De bezoekers van The Goaldiggers Club Session #6 delen hun meest waardevolle tips

Naast alle inspirerende sprekers van The Goaldiggers Club Session op 9 december in W Amsterdam, hebben ook de bezoekers van ons carrière event -gevuld met masterclasses, Q&A’s, een paneldiscussie met inspirerende vrouwelijke sprekers- veel waardevolle tips om te delen. Is het nooit genoeg voor je? Twijfel je of je je kennis wel of niet gratis moet delen? Zit je in de fase waarin je een team aan het opbouwen bent? Deze ondernemende vrouwen die aanwezig waren, delen hun meest waardevolle waardevolle tips!

1. Verzamel mensen om je heen die meer weten dan jij

Nanette Lindeman, founder Studio Nanette Lindeman
De beste tip die ik heb gekregen is dat de eerste tien mensen die je betrekt bij je bedrijf, geen stagiaires of junioren moeten zijn. Je moet echt budget vrij maken om professionals in te huren die van wanten weten, jou kunnen adviseren en ook kansen herkennen. Bij de start van mijn bedrijf heb ik professionals ingehuurd, maar toch op een aantal dingen bezuinigd. Achteraf gezien kreeg ik ook de meeste feedback op de dingen waar ik op heb bezuinigd. Zo heb ik beginnende fotografen ingehuurd, omdat ik schrok van de commerciële prijzen. Maar als je een product wilt verkopen, moeten klanten hapklaar kunnen begrijpen waar je product over gaat en daarbij is de fotografie ontzettend belangrijk.

2. Houd balans in consumeren en creëren

Amelia Sealy, founder B-U-Fully
Online is er zo veel te leren en te zien. Bepaal voordat je er tijd aan besteedt of het bijdraagt aan je business en of je het ook kunt implementeren in je bedrijf. Wanneer je zo veel op je af krijgt, resulteert het in dat je niet meer weet waar je moet beginnen. Maak vervolgens ook een stappenplan, waardoor je ook echt iets met de nieuwe informatie doet en het daarmee iets toevoegt aan je bedrijf.

3. Wees niet bang om gratis informatie weg te geven

 Sharon de Rooij, founder Lady Laywer
Kennis is belangrijk, maar kennissen zijn nog belangrijker. Wees daarom niet bang zo nu en dan gratis je expertise weg te geven, bijvoorbeeld in de vorm van een webinar. Zo leert men je kennen en denken ze aan jou wanneer ze iets nodig hebben.

4. De kracht zit ‘m in minder, niet meer

Ilona Annema, founder BLOESEM Marketing
Als ondernemer denk je vaak meer, meer en meer. We denken dat we heel veel nodig hebben en als we maar hard genoeg werken dat we dan succesvol zijn. Kijk eerst naar wat je nodig hebt in je bedrijf, wat je wilt bereiken. Vaak kun je van de twintig dingen al vijf afstrepen die niet echt nodig zijn om je doel te bereiken. Zo had ik ooit een klant die heel veel tijd en energie stopte in haar Facebook Community, wat voor haar niet veel opleverde. Ze is toen gestopt met de community en kreeg hierdoor meer tijd en ruimte voor dingen die waardevoller zijn.

Psst…Wil nog meer tips en je omringen met like-minded vrouwen net zo ambitieus als jij?

Word member -Zet inspiratie om naar actie met exclusieve content -waaronder de alle talks van The Goaldiggers Club Session en onze Goaldigger, Make It Work! Worksheets- uit onze digital library en een besloten netwerk Goaldigger vrouwen die je ontmoet in de besloten Facebook groep voor members en tijdens borrels. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar bereik je samen met The Goaldiggers Club je goals. Lees hier alles over het membership en meld je meteen aan als member.

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu