Deze tips van Saar Koningsberger en Jessica Scholten van The Goaldiggers Club Session geven je een carrière boost


Saar Koningsberger en Jessica Scholten deelde tijdens The Goaldiggers Club Session op 30 september hun goals en do’s en dont’s om te ondernemen als duo. In deze video delen ze hun ultieme tip om jouw carrière een boost te geven.

Saar Koningsberger en Jessica Scholten zijn founders van de eerste nail art concept salon in Amsterdam, Lakwerk. Tijdens een Q&A met Eve Tomaszewski zijn ze uitgebreid in gesprek gegaan over het starten van hun bedrijf, over begrotingen, structuren, hun succesmomenten en de ‘ugly cry’ momenten. Saar Koningsberger: “Het is heel vaak net even niet goed. Er is altijd wel iets wat je beter kan doen. Op een gegeven moment, dat is mijn valkuil en ik merk dat ik het persoonlijk aantrek en daar moet ik mee ophouden.” 
Aan het einde van hun session vroeg Eve hen naar een tip voor de goaldiggers in de zaal die we jullie niet willen onthouden en in deze video delen.
Ben jij al nieuwsgierig geworden naar alle andere exclusieve tips en tricks? Meld je dan hier aan voor het membership en bekijk de hele talk!

Word The Goaldiggers Club member
Wil je de hele talk terugkijken? Als member krijg je exclusief toegang tot de beelden van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers waarin ook opdrachten staan om de adviezen meteen om te zetten in actie. Verder krijg je 30% korting op The Goaldiggers Club Session en worksheets om met je doelen aan de slag te gaan. Wil jij samen met andere ambitieuze goaldiggers flinke stappen maken in jouw carrière? Als member heb jij je eigen besloten netwerk van Goaldigger vrouwen die hun ambitiedoelen willen halen en krijg je toegang tot de besloten Facebook groep waar een maandelijkse Q&A met Eve wplaatsvindt en zij antwoorden geeft op jouw ondernemersvragen. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar doe je dat samen met The Goaldiggers Club. Meer weten? Je leest hier alles over het membership.

Laat een reactie achter

Sluit Menu