Dit gaat The Goaldiggers Club in 2019 doen om jouw business succesvol te maken

Het is 2019! Een nieuw begin. Een jaar met nieuwe richting, goals en kansen voor ons allemaal. Ben jij er klaar voor? Dit gaat The Goaldiggers Club in 2019 doen om jouw business succesvol te maken.

Fotografie: Iep Bergsma

 
De missie van The Goaldiggers Club blijft in 2019 hetzelfde. We bieden jou het netwerk van like-minded, ondernemende vrouwen met wie jij samen je carrière goals bereikt en voorzien we je van insiders tips van succesvolle experts om jouw onderneming naar een next level te tillen. Ik heb nieuws voor je, want dit jaar ga je echt het verschil maken.
De kracht van een Mastermind wordt soms nog onderschat. Wanneer je alleen je goals probeert te behalen, dan put je vooral uit eigen kracht. En wanneer je dat samen doet, versterk je elkaar. In kennis, ervaring en energie. Zelf heb ik toen ik startte met mijn bedrijf de juiste kennis en een like-minded groep gemist.

Heb je je ooit wel eens net als ik gevoeld?

-De ene dag voel je je on top of the world en de andere dag komt er angst en onzekerheid omhoog en twijfel je aan alles wat je aan het doen bent of nog moet doen…
-Je bent je business gestart omdat je vrijheid wilde ervaren, maar voelt je gevangen en overwhelmed en weet dat je zo niet langer kan doorgaan…
-Je bent super enthousiast over je werk, maar als je er met anderen die jou niet altijd begrijpen over praat, zakt de moed je in de schoenen en weet je niet of het allemaal wel gaat lukken…
-Je hebt superveel ideeën, maar weet niet waar je mee moet beginnen, waardoor je in cirkels blijft ronddraaien
Je voelt je alleen omdat je like-minded mensen om je heen mist en denkt wel eens: kon ik af en toe maar eventjes praten met anderen die mij écht begrijpen…
Ik weet hoe je je voelt en daarom richtte ik zo’n club zelf op. Succesvolle vrouwen, zijn de vrouwen die volhouden en zich omringen met de kennis en het netwerk van ambitieuze vrouwen. We zijn nu een half jaar live met het membership en ik vind het waanzinnig om te horen hoeveel resultaten er al geboekt worden. Het is geweldig om van members te horen dat hun carrière met behulp van de members club in een stroomversnelling raakt. Van nieuwe contacten tot betalende klanten. En we zijn nog maar net begonnen.
Dit jaar wordt nog beter! De focus ligt op de members club en we gaan ons inzetten om jou en je business met het membership nog beter te helpen. We gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij inspiratie om kunt gaan zetten naar actie, waarmee je echte resultaten bereikt. Hoe?

Goals voor 2019

⚡De digital library aanvullen met content als video’s, worksheets, Q&A’s, interviews. Content gericht op ondernemen in samenwerking met experts in hun vakgebied. Welke mindset is er nodig? Hoe kom je aan klanten? Welke valkuilen moet je vermijden en nog veel meer tips en tools om je business succesvol te maken en voor je te laten werken.
⚡Twee edities van The Goaldiggers Club Session organiseren.
⚡De meet-ups van het membership opschroeven naar zes momenten en aanvullen met ontbijtsessies en borrels die ook in andere steden plaatsvinden.

Nu het membership er is biedt dat voor ons beiden super mooie mogelijkheden om helemaal voor onze carrière goals te gaan!

Dit krijg je als member

-Als member heb jij je eigen besloten netwerk van vrouwen die net zo ambitieus zijn als jij en hun doelen willen behalen.
-Je krijgt toegang tot de digital library. Hierin vind je video’s met talks van The Goaldiggers Club Session, hand-outs met quotes en tips van de sprekers en worksheets om met je doelen aan de slag te gaan en je business te boosten.
-Toegang tot exclusieve member meet-ups waar je andere members live kan ontmoeten
-Altijd 30% korting op The Goaldiggers Club Session
-Toegang tot de besloten Facebook groep voor dagelijks support van like-minded vrouwen
-Q&A’s en online sessies met Eve en andere experts
-Jij krijgt een platform via artikelen op de website, exposure op de session of onze social media kanalen.

Dit kan het membership voor jou betekenen

-Je bouwt aan een succesvolle business en bereikt je doelen sneller met concrete content in samenwerking met experts in hun vakgebied.
-Je staat er niet meer alleen voor en hebt een support netwerk van like-minded vrouwen waarmee je via de Facebook groep dagelijks in virtueel contact staat en die je tijdens meet-ups live kan ontmoeten.
-Je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen aan The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski en experts.

Deze resultaten behalen onze members

“Het is best lastig om alsmaar bezig te zijn met je bedrijf en er veel voor te moeten laten. Mijn vriendenkring begrijpt dat niet altijd. Nu ben ik omringd met like-minded vrouwen en zijn we met zijn allen aan het knallen. Ik heb er zelfs een betalende klant uit het Goaldigger netwerk verkregen.” Shima Zeroual, Founder Business Woman in Heels Sales
 

 
“Als ik The Goaldiggers Club eerder was tegengekomen, had ik waarschijnlijk met de steun en inspiratie van anderen sneller mijn doelen behaald.” Valerie de Jong, Founder Femme Valerie Coaching
 
‘’Ik heb inspirerende vrouwen leren kennen die mij veel leren. Ik dacht dat ik wist hoe het ondernemen in elkaar stak, maar het kan zoveel makkelijker en effectiever als je meer kennis in huis hebt van andere takken en de juiste mensen ontmoet om taken aan uit te besteden. Door de kennis die ik opdoe creëer ik kansen die ik anders misschien pas later had ontdekt.’’ Megan Lloyd, Freelance social media specialist

Join The Goaldiggers Club en bereik samen je goals voor 2019

Bereik je goals dit jaar met The Goaldiggers Club en profiteer de hele maand januari van onze nieuwjaarsaanbieding. Je betaalt dan de eerste maand van jouw jaarmembership maar €1. Vul bij het afrekenen van een maandelijkse betaling de kortingscode GOAL19M en bij een jaarlijkse betaling GOAL19Y in. En join The Goaldiggers Club!

Laat een reactie achter

Sluit Menu
×
×

Winkelmand