Bezoekers van The Goaldiggers Club Session #5 delen hun belangrijkste tips in ondernemen

Twijfels of je wel moet starten en wanneer je moet starten? Zorgen over het financiële plaatje? Of wat te doen als je vast zit? Vijf bezoekers van The Goaldiggers Club Session #5 geven jou het antwoord.

1. “Nu is de tijd om te starten” – Soleil Eijken, zangeres en owner Interconnections

Het is altijd spannend die financiële zekerheid van een vaste baan achter je te laten, maar wacht er niet mee. Ik had achteraf gezien ook eerder kunnen beginnen, want hoe eerder je ergens volledig op richt, hoe sneller het gaat.

 

2. “Zet je businessidee meteen goed op papier” –  Soraya Roosen, owner SloQ

Als je een bedrijf wilt starten, is het belangrijk dat je alles op papier hebt staan. Je zult nog met zo veel mensen over je idee praten, het willen aanpassen of meer inspiratie opdoen, dat je alle kanten op wordt geduwd. Dan is het goed om je idee op papier te hebben. Via de site van de Rabobank of Qredits kun je een template businessplan downloaden die je zelf in kunt invullen. Voor mij heeft het veel geholpen er een specialist naar te laten kijken. Dat kost natuurlijk wel geld, maar hierdoor wist ik zeker of mijn plan goed was. Een gratis tip is om ook een marktonderzoek door studenten te laten uitvoeren.

3. “Wees niet bang voor je financiën” – Marjan Heemskerk, blogger The Happy Financial

Ik zie het vaak gebeuren dat mensen een heel goed idee hebben, maar zich laten tegenhouden door financiën. Dat is zo zonde. Kijk om je heen, er zijn je al zoveel ondernemers voor gegaan, dus jij kan het ook.

4. “Houd je altijd vast aan je doel, dan volg je vanzelf het juiste pad” – Soraya Koendjbiharie, Hoofd Digitale Communicatie

Als je het even niet meer weet en echt vast zit, helpt het om terug te gaan naar het begin. Denk dan terug aan je doel. Waarom doe je dit ook alweer? Praat er ook met mensen over en ga met ze sparren, doe workshops voor meer inspiratie of insights en bezoek netwerkborrels. Dan kun je vaak weer met veel energie op het juiste pad verder.

5. “Ondernemen is learning on the go” – Prisca Visser, fotograaf & owner Priscavisser.nl

Er staat nergens op papier hoe iets zal lopen. Wacht daarom niet met starten en ga het gewoon doen. Je leert vanzelf wel hoe je het moet aanpakken.

Wil je meer tips, tricks en learnings van The Goaldiggers Club Session?

Als member krijg je exclusief toegang tot de beelden van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers en nog veel meer. Daarnaast ontvang je altijd 30% korting voor The Goaldiggers Club Session. Meld je hier aan als clubmember en scoor vast je early bird ticket voor de editie op 9 december!
Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.
 

Laat een reactie achter

Instagram has returned invalid data.
Sluit Menu
×
×

Winkelmand