categorie Goaldigger of the Year

De award voor Goaldigger of the Year is een oeuvreprijs en werd uitgereikt aan Wendy Bogers. Wendy is founder van het juridische platform Ligo waarmee ze elke ondernemer eenvoudige toegang biedt tot hoge kwaliteit juridische diensten. Een goaldigger die dit jaar veel impact heeft gemaakt met haar business en flinke hoogtepunten heeft gekend. Zo haalde zij een investering voor Ligo binnen van vijfhonderduizend euro en stond zij afgelopen jaar in de Forbes lijst van 100 female founders to follow. Als ander mooi hoogtepunt noemt Wendy als Eve Tomaszewski de awards uitreikt de uitbreiding van haar team. ”Ik heb het natuurlijk niet alleen gedaan, maar met het hele team”.

Esther van Diepen (founder Mom in Balance) wint Goaldigger of The Year Award in de categorie Meest Succesvolle Merkstrategie

Esther van Diepen, founder van Mom in Balace wint de Goaldigger of The Year Award voor de Meest Succesvolle Merkstrategie die gaat naar de vrouw met een uitmuntend businessmodel dat succes heeft bewezen. Mom in Balance is met haar tienjarig bestaan inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste sportorganisaties voor vrouwen in Nederland. Met outdoor trainingen voor zwangeren, hersteltraining na de bevalling en total body workouts voor vrouwen trainde zij afgelopen jaar ruim vijftienduizend vrouwen. Niet alleen in Nederland heeft ze haar naam gevestigd, inmiddels worden de trainingen gegeven in twaalf landen wereldwijd en heeft ze haar merk strategie uitgebreid met boeken en een kledinglijn.

Elisah Jacobs (founder interiorjunkie.com) wint Goaldigger of The Year Award in de categorie Beste Online Skills

Elisah Jacobs werd bekroond als de goaldigger met de beste online skills. De prijs voor digitale business genieën. Ze is founder van interiorjunkie.com en de kans dat je haar nog niet kent is klein, want met een Instagram account met richting de 50.000 volgers en een website die maandelijks 70.000 unieke bezoekers mag verwelkomen kun je niet om haar heen. Ze heeft een succesvol jaar achter de rug met een aantal mooie samenwerkingen met merken als Swiss Sense, Karwei en modemerk Yaya.

Shanna Proost (trainer en spreker) wint Goaldigger of The Year Award in de categorie Meest Inspirerende Business

Shanna Proost is gekozen tot goaldigger met de Meest Inspirerende Business. Een bekroning voor een goaldigger die haar carrière combineert met een inspirerende missie. Shanna is trainer, spreker, ondernemer en bekend van #LIEVELINGSLEVEN. Ze leert vrouwen hoe ze vanuit hun vrouwelijke energie in hun kracht kunnen staan. Online en Offline inspireert zij honderden vrouwen om vanuit hun Female Force hun lievelingsleven te leven. Haar in 2018 uitverkochte event als Vision Board Day waar met honderd bezoekers en Female Force brengen grote veranderingen teweeg bij vrouwen.

Daphne Gerritse (founder Rain Couture) wint Goaldigger of The Year Award in de categorie Goaldigger to Watch


Daphne Gerritse is de winnares in de categorie Goaldigger to Watch. Voor deze categorie kon iedereen zichzelf of een ander kan aandragen en gaat naar de goaldigger die shined met haar carrière en daarom de spotlight verdient. In 2011 startte ze de jassenlijn Rain Couture, omdat ze een jas miste die alles in zich heeft. Rain Couture is een soort hybride vorm tussen een regenjas, een designjas en een outdoor jas. Ze heeft een sterk business concept met veel potentie, een inspirerende Instagram account waarop ze haar learnings als ondernemer deelt en twee maanden geleden opende ze haar tweede zaak aan de Utrechtsestraat. Ze timmert hard aan de weg en het aankomende jaar zullen jullie daarom meer van haar horen, omdat ze naast de award ook €3000 aan mediawaarde via The Goaldiggers Club wint.

Ilse Moonen wint een jaar lang tickets voor The Goaldiggers Club in 2019

De winnares van het jaarabonnement op The Goaldiggers Club Session is Ilse Moonen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Psst…Wil je  je omringen met like-minded vrouwen net zo ambitieus als jij?

Word member -Zet inspiratie om naar actie met exclusieve content in samenwerking met experts uit onze digital library en een besloten netwerk Goaldigger vrouwen die je ontmoet in de besloten Facebook groep voor members en tijdens borrels. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar bereik je samen met The Goaldiggers Club je goals. Lees hier alles over het membership en meld je meteen aan als member.

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu