Dit zijn de highlights van The Goaldiggers Club Session #6!

Het W Amsterdam Hotel in Amsterdam opende zondagochtend 9 december haar deuren voor de zesde editie van The Goaldiggers Club Session met waardevolle sprekers als Shanna Proost, bekend van #LIEVELINGSLEVEN, Elisah Jacobs, founder interiorjunkie.com, Evelien de Vries, managing director MDV Europe B.V. en Annic ten Duis, adviseur en coach voor ondernemers. Met daarbovenop 100 ambitieuze goaldiggers in de zaal was het weer een dag vol inspirerende sprekers, nieuwe learnings, netwerken, treats en inspiratie!
Beeld: Chantalle Laurent Photography

1. Powerstart

Het is tien uur en de bezoekers stromen binnen. Met een powerjuice van DrDetoxBox in de hand wordt er al volop genetwerkt en nadat de Goaldiggers een welkomstpakket met een muesli reep van Eat Natural, een notitieboekje van Miekinvorm en EARTH Water hebben gevonden, kan de dag beginnen.

2. Terugkijken

Eve opent de zesde editie van The Goaldiggers Club Session met een blik terug in plaats van vooruit. “Het is belangrijk nieuwe goals te zetten en vooruit te kijken, maar ook om je successen te vieren en stil te staan bij wat je bereikt hebt.” Ze vertelt hoe lastig het is om soms even stil te blijven staan: “Ik merk dat ik heel snel door ga en wel eens vergeet te kijken waar ik nu sta.” Deze successen, vertelt Eve, moeten we ook samen vieren, zoals vandaag bij The Goaldiggers Club Session. “Ik ben blij dat ik dit vandaag met de honderd dames in de zaal mag vieren.”

3. Party deco

Het W Amsterdam was weer prachtig aangekleed met mooie confetti ballonnen, lightboxes en bliksem neonlight van Partydeco.nl. Om de feestelijke sfeer helemaal af te maken ontvingen alle sprekers een fles champagne van IVY LOISE om hun successen te vieren.

4. Female Force

Online ondernemer  Shanna Proost trapt de eerste sessie van de dag af met topics als female force, creatiekracht, verbinding en visualisatie. Tijdens de masterclass leert Shanna de bezoekers op interactieve wijze over mannelijke en vrouwelijke energie én hoe je bewuster kunt handelen zodat je blijft doen wat jou gelukkig maakt.

5. Energieboost

Na een eye-opening sessie met Shanna Proost is het tijd voor een korte break en ontvangen alle goaldiggers een energierijke morning treat van Bites We Love.

6. In de schijnwerpers

PR is niet het minste onderdeel wat bij een onderneming komt kijken. Tijdens het panelgesprek met Amanda van der Meer, influencer marketing specialist bij Hello Sparkle, Elisah Jacobs, founder interiorjunkie.com en Tedje Fliers, founder Speak Easy Agency kwamen dan ook tips en learnings aan bod in hoe jij als ondernemer jezelf in de spotlight kunt zetten. Ook vertellen de drie professionals welke stappen en tools daarvoor nodig zijn én hoe je je PR kunt omzetten naar sales.

7. “Nooit meer alleen of onbegrepen”

Een aantal van The Goaldiggers Club members vertellen tijdens de Session openhartig wat het membership voor hen betekent. Zo lopen ze er o.a. tegenaan dat ze in hun vrienden- en familiekring het gevoel krijgen dat ze niet begrepen worden. Als ondernemer werk je hard om te groeien met je business, waardoor je niet overal bij kunt zijn. Je wordt er dan soms op aan gekeken dat je daar zelf voor kiest, vertelt een van de members. Met de The Goaldiggers Club Membership hoef je je nooit meer alleen of onbegrepen te voelen, vertelt Eve. “Het membership biedt toegang tot een netwerk van ondernemende vrouwen zoals jij, om je goals te bereiken.” Eve biedt tips en tricks vanuit haar eigen netwerk om andere vrouwen te helpen bij hun goals. Daarnaast zijn er vier keer per jaar netwerkborrels waar je kunt ventileren, de mooiste gesprekken ontstaan en je weer vol inspiratie naar huis gaat. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep en 30% korting op de Session.

8. Powerbreak

Voor de Powerbreak staat een uitgebreid menu op het programma met een overheerlijke lunch van het W Hotel, ontspannen massages van Doctor Feelgood, verzorgde nagels van Beauty By Iresh, een blowdry van de Föhnbar en nieuwe headshots voor je LinkedIn profiel door Atelier Kim de Vries. Nomads photo zorgde voor coole portretfoto’s met een goaldigger fotoframe die direct geprint werden waar jij bij stond.

9. Coachcorner

Tijdens de powerbreak krijgen de goaldiggers ook de gelegenheid Coaches Valerie de Jong en Gerlinde van der Struijk hun ondernemersvragen te stellen. In one-on-one sessies geven de coaches praktische tips waarmee de bezoekers hun goals kunnen behalen.

10. Het geheim achter een miljoenenbusiness

Evelien de Vries, managing director MDV Europe B.V., vertelt tijdens haar masterclass het geheim achter een miljoenenbusiness. Via een tien-stappenplan vertelt ze aan alle goaldiggers in hoe je zonder geld, leningen of fundings een miljoenenbedrijf opzet.

11. Sweet treat

Een lege maag tijdens de Sessions? Zeker niet! Zelfs na een powerbreak vol lekkernijen worden de bezoekers in de middag verwend met onweerstaanbare instagrammable donuts van Mococha Luxury Treats en een flesje Vitamin Well om de bezoekers een laatste boost te geven.

12. Tips voor succesvol ondernemen

Eve ging tijdens The Goaldigger Talk met Annic ten Duis, adviseur en coach voor ondernemers, in gesprek over alle ins en outs van succesvol ondernemen, met waardevolle tips over productiviteit, het behalen van je goals, succesvol worden, financiën en social media. Voor de huidige en nieuwe The Goaldiggers Club members bracht Annic ook nog een cadeau: een gesigneerde versie van haar boek Masterclass Ondernemen.

13. Goaldigger of the Year Awards

Na de laatste sessie onthult Eve dat The Goaldiggers Club dit jaar voor het eerst de Goaldigger of the Year Awards organiseert. The Goaldiggers Club geeft vrouwelijk talent maar al te graag een platform om elkaar te inspireren. En juist dat vrouwelijk talent mag bekroond worden. De oeuvreprijs gaat naar de Goaldigger of the Year en in de overige vier categorieën, zoals Beste Online Skills, Meest Inspirerende Business, Meest succesvolle Merkstrategie en Goaldigger to Watch is een prijs te winnen. Voor Goaldigger to Watch kun je jezelf of een andere goaldigger van 9 t/m 18 december hier opgeven. 19 december zijn de genomineerden bekend en op 16 januari wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar van de Goaldigger to Watch ontvangt 3000 aan mediawaarde via The Goaldiggers Club. Onder alle stemmen wordt een jaarabonnement op The Goaldiggers Club Session verloot.

14. Goodies

15. The Goaldiggers Club Netwerkborrel

De zesde editie van The Goaldiggers Club Session wordt afgesloten met een netwerkborrel in de skylounge van het W Amsterdam Hotel. Met een drankje in de hand en uitzicht op de skyline van Amsterdam proosten de bezoekers op een inspirerende dag vol learnings, nieuwe contacten en positive vibes.

Psst…Wil je nog meer tips en je omringen met like-minded vrouwen net zo ambitieus als jij?

Word member -Zet inspiratie om naar actie met exclusieve content, een besloten netwerk Goaldigger vrouwen en bereik samen je carrière goals. Als member krijg je exclusief toegang tot de beelden van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers en nog veel meer. Daarnaast ontvang je altijd 30% korting voor The Goaldiggers Club Session. Meld je hier aan als clubmember!
 

Laat een reactie achter

Sluit Menu
×
×

Winkelmand