Dit is de aftermovie van The Goaldiggers Club Session #6

Dit is de aftermovie van de zesde editie van ons carrière event The Goaldiggers Club Session die op zondag 9 december plaatsvond in het W Amsterdam. 
We kijken terug op inspirerende keynote’s en Q&A’s met insider tips & tricks van female top sprekers zoals Annic ten Duis, Elisah Jacobs van Interior Junkie en Evelien de Vries van MDV Europe. Maar ook geweldige goodies, heerlijke bites, ruim honderd ondernemende en vrouwen in de zaal, The goaldiggers Club Netwerkborrel en nog veel meer! Ook volgend jaar staan we weer voor jullie klaar met inspirerende Session’s. Wil je er zeker van zijn dat je niets hoeft te missen? Schrijf je onderaan dit artikel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwe data, updates en insider tips.

Psst…Wil nog meer tips en je omringen met like-minded vrouwen net zo ambitieus als jij?

Word member -Zet inspiratie om naar actie met exclusieve content -waaronder de alle talks van The Goaldiggers Club Session en onze Goaldigger, Make It Work! Worksheets- uit onze digital library en een besloten netwerk Goaldigger vrouwen die je ontmoet in de besloten Facebook groep voor members en tijdens borrels. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar bereik je samen met The Goaldiggers Club je goals. Lees hier alles over het membership en meld je meteen aan als member.

Laat een reactie achter

Sluit Menu