Goaldigger of the Year Awards 2018: stem nu op alle genomineerden

Het is zover! Vanaf vandaag kun jij stemmen op jouw favoriete goaldigger via de Goaldigger of The Year Awards. De Goaldigger of the Year Awards zijn een bekroning voor ondernemende vrouwelijke rolmodellen die hun zakelijke goals stellen en bereiken.

Wij geven vrouwelijk talent maar al te graag een platform omdat we geloven dat ondernemende vrouwen al hun carrière goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren. Daarom organiseren we de Goaldigger of the Year Awards. Vandaag zijn de laatste vijf goaldiggers bekendgemaakt die genomineerd zijn in de categorie ‘Goaldigger to Watch’. De winnaar die deels bepaalt wordt door die stemmen wint €3000 aan mediawaarde via The Goaldiggers Club. Tot 28 december kan er worden gestemd op alle genomineerden en als stemmer maak je kans op op een jaarabonnement van The Goaldiggers Club Session en een fles.
Benieuwd naar alle genomineerden? Lees snel verder!

1. Goaldigger of the Year

De Goaldigger of the Year is een oeuvreprijs voor de goaldigger die dit jaar met haar business veel impact heeft gemaakt en flinke hoogtepunten heeft gekend.

> Stem hier op jouw favoriete goaldigger

2. Goaldigger met de Meest Succesvolle Merkstrategie

Deze prijs gaat naar de vrouw met een uitmuntend businessmodel dat het afgelopen jaar succes heeft bewezen.

> Stem hier op jouw favoriete goaldigger

3. Goaldigger met de Beste Online Skills

Dit is de prijs voor een rouw die een echte digitale business genie is. Ze is online goed zichtbaar en een heus visiteplaatje voor haar volgers.

> Stem hier op jouw favoriete goaldigger

4. Goaldigger met de Meest Inspirerende Business

Dit is een bekroning voor een vrouw die haar carrière combineert met een inspirerende missie.

> Stem hier op jouw favoriete goaldigger

5. Goaldigger to Watch

Deze goaldigger is ondernemend en heeft een duidelijk goal. Ze is een inspiratie voor anderen en heeft een flinke dosis ambitie. Daarom verdient ze de spotlight!

> Stem hier op jouw favoriete goaldigger
Leer de goaldiggers in de categorie Goaldigger to Watch beter kennen
Chanel Lodik, founder Marketingvrouw en Meer Kleur in de Media. Ze zet zich met haar marketingkennis in voor meer kleur in de media. Met haar opgerichte platform zorgt zij ervoor dat de gekleurde groep van de samenleving ook gerepresenteerd wordt in de media.
Daphne Gerritse, founder Rain Couture. Ze zette zeven jaar geleden haar eigen rainwear label genaamd Rain Couture op. Met de items van Rain Couture blijf je droog in ons natte kikkerlandje én kom je stijlvol voor de dag. Inmiddels Rain Couture het een waar succes en niet meer uit het straatbeeld weg te denken.
Denise de Wolf, founder Unleash The Wolf. Ze stapte uit de corporate marketing wereld en vertrok voor een maand naar Bali om haar bedrijf Unleash the Wolf op te zetten. Met haar business zet de marketingcoach zich in voor vrouwelijke ondernemers.
Jelena Krstic, founder MissJPR. Een zeer gedreven goaldigger die bedrijven ondersteunt op het gebied van marketing, events en PR. Jelena heeft veel ervaring met uiteenlopende klanten en door haar passie en motivatie is zij niet alleen succesvol met haar bedrijf maar ook een inspiratie voor andere vrouwen.
Sharon de Rooij, founder van Lady Lawyer. Nu bijna een jaar geleden officieel van start gegaan met Lady Lawyer. Ze helpt ondernemers met juridische dienstverlening. Haar doel is om het formele op een informele manier mogelijk te maken is dat waar zij het afgelopen jaar voor is gegaan.

STEM & WIN⠀⠀⠀

Vanaf vandaag kan je op www.thegoaldiggersclub.com/gotya2018 jouw stem uitbrengen op jouw favoriete goaldigger. Als stemmer maak je kans op een jaarabonnement van The Goaldiggers Club Session. Op 16 januari maken we de winnaars bekend en wordt de winnaar van het jaarabonnement bekend gemaakt.

Laat een reactie achter

Sluit Menu