De impact van The Goaldiggers Club op Tess de Wolf

Achter een succesvolle vrouw staat een club succesvolle vrouwen. The Goaldiggers Club is er voor iedereen die zijn persoonlijke en carrière goals wil behalen en daar is zo’n club soms best fijn voor. Hoe fijn? Deze keer vragen we aan Tess de Wolf, founder van Mind at Ease, wat The Goaldiggers Club voor haar betekent heeft.
Tess de Wolf is schrijfster, spiritual teacher en Founder van Mind at Ease. Een lifestyle merk en online platform gericht op spiritualiteit en zelfbewustzijn. Haar eerste online retreat Sober is Sexy is net gelanceerd en nu is ze druk bezig met het bouwen van het membership. In het dagelijks leven reist Tess de wereld over met haar laptop, runt ze Mind at Ease en coacht ze één op één op aanvraag. Inmiddels heeft ze haar huur in Amsterdam opgezegd en vliegt ze eind november one way naar Bali.
Haar goal is om rondom het merk Mind at Ease een wereldwijde community te bouwen voor ‘modern spiritual seekers,’ die de wereldverbeteren door hoge levels van bewustzijn.

Hoe ben je met The Goaldiggers Club in aanraking gekomen? 

Tess: ”Ik volgde Eve al voor een langere tijd op social media en leerde zo ook The Goaldiggers Club kennen.” 

Wat trekt je aan aan The Goaldiggers Club? 

Tess: ”Wat me aantrekt aan The Goaldiggers Club is het voorbeeld dat Eve geeft door het bouwen van deze community. Ik denk dat zij het ultieme voorbeeld is van ‘Practice what you preach’. Ze laat als geen ander zien wat er allemaal mogelijk is als je je doelen najaagt. Wat begon als een blog is uitgegroeid tot prachtig on- en offline platform en daar heb ik heel veel respect voor.”

Wat voor effect heeft The Goaldiggers Club op jouw carrière gehad?

Tess: ”Tijdens The Goaldiggers Club Session in maart ontmoette ik mijn allereerste coaching cliënt. Dat zorgde ervoor dat Mind at Ease in één klap veranderde van passie project naar ‘echte’ business. Vandaag de dag beschouw ik deze waanzinnig leuke vrouw niet alleen als cliënt maar ook als vriendin.”

Noem een actie die je hebt ondernomen geïnspireerd door The Goaldiggers Club

Tess:  ”Door de presentatie van José Woldering (The Media Nanny) denk ik beter na over pershaakjes en wat de nieuwswaarde is van mijn producten en services. Daarnaast heb ik natuurlijk een afspraak gemaakt voor een coaching gesprek met een van de dames die ik ontmoette tijdens de power break.”

Wat voegt The Goaldiggers Club toe aan jouw carrière? 

Tess: ”The Goaldiggers Club is mijn Nederlandse voorbeeld voor hoe je sterke (online) community bouwt.”

Wat is voor jou het meest waardevol aan The Goaldiggers Club?

Tess: ”The Goaldiggers Club blijft zich continu vernieuwen, nu ook door middel van het membership. Die groei vind ik inspirerend om te zien en ik ben erg benieuwd wat de toekomst nog gaat brengen.”
 

Wanna be part of the club?

Wil jij ook samen met andere ambitieuze goaldiggers flinke stappen maken in jouw carrière? The Goaldiggers Club opent haar deuren en helpt jou naar the next level met The Goaldiggers Club Membership. Als member krijg je exclusief toegang tot de beelden van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers, worksheets om met je doelen aan de slag te gaan, netwerkborrels, 30% korting op The Goaldiggers Club Session en nog veel meer. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebook groep en is er maandelijks een Q&A met Eve waar zij antwoorden geeft op al jouw ondernemersvragen. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar doe je dat samen met The Goaldiggers Club. Lees hier alles over het membership en meld je meteen aan als member.
Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Laat een reactie achter

Sluit Menu