#INSTAPROOF co-auteur Joyce Nafzger deelt dé tip om jouw Instagram Stories direct een upgrade te geven

Ieder kwartaal interviewt editor Femke Kamps dé experts uit hun vakgebied om hun kennis en inzichten te delen. Zo ontvang jij, als member, exclusieve tools om van jouw carrière een sky high succes te maken. Ook ontvang je als member een Goaldigger Make it Work! Worksheet waarmee je jouw opgedane kennis direct in de praktijk kunt toepassen. Het thema van dit kwartaal: zet Instagram succesvol in voor jouw carrière.
Het interview met Joyce Nafzger (co-auteur #INSTAPROOF), waarin ze 6 tips deelt om Instagram Stories effectief in te zetten voor jouw carrière is de derde en laatste in een serie van drie waarin ook experts Eline van Doorn, founder allround creative agencey Elivado (Hands-on tips voor een sterk branded Instagram-profiel. Publicatiedatum: online.) en Jennie Gielen, auteur How To Win The Gram (Het geheim van een krachtige contentstrategie. Publicatiedatum: online) hun kennis delen.

joyce nafzger instaproof boek recensie instagram stories tips the goaldiggers club membership

Teaser: #INSTAPROOF co-auteur Joyce Nafzger deelt 6 tips om Instagram Stories effectief in te zetten voor jouw business

Joyce: “De grootste valkuil van Instagram Stories is het delen van losse, fragmentarische content. Door het ontbreken van context is de kans groot dat de kijker zich minder betrokken voelt bij je verhaal en misschien zelfs wel afhaakt. Zorg ervoor dat jouw Instagram Stories altijd de vragen ‘wie?’, ‘wat?’, ‘waar’ en ‘waarom?’ beantwoorden. Neem je kijker écht mee in je verhaal.”
Daarnaast deelt Joyce praktische tips om Instagram Stories in te zetten voor het algoritme, onmisbare ingrediënten voor engaging Instagram Stories en hét geheim achter het succes van de grootste Instagram-accounts ter wereld.

Meer lezen? Word ook member van The Goaldiggers Club

Wil jij ook samen met andere ambitieuze goaldiggers flinke stappen maken in jouw carrière? The Goaldiggers Club opent haar deuren en helpt jou naar the next level met The Goaldiggers Club Membership. Als member krijg je exclusief toegang tot de video’s van alle talks van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers, worksheets om met je doelen aan de slag te gaan, netwerkborrels, 30% korting op The Goaldiggers Club Session en nog veel meer. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebook groep en is er maandelijks een Q&A met Eve waar zij antwoorden geeft op al jouw ondernemersvragen. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar doe je dat samen met The Goaldiggers Club. Lees hier alles over het membership en meld je meteen aan als member.

Laat een reactie achter

Sluit Menu