De coaches van The Goaldiggers Club Session geven tips om je tijd effectief te benutten

Tijdens The Goaldiggers Club Session op zondag 9 december in W Amsterdam staan er tijdens de powerbreak drie business coaches voor je klaar in de coach corner. Tijdens een 10-minuten durende speeddate session kan je een van de coaches jouw brandende ondernemersvraag stellen. Wij stellen de drie coaches aan je voor en zij geven je alvast één tip om je tijd effectief te benutten. 

Gerlinde van der Struijk helpt graag mensen die wel de ideeën hebben, maar niet weten hoe ze dat aan moeten pakken. Vaak kunnen mensen vol enthousiasme over hun plannen vertellen om ze vervolgens in de koelkast te zetten voor een later moment, wat nooit komt. Gerlinde laat graag zien dat je het wel kan en helpt je in haar trainingen doelgericht je plannen te verwezenlijken. 
Gelinde: ‘’Wees je er bewust van op welke momenten van de dag en week jij het prettigst in een flow je actielijst wilt afstrepen en je je netwerkgesprekken en vergaderingen inplant. Over het algemeen werkt het het beste als je in de ochtend het denkwerk plant en in de middag de gesprekken en meetings inplant. Houdt daar dan ook rekening mee als je iets inroostert. En een inkopper: focus je op één taak tegelijk. Dat werkt uiteindelijk het meest efficiënt!


Glancy van Elst helpt ambitieuze (startende) ondernemers om hun zelfvertrouwen en zichtbaarheid te verdubbelen zodat zij vol vertrouwen zichtbaar zichzelf durven zijn. Glancy is al 15 jaar ondernemer en heeft al heel wat vrouwen geholpen met hun onderneming, zelfvertrouwen en zichtbaarheid.’’
Glancy: ‘’Begin je dag met drie dingen die je business op kunnen leveren. Dan heb je het belangrijkste van de dag gedaan. Ik zie dat veel vrouwen heel lang bezig zijn met achter de schermen van alles uitwerken tot in details en ze niet in de juiste actiestand komen hierdoor. Draai het om! Doe eerst de dingen die je business op leveren en ga daarna pas dingen uitwerken.”
Valerie de Jong helpt gedreven vrouwen naar succes methet verbeteren van hun lichaamssamenstelling en groei op ondernemersvlak. Dit doet zij door middel van evidence based kennis, krachtige coaching, kritische vragen en een persoonlijke, betrokken benadering. 
Valerie: ‘’Maak het onderscheid tussen kernacties en oppervlakkige acties (die je vooral “druk” bezig houden). Van nature zijn we geneigd om bepaalde taken uit te stellen. Zeker wanneer deze oncomfortabel of nieuw zijn. Denk aan mensen bellen, prijsvoorstellen doen, public speaking, live video’s doen op Social Media, administratie of als ambitieuze achiever op tijd je rust pakken. Less is more! Je kan beter drie belangrijke taken die echte needlemovers voor je business zijn met volle focus doen, dan 20 to-do’s op een dag allemaal net niet.”
 

Psst…Wil nog meer tips en je omringen met like-minded vrouwen net zo ambitieus als jij?

Word member -Zet inspiratie om naar actie met exclusieve content, een besloten netwerk Goaldigger vrouwen en bereik samen je carrière goals.
Kom naar The Goaldiggers Club Session -Een dag vol inspiratie, masterclasses, Q&A’s, netwerkmogelijkheden met inspirerende vrouwen, headshots voor je LinkedIn profiel, een netwerkborrel, goodiebag en meer.
Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Laat een reactie achter

Instagram did not return a 200.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand