Negen redenen waarom jij The Goaldiggers Club Session op 9 december niet mag missen!

Zondag 9 december loopt het W Amsterdam weer vol met goaldiggers uit heel Nederland voor de zesde editie van The Goaldiggers Club Session. Wil jij misschien ook komen, maar weet je niet zo goed wat je kan verwachten? Wij zetten alles voor je op een rijtje. Scoor meteen een van de laatste kaarten onderaan het artikel!

  1. Een te gekke locatie

Uiteraard draait The Goaldiggers Club Session om de inspirerende sprekers, tips en tricks en alle inhoudelijke gesprekken die we gaan hebben met andere goaldigger vrouwen. Maar hé, het oog wil natuurlijk ook wat. En laat onze locatie W Amsterdam nou waanzinnig mooi zijn.
Laat jezelf in de watten leggen tijdens de powerbreak en geniet van een overheerlijke lunch en prachtige desserts. En als dit al niet genoeg is, dan kun je na afloop genieten van drinks in de rooftopbar en netwerken met de skyline van Amsterdam op de achtergrond.

2. Start je dag met een juice van Dr. Detox Box

Starting the day right! En hoe kan dat nou beter dan met een heerlijke morning juice van Dr. Detox Box voor de nodige vitaminen om jezelf een boost te geven. Zo kan jij direct aan de slag met het werken aan je goals. Kom in contact met like-minded vrouwen in de zaal, breid je netwerk verder uit en maak flinke stappen in je carrière. Ready? 

3. Een leerzaam programma met inspirerende sprekers

Tijdens de zesde editie van The Goaldiggers Club Session staan er weer een rits aan inspirerende vrouwen voor je klaar die maar al te graag hun wisdom en learnings met jou delen. Ook deze keer staat er weer een interessant en leerzaam programma met inspirerende sprekers voor je klaar, zodat je naar huis gaat met een notitieboekje volgeschreven met praktische insider tips en tricks waar je direct mee aan de slag kan! Krijg tijdens de keynote session van online ondernemer Shanna Proost,  insights over hoe jij vanuit jouw vrouwelijke kracht en energie succesvol zaken kunt doen, hoe jij een business bouwt gebaseerd op strategie en intuïtie zodat je dicht bij jezelf blijft én succesvol wordt! In de paneldiscussie delen Elisah Jacobs (founder Interior Junkie), Amanda van der Meer ( Sr. Influencer Marketing Specialist & Manager bij HelloSparkle) en Tedje Fliers (founder van Speak Easy Agency & Speak Up Agency) tips over hoe jij jezelf en je business in de spotlight zet. Ontdek in de keynote na de powerbreak hoe Evelien de Vries, founder van MDV Europe haar omzet in no-time verviervoudigde. Ze deelt haar tien beste tips & tricks die erv voor zorgen dat jij blijft groeien met jouw business. Last but not least gaat Eve Tomaszewski in gesprek met adviseur en coach en Annic ten Duis (annic.com). Zij deelt onder andere haar beste tips om doelen te stellen die je ook daadwerkelijk gaat bereiken en geeft aan wat je nodig hebt om financieel succesvol te worden.

4. Boost jezelf en je carrière tijdens de breaks

Zit je vast? Blijf er niet mee rondlopen en neem tijdens de powerbreak een kijkje in de coachcorner en stel al jouw brandende ondernemersvragen aan businescoaches Gerlinde van der StruijkGlancy van Elst en Valerie de Jong Zij helpen je graag op weg bij het zetten van de eerste stappen richting je goals! Om gefocust aan je goals te kunnen werken, moet je natuurlijk goed voor jezelf zorgen. Met de healthy bars van Eat Natural,  drinks van EARTH en Vitamin Well en niet te vergeten een overheerlijke lunch en afternoon treat verzorgd door W Amsterdam zorgen wij dat je niks te kort komt. Maar, lets be honest, je voelt je pas echt on top of the world als je goed in je vel zit en dit ook daadwerkelijk uitstraalt. Trakteer jezelf daarom tijdens de powerbreak op een touch-up van The Föhnbar, een manicure van Beauty by Iresh en een heerlijke massage van Dr. Feelgood. Daarna kan je helemaal in zen mode met een prachtige coupe door voor een headshot voor je LinkedIn profiel gemaakt door Atelier Kim de Vries.

5. Ontmoet like-minded vrouwen om aan je goals te werken

Alleen kom je er wel, maar jij weet ook dat je in een stroomversnelling komt met wat hulp van anderen en dat jij op jouw beurt anderen kan helpen met een zetje. Netwerken wordt steeds leuker en gaat een stuk sneller als je in een ruimte staat met like-minded vrouwen en real life contact hebt. Ga daarom tussen de sessions door en tijdens The Goaldiggers Club netwerkborrel in gesprek met andere goaldiggers. Krijg nieuwe inzichten, geef elkaar een zetje in de goede richting en inspireer elkaar. Laten we samen die goals smashen!

6. Goaldigger goodies

Zoals je van ons gewend bent, hebben we weer een te goed gevulde goodiebag voor je klaar staan met leuke essentials. Géén zak met flyers waar je niets aan hebt, maar onder andere een Skin-check van Delia Skin Clinic, post-its en een notitieboekje van Miekinvorm waar jij al jou goals in kunt opschrijven,  een handcreme van We Love The Planet, droogshampoo van Batiste, een WC-rol van The Good Roll, afwasmiddel van Seepje, een beautyblender van MDV Europe, een healthy snack van NADA en een breakfast boost van XAVIES.

7. Special gift voor de members

Sluit jij je op 9 december aan als member van The Goaldiggers Club? Dan hebben we een leuk extraatje voor je! Iedere bezoeker die zich tijdens de session inschrijft ontvangt het boek: Masterclass ondernemen van Annic ten Duis. Alle members die aanwezig zijn tijdens The Goaldiggers Club Session mogen ook een boek in ontvangst nemen.

8. Boost je zelfvertrouwen

Je gaat niet alleen naar huis met inspiratie en nieuwe contacten, maar door de verhalen van anderen die je de gehele dag hoort, krijg jij de motivatie en het zelfvertrouwen om stappen te nemen richting je goals. Na The Goaldiggers Club Session heb jij die boost om jouw carrière naar een volgend niveau te tillen. Net als member van The Goaldiggers Club, Shima Zeroual:  Het is best lastig om bezig te zijn met je bedrijf en veel dingen ervoor te moeten laten, wat je eigen vriendenkring niet altijd begrijpt. Dat vind ik fijn aan The Goaldiggers Club. Nu ben ik omringd door like-minded vrouwen en we zijn met zijn allen aan het knallen!’’

9,. Ben je erbij? Dan is dit het spetterende programma!

Psst…Wil nog meer tips en je omringen met like-minded vrouwen net zo ambitieus als jij?

Word member -Zet inspiratie om naar actie met exclusieve content, een besloten netwerk Goaldigger vrouwen en bereik samen je carrière goals.
Kom naar The Goaldiggers Club Session -Een dag vol inspiratie, masterclasses, Q&A’s, netwerkmogelijkheden met inspirerende vrouwen, headshots voor je LinkedIn profiel, een netwerkborrel, goodiebag en meer.
Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Laat een reactie achter

Instagram did not return a 200.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand