Lena Sommerdijk deelt tijdens The Goaldiggers Club Session tips over authenticiteit op Instagram

Tijdens The Goaldiggers Club Session van 30 september deelde Lena Sommerdijk haar tips en tricks om te bouwen op je eigen creativiteit en authenticiteit en dit te laten spreken op Instagram. In deze video delen we waarom dit zo belangrijk is als je succesvol wilt worden in je carrière.
Lena Sommerdijk is founder influencer management L’Agency, waarmee ze het management verzorgt van succesvolle talenten als Nina Pierson en Claartje Rose. Tijdens haar keynote session gaat ze dieper in op hoe belangrijk social media en influencer marketing tegenwoordig is voor jouw onderneming. Ook benadrukt ze het belang van authenticiteit: ‘’Laat je niet te veel leiden door wat anderen doen, maar heb je eigen Unique Selling Point. Ga content maken die je vet vindt en waar je zelf volledig achter staat.’’ Ook geeft ze advies over personal branding op Instagram, leert de bezoekers over een rendabel engagement en tipt ze alle do’s en don’ts in het samenwerken met influencers als je een merk hebt.

Ben je getriggerd en wil je de hele talk met Lena terugkijken? Meld je dan hier aan voor het membership van The Goaldiggers Club!
 
Word The Goaldiggers Club member
Wil je de hele talk terugkijken? Als member krijg je exclusief toegang tot de beelden van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers waarin ook opdrachten staan om de adviezen meteen om te zetten in actie. Verder krijg je 30% korting op The Goaldiggers Club Session en worksheets om met je doelen aan de slag te gaan. Wil jij samen met andere ambitieuze goaldiggers flinke stappen maken in jouw carrière? Als member heb jij je eigen besloten netwerk van Goaldigger vrouwen die hun ambitiedoelen willen halen en krijg je toegang tot de besloten Facebook groep waar een maandelijkse Q&A met Eve wplaatsvindt en zij antwoorden geeft op jouw ondernemersvragen. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar doe je dat samen met The Goaldiggers Club. Meer weten? Je leest hier alles over het membership.

Laat een reactie achter

Sluit Menu