Deze tips uit het The Goaldiggers Club Session panelgesprek helpen je door elke fase van het ondernemen

Tineke Meeder-Rosbergen, founder van welovedeco.nl, partydeco.nl en weddingdeco.nl, Esther van Diepen, founder van Mom in Balance en Anne de Buck, travel en lifestyle blogger via YourLittleBlackBook deelden tijdens The Goaldiggers Club Session op 30 september tips voor het opzetten van een succesvolle merkstrategie. In deze video delen wij drie tips en inspiratie die je door elke fase van het ondernemerschap heen helpen. 
Tijdens de panneldiscussie kwamen onder andere hun succesvolle merkstrategieën, branding, verdienmodellen en kostenstructuren aan bod. Ook zorgde ze voor de juiste dosis aan motivatie en stimuleerden ze de goaldiggers in de zaal om door te gaan en zich vast te bijten in hun goals. Esther van Diepen: ‘’Als ondernemer moet je altijd willen groeien. Niet alleen met je onderneming, maar ook als mens.’’ In deze video delen we quotes die we jullie niet willen onthouden en een tip van Esther van Diepen die elke ondernemer die succesvol wil worden moet weten!
Wil je de hele panneldiscussie terugkijken? Meld je dan hier aan voor het membership!

Word The Goaldiggers Club member
Wil je de hele talk terugkijken? Als member krijg je exclusief toegang tot de beelden van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers waarin ook opdrachten staan om de adviezen meteen om te zetten in actie. Verder krijg je 30% korting op The Goaldiggers Club Session en worksheets om met je doelen aan de slag te gaan. Wil jij samen met andere ambitieuze goaldiggers flinke stappen maken in jouw carrière? Als member heb jij je eigen besloten netwerk van Goaldigger vrouwen die hun ambitiedoelen willen halen en krijg je toegang tot de besloten Facebook groep waar een maandelijkse Q&A met Eve wplaatsvindt en zij antwoorden geeft op jouw ondernemersvragen. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar doe je dat samen met The Goaldiggers Club. Meer weten? Je leest hier alles over het membership.

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand