4 tips van The Goaldiggers Club Session sprekers om jouw carrière te boosten

Op 9 december vond in W Amsterdam de zesde editie van ons carrière event The Goaldiggers Club Session plaats. Het draaide om het uitwisselen van waardevolle tips en learnings tussen like-minded ondernemende vrouwen. In deze video delen we 4 tips die tijdens de session ter sprake kwamen.  Bekijk de video en geef je carrière een boost!

Tip: ‘Wees flexibel’

Shanna Proost, online en offline spreker bekend van #LIEVELINGSLEVEN: ”De persoon met het meest flexibele gedrag, heeft de grootste invloed. Train jezelf dus op Je flexibiliteit. Op meebewegen in deze cyclus. zorg ervoor dat je flexibel blijft in alles wat er komt en gaat in je leven. Zo maak je het meer en meer je lievelingsleven.”

Tip: ‘Laat je niet afleiden’

Evelien de Vries, Managing Director MDV (Marketing Distribution Ventures) Europe B.V.: ”Als je echt wil groeien is mijn advies om zo je veel mogelijk te focussen. Niet te laten afleiden door anderen en wat zij bereiken of wat zij verdienen. Ga dus ook niet voor het snelle geld, maar bouw aan je onderneming.”

Tip: ‘Zorg goed voor jezelf’

Annic ten Duis, adviseur en coach voor ondernemers: ”Ik zie dat 80 procent van de vrouwen die ik coach niet goed voor zichzelf zorgen. Ze willen zo veel dat ze er zelf aan onderdoor gaan. Ik wil jullie daarom echt op het hart drukken om goed voor jezelf te blijven zorgen. Ga voor die doelen, maar behoud wel de juiste balans. Je hebt een batterij en die mag niet in het rood komen. Die moet je opladen, dat is echt heel belangrijk. Neem de tijd om die op te laden, denk daar echt aan.”

Tip: ‘Zorg voor een goede perskit’

Tedje Fliers, founder Speak Easy Agency, Speak Up Agency en Thrifhtshop Amsterdam: ”Begin met het maken van een perskit, dit moet je altijd hebben. Daarin heb je onder andere je persbericht, beeldmateriaal en factsheet met wat er feitelijk klopt aan jouw klant of aan jezelf.”

Psst…Wil nog meer tips en je omringen met like-minded vrouwen net zo ambitieus als jij?

Word member -Zet inspiratie om naar actie met exclusieve content -waaronder de gehele talks van The Goaldiggers Club Session- uit onze digital library en een besloten netwerk Goaldigger vrouwen en bereik samen je carrière goals. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar doe je dat samen met The Goaldiggers Club. Lees hier alles over het membership en meld je meteen aan als member.
Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Laat een reactie achter

Instagram did not return a 200.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand