De impact van The Goaldiggers Club op Valerie de Jong

Achter een succesvolle vrouw staat een club succesvolle vrouwen. The Goaldiggers Club is er voor iedereen die zijn persoonlijke en carrière goals wil behalen en daar is zo’n club soms best fijn voor. Hoe fijn? Deze keer vragen we aan Valerie de Jong, founder van FemmeValerie,wat The Goaldiggers Club voor haar betekent heeft.


Valerie de jong is founder van Femmevalerie, en helpt via haar tweede business Valerie de Jong ambitieuze achievers hun omzet, impact en voldoening te verdubbelen door middel van coaching op het gebied van mindset, health en money. Één van haar goals is om een locatie-onafhankelijk 7-figure mindset, self-development en business bedrijf te runnen. Dit wil zij doen door middel van podcasts, video’s, online trainingen en events minimaal 100.000 achievers te inspireren meer uit zichzelf en hun leven te halen.

Waar sta je nu bij het bereiken van je goals?

Valerie: ”Ik heb een 6-figure business opgebouwd op het gebied van fitness, health en mindset en ben drie maanden geleden de nieuwe richting ingeslagen waarmee ik hier boven benoemde doelen ga realiseren. Een van mijn persoonlijke goals is om in Ibiza en Los Angeles te wonen voor 2020. Komend jaar ga ik naar een aantal events in Los Angeles om de sfeer te proeven.”

Hoe ben je met The Goaldiggers Club in aanraking gekomen?

Valerie: ”Ik ben begin dit jaar voor het eerst naar een The Goaldiggers Club Session geweest en de sfeer en drive van de andere vrouwen die ik hier heb ontmoet sprak me direct aan.”

Wat trekt je het meest aan aan The Goaldiggers Club?

Valerie: ”The Goaldiggers Club is voor mij een inspirerende omgeving van vrouwen die elkaar succes gunnen. De uitstraling en het netwerk van gedreven vrouwen is hetgeen dat mij hierin het meest aantrekt. Door mij aan te sluiten bij The Goaldiggers Club, ben ik gaan inzien dat netwerken ook leuk kan zijn.”

Noem een actie die je hebt ondernomen geïnspireerd door The Goaldiggers Club?

Valerie: ”Doordat ik via The Goaldiggers Club inspiratie heb mogen op doen en veel in contact ben gekomen met andere vrouwen stap ik nu veel makkelijker op mensen af en durf ook meer risico’s te nemen dan voorheen.”

Wat voegt The Goaldiggers Club toe aan jouw carrière?

Valerie: ”Het netwerk en omgeving met gelijkgestemde ambitieuze vrouwen is wat The Goaldiggers Club voor mij het meest waardevol maakt. Maar ook de dosis aan inspiratie en inzichten die ik meeneem na het bezoeken van de session zijn voor mij onwijs waardevol. Wanneer ik The Goaldiggers Club eerder was tegengekomen, bijvoorbeeld toen ik net gestart was met ondernemen, had ik waarschijnlijk met de steun en inspiratie van anderen veel sneller mijn doelen behaald. Wellicht in één jaar in plaats van drie jaar.”

Psst…Wil nog meer tips en je omringen met like-minded vrouwen net zo ambitieus als jij?

Word member -Zet inspiratie om naar actie met exclusieve content, een besloten netwerk Goaldigger vrouwen en bereik samen je carrière goals.
Kom naar The Goaldiggers Club Session -Een dag vol inspiratie, masterclasses, Q&A’s, netwerkmogelijkheden met inspirerende vrouwen, headshots voor je LinkedIn profiel, een netwerkborrel, goodiebag en meer.
Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand