De 10 meest inspirerende quotes van The Goaldiggers Club Session #6

Waardevolle tips en learnings, daar draaide het afgelopen zondag om tijdens de zesde editie van The Goaldiggers Club Session. Wij noteerden voor jullie de beste quotes uit de Session, waar je voor een dosis inspiratie en learnings altijd op kunt terugvallen.

1. Volg altijd je eerste gevoel – Shanna Proost, online ondernemer

“Je hebt altijd eerst een gevoel, waardoor een idee ontstaat. Daarna volgt er een oordeel, dat vaak zegt oh, toch maar niet, kan ik het wel? Dat is wat je hoofd met je doet. Volg daarom altijd eerst het gevoel dat je hebt, voordat je er een oordeel over hebt. Dat is namelijk je intuïtie.”

2. Je kunt alleen succesvol worden als je tijd neemt om op te laden – Annic ten Duis, adviseur en coach voor ondernemers

“Ga voor je doelen, maar vergeet niet dat je ook een batterij hebt die niet in het rood moet komen te staan. Er moet tijd zijn om je batterij op te laden. Denk daar echt aan.”

3. Denk altijd lange termijn in plaats van korte termijn – Evelien de Vries, managing director MDV Europe B.V.

“Mensen zijn zo snel afgeleid en willen veel verschillende dingen tegelijk doen. Eigenlijk is het niet mogelijk om vijf dingen tegelijk heel goed te doen. Als je wilt groeien, laat je dan niet afleiden door side-jobs of het snelle geld. Je moet altijd lange termijn denken in plaats van korte termijn. Je bent aan het bouwen.”

4. Het is goed om te zijn waar je doelgroep zich bevindt, maar je hoeft niet overal te zijn – Amanda van der Meer, influencer marketing specialist bij Hello Sparkle

“Je hoeft echt niet op elke happening aanwezig te zijn. Kijk eerst of het belangrijk of relevant is voor jou. Vraag je daarnaast ook af of je daar mensen kunt ontmoeten die je verder kunnen helpen.”

5. Je kunt goals hebben, maar soms leiden ze naar nog iets mooiers  – Elisah Jacobs, founder interiorjunkie.com

“Blijf flexibel. Vaak komt er weer iets anders op je pad, wat je juist verder brengt.”

6. Jouw gunfactor heeft te maken met hoe je anderen behandelt – Tedje Fliers, founder Speak Easy Agency

“Behandel mensen daarom zoals jij ook behandeld wilt worden.”

7. Accepteer dat je niet kunt pieken op meerdere vlakken –Annic ten Duis, adviseur en coach voor ondernemers

“En dat is helemaal niet erg.”

8. Laat je niet tegenhouden om door te gaan – Evelien de Vries, managing director MDV Europe B.V.

“Als ondernemer maak je grote persoonlijke offers. Je vrienden en familie werken niet zoals jij. Jij kiest een ander pad en dat is voor mensen soms lastig te begrijpen. Dat soort offers zijn wel heel pijnlijk voor jezelf, dat je er niet altijd bij kunt zijn. Accepteer dat dat er nu eenmaal bij hoort en laat je niet tegenhouden om door te gaan.”

9. Gebruik je expertise als PR tool – Evelien Tomaszewski

“Ook jij hebt een expertise, waardoor je waardevolle tips kunt delen. Denk bijvoorbeeld na over welke onderwerpen je een blog kunt schrijven en schrijf mediakanalen aan waarvoor jouw expertise interessant is om zo je business in de spotlight te zetten.”

10. Ik volg mijn eigen intuïtie en de rest zoekt het maar uit – Shanna Proost, online ondernemer

“Je bent altijd jezelf, maar soms is het nog de kunst om je intuïtie te volgen. Wanneer je stopt met luisteren naar verwachtingen van anderen en doet wat jij wilt, merk je dat je veel creatiever wordt, meer passie voelt en meer ambitie krijgt. Hierdoor kun je alles makkelijker bereiken.”

Meer tips van like-minded vrouwen zoals jij?


Word member -Zet inspiratie om naar actie met exclusieve content, een besloten netwerk Goaldigger vrouwen en bereik samen je carrière goals. Als member krijg je exclusief toegang tot de beelden van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers en nog veel meer. Daarnaast ontvang je altijd 30% korting voor The Goaldiggers Club Session. Meld je hier aan als clubmember!

Laat een reactie achter

Sluit Menu
×
×

Winkelmand